• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Quizup Oynayanlar Kulübü

yav hep abd den vs soruyorlar. sallıyıp duruyoz. birkaç 0 gerideyiz.

Hay adaletini :P 1 Lvl olduğum bölümde karşıma 15 16 lvl adam geliyor ya :crying: Level arttıkça puanda mı artıyor yada arka arkaya soru bilince daha mı çok puan geliyor acaba :confused1:

Hay adaletini :P 1 Lvl olduğum bölümde karşıma 15 16 lvl adam geliyor ya :crying: Level arttıkça puanda mı artıyor yada arka arkaya soru bilince daha mı çok puan geliyor acaba :confused1:

Seviyenin bir önemi yok.
Yensen de yenilsen de puan alıyorsun. Ne kadar çok soruyu doğru cevaplarsan o kadar iyi :)

Math: Easy'de 14 Level'ım :3

Ama bu oyunu oynayabilmek için iyi İngilizce bilmeniz gerekiyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ha bu arada beni de ekleyin!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

beni de ekleyin oyundaki nickim Onurmx logo'da üstüme tanımam bu arada.
Oha adam logo tanrısı! Ekledim seni nickim emirgorur

[MENTION=105823]bt38[/MENTION] hay senin sansina :D

[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] yı hem Soccer hemde Math da duman ettim :P

[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] sen hangi elusive sin?

Bir tane elusive vardı türkiyeden ona gönderdim:) umarım sensindir

He o benim :)
Ya bakın valla hep ingilizce olduğundan böyle. Karşılaştığım kişi ingiliz ya da amerikan zaten herif bir sıfır onde başlıyor hele bi türkçe olsun şu.

bi de hep gavur konuları abi, bize uygunu yok :D

Biyolojiye gireyim dedim bir girdim ahanda soru bu ;

Ben diyorum abi hep ingilizceden :D

Arkadaş adamlar kendi ülkelerinden habersiz.

Rakip: Çinli

Soru : Hangi şirket çinli bir telefon şirketidir ?

Cevap : Xiaomi

Rakibin verdiği cevap : Samsung

Abi Android kategorisindeki sorularının birçoğu çok saçma bence. Sırf Android ile ilgili soru olması lazim ne bilim burda firma falan da katıyorlar işin içine

Yenilince tabi değil mi :D

Hadi len ordan :D
Ya ama şimdi gerçekten öyle değil mi. Mesela andy rubin in doğum yerini soruyor. Banane anasini satim herifin doğduğu yerden :D odin i sorun Flashtool u sorun ftf sorun apk sorun build.prop sorun kardeşim :D

Hadi len ordan :D
Ya ama şimdi gerçekten öyle değil mi. Mesela andy rubin in doğum yerini soruyor. Banane anasini satim herifin doğduğu yerden :D odin i sorun Flashtool u sorun ftf sorun apk sorun build.prop sorun kardeşim :D

Bana hic oyle denk gelmedi bakalim :D bu arada math hard ile math easynin farki ne ya hard olan kolay zaten

Bir meydan okuyayim bakayim aksam aksam hepinize :D

la hep abd'liler çıkıyor ve logolar abd. nerden bilim? saşma gelmeye başladı. full batı bu oyun. bi matematik gibi birkaç ortak şey var.