A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
arkadaşlar bombayı patlatıyorum şimdi sıkı durun. Bakalım dikkatinizi bir şey çekecek mi?![]()
![]()
Tam ekraan. Umarim her oyunu boyle oynariz
arkadaşlar bombayı patlatıyorum şimdi sıkı durun. Bakalım dikkatinizi bir şey çekecek mi?![]()
![]()
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] hocam bi şey söyle allahını seversen 2 arada bi derede kaldım napsam bilemedim 4.4.2 yükelesekmi yoksa resmi güncellemeyimi beklesek merakta ediyorum aslında 4.4.2. yi başka forumlardada kullanıcı yorumlarını okudum işte şimdi olmuş süper v.s gibi olumlu yorumlar çok fazla offf
@Bloother hocam bi şey söyle allahını seversen 2 arada bi derede kaldım napsam bilemedim 4.4.2 yükelesekmi yoksa resmi güncellemeyimi beklesek merakta ediyorum aslında 4.4.2. yi başka forumlardada kullanıcı yorumlarını okudum işte şimdi olmuş süper v.s gibi olumlu yorumlar çok fazla offf
google play yine bu oyunu engellemiş galibaoyunun tüm boyutu varmı 1.59 gb
öyle kurmayı deneyeym
![]()
malesef olmadıGönderdiğim linkte apk kurulumundan sonra otomatik oyunu indirmesi lazım yalnız oyunu indirip kuruyoruz fakat google play de hala uyumsuz falan diyor ama anlayabiliyoruz oyunu)
malesef olmadıgeçersiz lisans uyarsı verdi
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] help me please man
![]()
@Bloother lg backupla yedek almaya başladım şimdi titanıuma gerek duymuyorum aynı işi lg backupta yapıyor pcde yedek alıp romu kurduktan sonra geri alırım backup benim kurcağım rom stok+root4.4.2 xda sayfasındaki yanlış değil demi ?
Oyunun apksini indirdim geçersiz lisans diyor. Ne denediysem olmadı.![]()
Tecrübeli arkadaşlar bende g2 yi almak istiyorum. F/P ürünü çünkü. (GM gibi).
Ama 16 ile 32 gb arasında 200 tl fark var. Bu yüzden 16 gb düşünüyorum ancak acaba yeter mi yetmez mi diye düşünmeden edemiyorum.
Uzun süre kullanmış tecrübeli arkadaşlar bir eksiği var mı , dezavantajlarını söyleyebilir misiniz ?
Eğer rootlu kurmak istiyorsanız o şekilde kurun ancak o konuda bilgim yok benim. Sorun yaşarsanız yardımcı olamam. Ben hiçbir şekilde backup almanızı tavsiye etmiyorum. Backup almak yerine önemli dosyalarınızı pc'ye kopyalayın ve sıfır kurulum yapıp uygulamalarınızı sıfırdan kurun.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bende niye demedi onu hayretler içindeyim. Dur ben bir sorayım acaba Kadir Gecesi mi doğmuşum. :lol: Demediğini siz de gördünüz yani, Yukarda görüntüsünü paylaştım. Üstüne bir de yarış yaptım.![]()
Hafıza konusu tamam. Peki ya dezavantaj olarak şu kesin olmalıydı yada bunun olmaması kötü diyebileceğiniz ne var ?16GB'ın 10.62GB'ı kullanılabilir. Performans açısından bunun 0.62GB'ını boş tutmanız gerektiğini düşünürsek size kalan 10GB size yeter mi yetmez mi buna siz karar vereceksiniz. Ben 32GB aldım, daha 10GB dolduramadım. Ama dolduranlar illa ki vardır.
Hafıza konusu tamam. Peki ya dezavantaj olarak şu kesin olmalıydı yada bunun olmaması kötü diyebileceğiniz ne var ?
Tecrübeli arkadaşlar bende g2 yi almak istiyorum. F/P ürünü çünkü. (GM gibi).
Ama 16 ile 32 gb arasında 200 tl fark var. Bu yüzden 16 gb düşünüyorum ancak acaba yeter mi yetmez mi diye düşünmeden edemiyorum.
Uzun süre kullanmış tecrübeli arkadaşlar bir eksiği var mı , dezavantajlarını söyleyebilir misiniz ?
![]()
Kitkat guncellemesi olmadanda memnunum![]()
Hafıza konusu tamam. Peki ya dezavantaj olarak şu kesin olmalıydı yada bunun olmaması kötü diyebileceğiniz ne var ?
Batarya yönünden herhalde sıkıntısızArada böyle huyları var bir de. Düşmediği yetmiyor arada bir de böyle yükseliyor.Asphalt oynadıktan sonra bırakmıştım masaya.
Sadece 1 tane var, o da quickslide'ın kısıtlı olması. En fazla 2 pencere açıyor ve sadece belli başlı uygulamalar onlar da. 4 aydır kullanıyorum başka da bir dezavantaj göremedim, şu da olsaymış iyi olurmuş dediğim bir şey olmadı.
Dezavantaj sayabilir miyiz bilmiyorum ama tüm MHL kabloları desteklemiyor, sadece Slimport adaptörleri destekliyor. Bunu da sayarsak 2 dezavantajı var diyebiliriz.
Bunun yanında sahip olduğu özellikleri yanında bu dezavantajların lafı bile olmuyor, bunu da ayrıca belirteyim.
Batarya yönünden herhalde sıkıntısız
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu quickslide dediğin hangisi oluyor anlayamadım ?
http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?t=362469
Bu konuyu incele. Bu konu içinde ayrıca linkler var. Onları da incele.
Kardeş kaç sayfa var bu kadar sayfaya göz gezdirmek münkün mü ? Mükün zaman harcamaya değer mi ? İlk 3 sayfaya baktıktan sonra zaten kafa yoruluyor. Bari hangi sayfada olduğunu söyle. İnternette yazıncada zaten bulamadım.
Dostum sana linkini attığım konu 1 sayfa ayrıca yorumlara bakmana gerek yok konu soru cevap şeklinde, ilk mesajı okuman yeterli. Telefon hakkında bilgi istiyorsan bunları incelemen gerekir.
http://forum.shiftdelete.net/lg/350179-g2%27nin-guzellikleri-ve-ince-detaylari.html
Bu linkin ilk sayfasında da Qslide özelliğini anlatmıştım.
Bu quicksilide o kadar mühim değil ki. 2 tane açılması bence yeter. 3 tane hangi uygulama ile meşgul olabiliriz ayrıca ekran büyüklüğü yetemyebilir zaten. Bence bu dezavantaj bile değil![]()