LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bombayı patlatıyorum şimdi sıkı durun. Bakalım dikkatinizi bir şey çekecek mi? :)

x0X1pD.jpg

Tam ekraan. Umarim her oyunu boyle oynariz

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] hocam bi şey söyle allahını seversen 2 arada bi derede kaldım napsam bilemedim 4.4.2 yükelesekmi yoksa resmi güncellemeyimi beklesek merakta ediyorum aslında 4.4.2. yi başka forumlardada kullanıcı yorumlarını okudum işte şimdi olmuş süper v.s gibi olumlu yorumlar çok fazla offf

Boyle sitemkarligi lg yapsan 4.4 de kavusurduk :-)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother hocam bi şey söyle allahını seversen 2 arada bi derede kaldım napsam bilemedim 4.4.2 yükelesekmi yoksa resmi güncellemeyimi beklesek merakta ediyorum aslında 4.4.2. yi başka forumlardada kullanıcı yorumlarını okudum işte şimdi olmuş süper v.s gibi olumlu yorumlar çok fazla offf

Telefonum 310k seri diyorsan yükle ama kulaklıkta cızırtı problemi yaşayanlar da olmuş. Bende yok ama işte bir şey diyemem.

Asphalt 8'de 1 yarış yaptım. Hiçbir sıkıntı yok yine eskiden de olmadığı gibi. :D Full ekran olması ayrı güzel tabi.

sedats

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google play yine bu oyunu engellemiş galiba:D oyunun tüm boyutu varmı 1.59 gb :D öyle kurmayı deneyeym :D

Gönderdiğim linkte apk kurulumundan sonra otomatik oyunu indirmesi lazım yalnız oyunu indirip kuruyoruz fakat google play de hala uyumsuz falan diyor ama anlayabiliyoruz oyunu :-))

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gönderdiğim linkte apk kurulumundan sonra otomatik oyunu indirmesi lazım yalnız oyunu indirip kuruyoruz fakat google play de hala uyumsuz falan diyor ama anlayabiliyoruz oyunu :-))
malesef olmadı :D geçersiz lisans uyarsı verdi :D [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] help me please man :D

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] hard reset attıktan sonra kulaklıktakı cızırtı olayı gitti hocam çok sağol yardımların için :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] lg backupla yedek almaya başladım şimdi titanıuma gerek duymuyorum aynı işi lg backupta yapıyor pcde yedek alıp romu kurduktan sonra geri alırım backup benim kurcağım rom stok+root4.4.2 xda sayfasındaki yanlış değil demi ?

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyunun apksini indirdim geçersiz lisans diyor. Ne denediysem olmadı. :(

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother lg backupla yedek almaya başladım şimdi titanıuma gerek duymuyorum aynı işi lg backupta yapıyor pcde yedek alıp romu kurduktan sonra geri alırım backup benim kurcağım rom stok+root4.4.2 xda sayfasındaki yanlış değil demi ?

Eğer rootlu kurmak istiyorsanız o şekilde kurun ancak o konuda bilgim yok benim. Sorun yaşarsanız yardımcı olamam. Ben hiçbir şekilde backup almanızı tavsiye etmiyorum. Backup almak yerine önemli dosyalarınızı pc'ye kopyalayın ve sıfır kurulum yapıp uygulamalarınızı sıfırdan kurun.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

malesef olmadı :D geçersiz lisans uyarsı verdi :D @Bloother help me please man :D

Oyunun apksini indirdim geçersiz lisans diyor. Ne denediysem olmadı. :(

Bende niye demedi onu hayretler içindeyim. Dur ben bir sorayım acaba Kadir Gecesi mi doğmuşum. :lol: Demediğini siz de gördünüz yani, Yukarda görüntüsünü paylaştım. Üstüne bir de yarış yaptım. :D

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Tecrübeli arkadaşlar bende g2 yi almak istiyorum. F/P ürünü çünkü. (GM gibi).
Ama 16 ile 32 gb arasında 200 tl fark var. Bu yüzden 16 gb düşünüyorum ancak acaba yeter mi yetmez mi diye düşünmeden edemiyorum.
Uzun süre kullanmış tecrübeli arkadaşlar bir eksiği var mı , dezavantajlarını söyleyebilir misiniz ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ama 16 ile 32 gb arasında 200 tl fark var. Bu yüzden 16 gb düşünüyorum ancak acaba yeter mi yetmez mi diye düşünmeden edemiyorum.
Uzun süre kullanmış tecrübeli arkadaşlar bir eksiği var mı , dezavantajlarını söyleyebilir misiniz ?

16GB'ın 10.62GB'ı kullanılabilir. Performans açısından bunun 0.62GB'ını boş tutmanız gerektiğini düşünürsek size kalan 10GB size yeter mi yetmez mi buna siz karar vereceksiniz. Ben 32GB aldım, daha 10GB dolduramadım. Ama dolduranlar illa ki vardır.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer rootlu kurmak istiyorsanız o şekilde kurun ancak o konuda bilgim yok benim. Sorun yaşarsanız yardımcı olamam. Ben hiçbir şekilde backup almanızı tavsiye etmiyorum. Backup almak yerine önemli dosyalarınızı pc'ye kopyalayın ve sıfır kurulum yapıp uygulamalarınızı sıfırdan kurun.

Bende niye demedi onu hayretler içindeyim. Dur ben bir sorayım acaba Kadir Gecesi mi doğmuşum. :lol: Demediğini siz de gördünüz yani, Yukarda görüntüsünü paylaştım. Üstüne bir de yarış yaptım. :D

En iyisi obb yi indirip öyle kurmak :D

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
16GB'ın 10.62GB'ı kullanılabilir. Performans açısından bunun 0.62GB'ını boş tutmanız gerektiğini düşünürsek size kalan 10GB size yeter mi yetmez mi buna siz karar vereceksiniz. Ben 32GB aldım, daha 10GB dolduramadım. Ama dolduranlar illa ki vardır.
Hafıza konusu tamam. Peki ya dezavantaj olarak şu kesin olmalıydı yada bunun olmaması kötü diyebileceğiniz ne var ?

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hafıza konusu tamam. Peki ya dezavantaj olarak şu kesin olmalıydı yada bunun olmaması kötü diyebileceğiniz ne var ?

Ben de fikrimi söyleyeyim. Açıkçası telefon bir android platformundaki herşeyi en üst seviye karşılıyo. Ha başka telefonlar da vardır karşılayan. Ama g2 nin dizaynı tekdir. Ama sanal tuşlar yerine fiziksel tuş koysalarmış sanki daha iyi olurmuş gibi. Gerçi 4.4.2 de oyunlar da artık gizleniyor sanki.

sedats

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bende 32 gb aldım iyikide 32 gb almışım hiçbirşeyi silme gibi birşey düşüncem yok sana da 32 gb tavsiye ederim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Sadece 1 tane var, o da quickslide'ın kısıtlı olması. En fazla 2 pencere açıyor ve sadece belli başlı uygulamalar onlar da. 4 aydır kullanıyorum başka da bir dezavantaj göremedim, şu da olsaymış iyi olurmuş dediğim bir şey olmadı.

Dezavantaj sayabilir miyiz bilmiyorum ama tüm MHL kabloları desteklemiyor, sadece Slimport adaptörleri destekliyor. Bunu da sayarsak 2 dezavantajı var diyebiliriz.

Bunun yanında sahip olduğu özellikleri yanında bu dezavantajların lafı bile olmuyor, bunu da ayrıca belirteyim.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yorumlari okudum evet herkes cok memnun farkindayim ama rom atmak filan uğraşmakta istemiyorum stock guncellemeyi bekliyorum diger telefonuma surekli rom ata ata bunalti vermisti boylede mutluyum:-)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
qynahara.jpg

Arada böyle huyları var bir de. Düşmediği yetmiyor arada bir de böyle yükseliyor. :p Asphalt oynadıktan sonra bırakmıştım masaya.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arada böyle huyları var bir de. Düşmediği yetmiyor arada bir de böyle yükseliyor. :p Asphalt oynadıktan sonra bırakmıştım masaya.
Batarya yönünden herhalde sıkıntısız :)

Sadece 1 tane var, o da quickslide'ın kısıtlı olması. En fazla 2 pencere açıyor ve sadece belli başlı uygulamalar onlar da. 4 aydır kullanıyorum başka da bir dezavantaj göremedim, şu da olsaymış iyi olurmuş dediğim bir şey olmadı.

Dezavantaj sayabilir miyiz bilmiyorum ama tüm MHL kabloları desteklemiyor, sadece Slimport adaptörleri destekliyor. Bunu da sayarsak 2 dezavantajı var diyebiliriz.

Bunun yanında sahip olduğu özellikleri yanında bu dezavantajların lafı bile olmuyor, bunu da ayrıca belirteyim.

Bu quickslide dediğin hangisi oluyor anlayamadım ?

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kardeş kaç sayfa var bu kadar sayfaya göz gezdirmek münkün mü ? Mükün zaman harcamaya değer mi ? İlk 3 sayfaya baktıktan sonra zaten kafa yoruluyor. Bari hangi sayfada olduğunu söyle. İnternette yazıncada zaten bulamadım.

Dostum sana linkini attığım konu 1 sayfa ayrıca yorumlara bakmana gerek yok konu soru cevap şeklinde, ilk mesajı okuman yeterli. Telefon hakkında bilgi istiyorsan bunları incelemen gerekir.
http://forum.shiftdelete.net/lg/350179-g2'nin-guzellikleri-ve-ince-detaylari.html
Bu linkin ilk sayfasında da Qslide özelliğini anlatmıştım.

goldentouch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostlar htc one'a göre karşılaştırma yaparsanız hangisini önerirsiniz

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Dostum sana linkini attığım konu 1 sayfa ayrıca yorumlara bakmana gerek yok konu soru cevap şeklinde, ilk mesajı okuman yeterli. Telefon hakkında bilgi istiyorsan bunları incelemen gerekir.
http://forum.shiftdelete.net/lg/350179-g2%27nin-guzellikleri-ve-ince-detaylari.html
Bu linkin ilk sayfasında da Qslide özelliğini anlatmıştım.

Bu quicksilide o kadar mühim değil ki. 2 tane açılması bence yeter. 3 tane hangi uygulama ile meşgul olabiliriz ayrıca ekran büyüklüğü yetemyebilir zaten. Bence bu dezavantaj bile değil :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu quicksilide o kadar mühim değil ki. 2 tane açılması bence yeter. 3 tane hangi uygulama ile meşgul olabiliriz ayrıca ekran büyüklüğü yetemyebilir zaten. Bence bu dezavantaj bile değil :)

Orası öyle tabi. Her uygulama yok ama işte mesela youtube, whatsapp gibi uygulamalar eklenebilseydi daha güzel olabilirdi ama multitasking kusursuz çalıştığından uygulamalar arası çok seri geçişler yapabiliyoruz. O yüzden affettiriyor kendini. :) açıkçası qslide'ı doğru düzgün kullanmıyorum bile.