Merhaba üstadlar

yamamoto1903

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar :) ben yamamoto (:

17 yaşındayım, android hakkında çoğu şey, uygulama programlama, donanım, uyduda biss key girme olsun, güncelleme yani kısacası kullandığım elektronik aletler hakkında bilmem gereken çoğu şey hakkında fikir sahibiyim. buraya kendimi daha fazla geliştirmeye geldim (: ayrıca bu sene üniversite adayıyım onu da belirteyim :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
merhaba hoş geldin foruma :)
bende aynen öyleyim :D

Reaksiyon puanı
10,315
hoşgeldin beşiktaşlı yamamoto, ilginç bir isim bulmuşsun kendine. sanırım bu isimde bir japon markası vardı, orada mı çalışıyorsun diyecem ama 17 yaşında üniversite adayı biri için zor. merak işte!
neyse hayırlı uğurlu olsun yeğenim, umarım forumdan faydalanır, başkalarına da sen yardımcı olursun.

yamamoto1903

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hoşgeldin beşiktaşlı yamamoto, ilginç bir isim bulmuşsun kendine. sanırım bu isimde bir japon markası vardı, orada mı çalışıyorsun diyecem ama 17 yaşında üniversite adayı biri için zor. merak işte!
neyse hayırlı uğurlu olsun yeğenim, umarım forumdan faydalanır, başkalarına da sen yardımcı olursun.

:) Tatsuya Yamamoto hayranlığı diyelim biz ona :) teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..

Reaksiyon puanı
10,315
:) Tatsuya Yamamoto hayranlığı diyelim biz ona :) teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..

yamamoto, senin bu mesajın merakımı celbetti, biraz araştırdım, hakkında bilgim olmayan bu zat için yazılmış bir köşe yazısına ulaştım. ve o yazıyı şayet onaylanırsa "beğenilen köşe yazıları" bölümüne alıntı yaptım. bazıları sevdiği kadın için din değiştirir, bu zat evlenmeden çok önce müslüman olmuş, gökhan telli adını almış. güzel bir insanmış, mevlam sonsuz rahmetini, cennetini, cemalini esirgemesin bu güzel insana.

ayrıca sana da teşekkür ederim kardeşim bu güzel insandan bizi haberdar ettiğin için.