Windows 8 Format Sonrası İle İlgili Yardım İstiyorum?

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar şimdi ben yeni bilgisayar aldığımda windows 8 işletim sistemi mevcuttu ve ben çok memnunum.

Format attırcam şimdi, format attırırken bende bulunan orjinal Win 8 CD sini vermelimiyim iletişimci arkadaşa.

Çünkü biliyorsunuz bazen format sonrası ''İşletim sistemi orjinal değil'' diye uyar verip duruyor.

Format için yollarken napmamı önerirsiniz??

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar şimdi ben yeni bilgisayar aldığımda windows 8 işletim sistemi mevcuttu ve ben çok memnunum.

Format attırcam şimdi, format attırırken bende bulunan orjinal Win 8 CD sini vermelimiyim iletişimci arkadaşa.

Çünkü biliyorsunuz bazen format sonrası ''İşletim sistemi orjinal değil'' diye uyar verip duruyor.

Format için yollarken napmamı önerirsiniz??
Format attırmayın bence.Bilgisayarınızda Recovery vardır.Yada orjinal cd onla kendiniz kurun.

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Format attırmayın bence.Bilgisayarınızda Recovery vardır.Yada orjinal cd onla kendiniz kurun.

Formata gerek kalmıyormu o zaman peki ben pek bilmiyorum ama cd yi kurmayı falan biliyorum 8.1 den 8 e dönüş yapmıştım çünkü o cd ile.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Elinde cd varsa onunla kurmasını söyle aksi halde w8 in farklı bi sürümünü kurarsa o uyarıyı verir büyük ihtimal..

Aslında w8 li gelen laptoplarda lisans biosa gömülü olarak geliyor. Recovery yaptığında lisansla filan uğraşmana gerek olmaz.

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Recovery nasıl yapılır mesela bilmiyorumki bunları ben hiç :( Bilgisayarım masaüstü bu arada benim.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Masaüstüyse cd den kur.. W8 in hangi sürümü?. Bilgisayar simgesine sağ tıklayıp özelliklerden bakabilirsin.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
windows 8 de sistemi sıfırlama özewlliği var va. yani cd ile formata gerek yok.
sıfırlama format işlevini görüyor.

başlangıç ekranı>ayarlar yaz arat. bilgisayar ayarları açlınca orada kurtarma ayarları da vardır altta. ordan her şeyi sıfırla seçeneği ile format atmış gibi olur pc.

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Windows 8 Single Language sürümün adı.

Bu arada ben herşeyi sıfırlamadan önce resimlerimi videolarımı başka bir flaş belleğe alayımmı sizce?

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Windows 8 Single Language sürümün adı.

Bu arada ben herşeyi sıfırlamadan önce resimlerimi videolarımı başka bir flaş belleğe alayımmı sizce?
kesinlikle çünkü belgeler resimler vs silinecek. donanım sürücüleri sıfırlanacak.
müziklerin silinecek. diskin ikinci bölümüne (D: ) taşıyabilirsin.