Merhaba arkadaşlar. 2011yılından beri kullandığım 4S'im gerek iOS 7 ile olsun, gerek de biraz eski bir model olduğu için arada değiştiyi düşünüyorum. Telefonu fazla sert kullanan biriyim. Sarj %10a gelince telefon kapanıyor, zaman zaman sinir bozucu kasmalar, zaman zaman telefonun kendi kendine kapanması canımı sıkar oldu. Saat 12de evden %100 sarj ile çıkıp sadece 3G ile whatsappda konuşmam ile saat 16:00'da telefonumun sarjı da %20lere düşüyor.
Sizlere sormak istediğim soru şu; acaba 4S'i bırakıp (iOS'u bırakmak istemememe rağmen) Z1 i tercih etmeli miyim? Ya da bu Şubat sonundaki Barcelona'daki etkinliği bekleyip S5 i mi düşünmeliyim? Veya LG G2, Note 3. Fiyatta bi sıkıntım yok. Siz arkadaşlarımdan yardım bekliyorum. Teşekkür ederim.
Sizlere sormak istediğim soru şu; acaba 4S'i bırakıp (iOS'u bırakmak istemememe rağmen) Z1 i tercih etmeli miyim? Ya da bu Şubat sonundaki Barcelona'daki etkinliği bekleyip S5 i mi düşünmeliyim? Veya LG G2, Note 3. Fiyatta bi sıkıntım yok. Siz arkadaşlarımdan yardım bekliyorum. Teşekkür ederim.