sagyurek
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar 4.4.2 kullanlarda şebekede iyileştirme olmuşmu 3g açınca şebeke gidiyo herhangi bir düzenleme yapılmışmı
Almanya romu skintili. 2 kez kitlendi telefon whatsapptayken. Kendine reset atti. Bi problem var ama cozemedim. Belkide benim bir hatam oldu rom kurarken
lg ye mail atmıştım biraz önce aradılar çalışmaları devam ediyormuş nisan ayı içerisinde verilecekmiş haber vermek istedim.
4.4.2 kurmayı düşünenlere tavsiye ediyorum cihazın bütün lagları gitmiş hızına hız katmış dört dörtlük çalışıyor cihaz
Almanya romu skintili. 2 kez kitlendi telefon whatsapptayken. Kendine reset atti. Bi problem var ama cozemedim. Belkide benim bir hatam oldu rom kurarken
farkli bir ulkeninkini kurmayi dene belki indirirken bisi olmustur
ben isminizi anımsayamadım ama sizinkini destekleme amacıyla paylaştım zaten onu evet kesinleştiBen zaten söylemiştim sende deyince sanırım artık güncelleme zamanını tam öğrenmiş olduk
Var mı öyle şeyler. Varsa da root lazım ona da. =))
lg ye mail atmıştım biraz önce aradılar çalışmaları devam ediyormuş nisan ayı içerisinde verilecekmiş haber vermek istedim.
4.4.2 kurmayı düşünenlere tavsiye ediyorum cihazın bütün lagları gitmiş hızına hız katmış dört dörtlük çalışıyor cihaz
Ben şimdi bu telefona almanya romunu attim diyelim 4.4.2 ye garantiden çıkma riski ne 310k serisi
ben direk farklı ülkelere gelmesine rağmen bize neden gelmedi dedim ünlemler falanBende çevrimiçi destek almıştım. 27 Şubatta 4.4.2 gelecek mi diye sormuştum. Bize yazılı bir bilgi gelmedi denildi.
ben direk farklı ülkelere gelmesine rağmen bize neden gelmedi dedim ünlemler falan![]()
yok oyle bi risk,
Benim tavsiyem rom atmamissaniz rom atmayin. Hem ugrastiriyor hem hatalar olabiliyor dogru kurulmazsa suan benim yasadigim gibi.
Hangi romu onerirsin 16gb benim seri 310k
Bende akşam 4.4.2 kurmak istiyorum da çevrimiçi destek verecek olan var mı ? facebook veya başka bi platformdan ?
Bende katılayım vatsap tan grup yapalım =)
Romu atmış sorunsuz çalıştıran biriyle whatsapp grup sohbeti yapabiliriz aslında.
sorun yapmaz demi alan fazlalığı felanAncak açtığım konuda birisi almanya_16G'de wifi sorunu yaşadığını söyledi. Siz 32lik olanı yükleyin 16gb kullansanız da.