Lg g2 yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Radagast
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Radagast

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben günlerdin LG g2 heryerde araştırdım gerçekten çok iyi bir telefon ama birkaç sağlamlık testi videosu izledim telefon ilk düşünde ekranında çatlamalar oldu bende bunu g2 kullananlara sormak istedim eğer bu ekran kırılma sorununu gidermek için iyi bir Kap biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum

DreamBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dstun 3 5 sefer fayansa 1.5 metresen suaurdm hala bi sey olmasi ekranina sadece arkasina dustgunde arkasindaki tuslarn yeri biraz iceri girdi o kadr oda kulllanmda hic bi sikinti cikarmio

Radagast

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dstun 3 5 sefer fayansa 1.5 metresen suaurdm hala bi sey olmasi ekranina sadece arkasina dustgunde arkasindaki tuslarn yeri biraz iceri girdi o kadr oda kulllanmda hic bi sikinti cikarmio

Teşekkürler saolun

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Gözümün önünde yaşanan bir olayı anlatayım.
Otobüsteydim, durakta durduk. Otobüse binmeye çalışan bir bayan otobüsten hızla inen bir bayanla çarpıştı. Binmek isteyen bayanın elindeki G2 kaldırıma cam üzerine düştü. Cihaza hiçbir şey olmadı. Üstelik ne kılıf var ne de ekran koruması. Telefonu yerden alıp bindi. Daha sonra yanıma dikildi arkadaşıyla. Telefona bir kılıf şart artık, çok düşürüyorum dedi.

Öyle işte. :)

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Gözümün önünde yaşanan bir olayı anlatayım.
Otobüsteydim, durakta durduk. Otobüse binmeye çalışan bir bayan otobüsten hızla inen bir bayanla çarpıştı. Binmek isteyen bayanın elindeki G2 kaldırıma cam üzerine düştü. Cihaza hiçbir şey olmadı. Üstelik ne kılıf var ne de ekran koruması. Telefonu yerden alıp bindi. Daha sonra yanıma dikildi arkadaşıyla. Telefona bir kılıf şart artık, çok düşürüyorum dedi.

Öyle işte. :)
iyiymiş:D demekki g2 söylenenlerin aksine dayanıksız değilmiş

Radagast

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende drop test videosu izlemiştim Adam telefonu 1.5 metreden düşürmesine rağmen telefon tuzla buz oldu :D

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende drop test videosu izlemiştim Adam telefonu 1.5 metreden düşürmesine rağmen telefon tuzla buz oldu :D
eğer bunu diyorsan zaten bu adama telefon dayanmaz:mrgreen:[video=youtube;lQQXkjrdBRc]http://www.youtube.com/watch?v=lQQXkjrdBRc[/video]

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar benim g2 mont cebi seviyesinden dustu ekran ustune kaldirdim sadece sol alt kosesindeki parlak kisim cok minik hasar gordu goze batmiyor bile :D
Kisacasi dustugu mesafe + darbe aldigi kisim + sans faktoru onemli

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefon sağlamlığı tamamen nasip meselesidir. Bunu kaçıncı söyleyişim bilmiyorum. G2 söylendiği gibi dandik, zayıf bir cihaz değil. Düşürme testlerine aldanmayın.

Örnek: Arabaya binerken, araba koltuğu seviyesinden (maks. 60cm) yere (arabanın yanına) düşen iphone 3gs'in hali:
vuby5ugy.jpg

Şaşırtıcı dimi. Daha önce camında çizik bile yoktu. Tek düşmede bu hale geldi. Öyle takla falan da atmadı. 60cm civarından yere düştü sadece. Biz de şaşırdık kaldık.