Asus Fonepad 7 – İlk Bakış Kutu Açılımı Video

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
asus-fonepad-7-2014-6-e1393452653285.jpg

Merhabalar bu yazımda sizler ile birlikte Asus’un -dilimin phablet demeye varmadığı- telefon özellikli tabletinin kutu açılışını ve ilk deneyimlerimi paylaşacağım. Intel Inside işlemci ile donatılmış Asus Fonepad 7, HD çözünürlükte bir ekrana 8/16/32GB+32GB MicroSD hafızaya ve 1GB belleğe sahip. Görüntüleme tarafında ise pek umut vermeyen 5MP arka ve 1.2MP ön kamera bulunuyor. IPS türündeki ekranın gayet iyi durduğunu söyleyebilirim, daha fazla detayın, fotoğrafların ve videoların bulunduğu inceleme yakında iyisimi.org’da diyerek 7 inç boyutundaki Asus Fonepad 7 kutu açılımına geçmek istiyorum.

Daha fazla video inceleme, kutu açılımı ve kamera testlerine en hızlı şekilde ulaşmak için kanalıma abone olmayı unutmayın :)

[video=youtube;tJPdw0EqIjE]http://www.youtube.com/watch?v=tJPdw0EqIjE&list=UUu3aZ89a75CMyxFgNigkhnA& feature=c4-overview[/video]

kaynak

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0

İki cihaz hakkında da önceden bir bilgim yok fakat özelliklerine baktığımda Dell Venue 8'in çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

HD Ekran
Intel Z2580
2GB Ram
Android 4.2.2 gayet güzel duruyor, alacak olsam Dell Venue alırdım :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İki cihaz hakkında da önceden bir bilgim yok fakat özelliklerine baktığımda Dell Venue 8'in çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

HD Ekran
Intel Z2580
2GB Ram
Android 4.2.2 gayet güzel duruyor, alacak olsam Dell Venue alırdım :)
Bende öyle düşünmeye başlamıştım zaten.Amazon.com da 32 gb veriyonu 198$ acaba ordan alınınca gümrüğe takılma riski var mı?

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Performans nasıl stabil mi ? donma veya kasma oluyor mu?

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende öyle düşünmeye başlamıştım zaten.Amazon.com da 32 gb veriyonu 198$ acaba ordan alınınca gümrüğe takılma riski var mı?

Daha önce hiç yurtdışından +100$ alışveriş yapmadım fakat +100$ ürünlerin gümrüğe takılma riskinin olduğu söyleniyor, eğer sipariş edecekseniz de DHL, FEDEX gibi şirketler ile değil de posta yolu ile sipariş edin.

Performans nasıl stabil mi ? donma veya kasma oluyor mu?

Detaylı bilgileri SDN forum ve www.iyisimi.org üzerinden yayınlayacağım Fonepad 7 incelemesinde okuyabileceksiniz (İzleyebileceksiniz).

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Daha önce hiç yurtdışından +100$ alışveriş yapmadım fakat +100$ ürünlerin gümrüğe takılma riskinin olduğu söyleniyor, eğer sipariş edecekseniz de DHL, FEDEX gibi şirketler ile değil de posta yolu ile sipariş edin.

bende almadım,riske giremek olmaz