- Reaksiyon puanı
- 530
Sıkıntı var bu aralar. Beni de delirtiyor.
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] kokoreç konusunda cevap vermemiştim.Haklısın ama bende temizlik takıntısı var,yeni yeni atlatıyorum.Obsesif rahatsızlıkKomple geçmiyor dediler ama,sanırım bir ilki başaracağım.Yorumun için teşekkür ederim.
Bizde adana da kısa kollu ile geziyoruz falan![]()
Amfiye kedi girdi, dersi bizden iyi dinliyor![]()
sınav giriş belgemi de yazdırdım.
adım adım YGS![]()
yalnız kimse kediyi dikkate almıyo yazık yaSonra üniversiteye gidip kedilerle ders işleyeceksin
Çekilir mi o kadar eziyet böyle ders için![]()
Ne oluyor anlamadım yav![]()
yalnız kimse kediyi dikkate almıyo yazık ya
hayvan yanlış kapıdan girmiş![]()
Göz numarasıyla ekrana bakmanın pek alakası yok,rahat olAma ekran göz kırpma sayısını,kırpma şeklini vs. etkileyip alışkanlıkları değiştirir,yorulursun ona dikkat et.
Bir suriyeli bela başımızdan eksikti o da oldu tam oldu.
Apartmandaki kömürlüğe giriyormuş. Gece gelip işeyip s.cıp gidiyormuş.hayırdır, ne oldu ki?
içinde bulunduğun ortamdan uzaklaş ve bir şey düşünme. içinden konuşma. mümkünse bi arkadaşınala konuş. kendinle değil biriyle konuş.Durduk yere niye moralim sıfır benim ya![]()
içinde bulunduğun ortamdan uzaklaş ve bir şey düşünme. içinden konuşma. mümkünse bi arkadaşınala konuş. kendinle değil biriyle konuş.
kısa bir süre sonra geçer.
bende işe yaramıyo bunlar ama normalde bunları yapınca geçiyo![]()
Çekmeceyi boşaltıp temizlemeye üşendim gittim elektirikli süpürge ile çektireyim içini dedim, 2 adet flash diskimi yuttu.. :blink:
Hadi biri önemli değil de diğerinde Temiz ve programları yüklenmiş Win 7 imajım vardı..
Nasıl alıcam o torbadan onları şimdi düşünüyorum.. :sneaky2:
Apartmandaki kömürlüğe giriyormuş. Gece gelip işeyip s.cıp gidiyormuş.
Bulasik eldiveni ?baska yol var mi
Olmaz abi böyle şey. Sırf bu yüzden demir kapı koyacağız bakalım bir de apartman sakinlerine ek masraf çıkarttı şer**siz.güzel yer bulmuş![]()