Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Karnım Açıktı ama bişey yiyemeyeceğim :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
windows 8.1 sl sürümü var laptopta.

arada bir sıkıntı çıkarıyor. şöyle bir durum var. bazen kullanırken pc'yi klavyede tuşlara basınca birşeyler oluyor. mesela s'ye bassam sağ taraftan ara seçeneği geliyor, e'ye bassam bilgisayarım klasörünü açıyor. başka tuşlar başka şeyler de oluyor. bunun nedeni ne olabilir?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
windows 8.1 sl sürümü var laptopta.

arada bir sıkıntı çıkarıyor. şöyle bir durum var. bazen kullanırken pc'yi klavyede tuşlara basınca birşeyler oluyor. mesela s'ye bassam sağ taraftan ara seçeneği geliyor, e'ye bassam bilgisayarım klasörünü açıyor. başka tuşlar başka şeyler de oluyor. bunun nedeni ne olabilir?

Büyük ihtimalle windows tuşu basılı kalıyor

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Büyük ihtimalle windows tuşu basılı kalıyor
yok hocam. tek tuş var ve onu da nadir kullanıyorum. windows + s ve diğerlerini denediğimde aynı tepkiyi vermiyor. mesela win + s yaptım arama sayfası gelmedi.

hep mi beni bulur bu cinslikler arkadaş :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Okuldan nasıl çıkacağım.diye düşünüyorum, var mı böyle bişey

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
yok hocam. tek tuş var ve onu da nadir kullanıyorum. windows + s ve diğerlerini denediğimde aynı tepkiyi vermiyor. mesela win + s yaptım arama sayfası gelmedi.

hep mi beni bulur bu cinslikler arkadaş :D

Cinslikler seni bulmuyorki, sendeki cinslikler diğer şeylere bulaşıyor. :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
wordden filan çıktı alacaksınız diyelim. yazdır kısmında bunu pdf yapacak bir program var mı? illa çıktı değil, bunu çeviren bişey istiyorum. biri dejavu mu ne buna benzer bişey dediydi, bulamadım.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Şu an bir yerleri yakmaya yada yıkmaya başladılar mı başlamamışlar ise hala çıkabilirsin yoksa bruce willis'lik yapmak zorundasın

Allah'tan okulun üç kapısı var, otostopla boş taraftan çıktım eve yetişmek üzereyim.

Öneriler için teşekkür ederim :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Odtu olaylari ha :D nerede dandik öğrenci var odtude

hemen genelleme yapma bir öğrenci farklı aklı başında düzgün bir öğrenci... [MENTION=105823]bt38[/MENTION] kapıdan hiç bir şey olmamış gibi çık git denenmiş onaylanmış bir şey bu ben vakti zamanında cephanelik görevi sırasında yaptım çıktım kapıdan o sırada asteğmen odasındaymış onu sallamadan geçtim diye bozulmuştu kim bu? demiş...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
wordden filan çıktı alacaksınız diyelim. yazdır kısmında bunu pdf yapacak bir program var mı? illa çıktı değil, bunu çeviren bişey istiyorum. biri dejavu mu ne buna benzer bişey dediydi, bulamadım.
soda pdf 5 diye bir program var. ücretli ama süre kısıtlamalı.
proğram kendi modülünü yazıcı olarak tanıtıyor ve yazdır deyince pdf olarak kaydedebiliyorsun.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Acaba bu ayaklanmanın nedeni berkin elvan'mı?
Maalesef.

Vicdanı olan herkes üzüldü gencecik bir çocuğun ölümüne. Değil eylemlere katılmak, isterse o eylemlerin organizatörü olsun 15 yaşındaki bi çocuğun ölümünü savunabilecek kimseyi tanımıyorum. Olayı neresinden ele alırsan al elinde kalıyo. Hiçbir gösteri Berkin'i geri getiremeyecek.

Umarım bugün olaylar yatışır, yasını tutmak isteyenler de sakince yas tutar. Sokaklara dökülüp yeni Berkin'ler yaratmak hiç de akıl kârı değil.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Beyler facebook un android uygulaması arkadaşın s4 minisinde şu haberdeki gibi görünüyor.
http://shiftdelete.net/facebookun-arayuzu-degisebilir-48582.html
Ama bende eski görünüm. Sürümler de aynı halbuki. 6.0.0.28.28. Nasıl oluyor bu? Ayrıca sizde nasıl görünüyor?
Edit: arkdaş ekstra hiç bir şey yapmamış

2e5uza7e.jpg
upe4e3a9.jpg

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
soda pdf 5 diye bir program var. ücretli ama süre kısıtlamalı.
proğram kendi modülünü yazıcı olarak tanıtıyor ve yazdır deyince pdf olarak kaydedebiliyorsun.

Başka bir yolla hallettim :) sağolasın nurettin. Bende nitro pdf vardı. O işi yapıyordu ama DRM kilidinden dolayı hata veriyordu. Kilidi kaldırdım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...