- Reaksiyon puanı
- 3
Karnım Açıktı ama bişey yiyemeyeceğim 

windows 8.1 sl sürümü var laptopta.
arada bir sıkıntı çıkarıyor. şöyle bir durum var. bazen kullanırken pc'yi klavyede tuşlara basınca birşeyler oluyor. mesela s'ye bassam sağ taraftan ara seçeneği geliyor, e'ye bassam bilgisayarım klasörünü açıyor. başka tuşlar başka şeyler de oluyor. bunun nedeni ne olabilir?
Sen o monitörü antikacıya okut, o parayla yeni bilgisayar toplarsın
2001 de monitör mü varmış yav![]()
yok hocam. tek tuş var ve onu da nadir kullanıyorum. windows + s ve diğerlerini denediğimde aynı tepkiyi vermiyor. mesela win + s yaptım arama sayfası gelmedi.Büyük ihtimalle windows tuşu basılı kalıyor
yok hocam. tek tuş var ve onu da nadir kullanıyorum. windows + s ve diğerlerini denediğimde aynı tepkiyi vermiyor. mesela win + s yaptım arama sayfası gelmedi.
hep mi beni bulur bu cinslikler arkadaş![]()
Tek derdin bu olsun.bunu gördükçe gülesim geliyor...
kardeşimin seçimi böyle vasat...
asrock adını yazmaya utanmış yazmamış muhtemelen aynı chip set olan asus,msi ve gigabyte anakartlar da aynı vendor kısmı N/A...
yok hocam. tek tuş var ve onu da nadir kullanıyorum. windows + s ve diğerlerini denediğimde aynı tepkiyi vermiyor. mesela win + s yaptım arama sayfası gelmedi.
hep mi beni bulur bu cinslikler arkadaş![]()
Okuldan nasıl çıkacağım.diye düşünüyorum, var mı böyle bişey
Tabi medya aktarırsa
Okuldan nasıl çıkacağım.diye düşünüyorum, var mı böyle bişey
Dal aralarınaaleyhlerine slogan at ordan çıkarsın tabii fiziksel mi yoksa ruhen mi çıkarsın orasını bilemem
![]()
Şu an bir yerleri yakmaya yada yıkmaya başladılar mı başlamamışlar ise hala çıkabilirsin yoksa bruce willis'lik yapmak zorundasınOlur mu, çok özgür(!) bi ortam var. Elimi kolumu sallayarak çıkarım
Şu an bir yerleri yakmaya yada yıkmaya başladılar mı başlamamışlar ise hala çıkabilirsin yoksa bruce willis'lik yapmak zorundasın
Acaba bu ayaklanmanın nedeni berkin elvan'mı?Allah'tan okulun üç kapısı var, otostopla boş taraftan çıktım eve yetişmek üzereyim.
Öneriler için teşekkür ederim![]()
Odtu olaylari hanerede dandik öğrenci var odtude
soda pdf 5 diye bir program var. ücretli ama süre kısıtlamalı.wordden filan çıktı alacaksınız diyelim. yazdır kısmında bunu pdf yapacak bir program var mı? illa çıktı değil, bunu çeviren bişey istiyorum. biri dejavu mu ne buna benzer bişey dediydi, bulamadım.
Maalesef.Acaba bu ayaklanmanın nedeni berkin elvan'mı?
Beyler facebook un android uygulaması arkadaşın s4 minisinde şu haberdeki gibi görünüyor.
http://shiftdelete.net/facebookun-arayuzu-degisebilir-48582.html
Ama bende eski görünüm. Sürümler de aynı halbuki. 6.0.0.28.28. Nasıl oluyor bu? Ayrıca sizde nasıl görünüyor?
Edit: arkdaş ekstra hiç bir şey yapmamış
arkdaşta nasil öyle oluyor anlamadim. Samsung olduğu için mi acaba? Samsung cihazı olan biri facebook görünümünü paylaşabilirmi?
soda pdf 5 diye bir program var. ücretli ama süre kısıtlamalı.
proğram kendi modülünü yazıcı olarak tanıtıyor ve yazdır deyince pdf olarak kaydedebiliyorsun.