ByTheEfsane
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
9 saat 22 dakika'da yaptımBunu ne kadar sürede yaptın ?
Yap yap ama telif hakkı bana aitGüzel olmuş. Tatil köyünü 5-6 kat daha büyütebilirsen çok fena olur. Aynısından bende yapıcam![]()
...Vay anasını sayın seyirciler...
Nasıl yani ? Hangi modlar işe yarar söyler misin abi ?Mod kullanmanı tavsiye ederim. Sen 9 saat uğraşmışsın ama mod ile 1 saatten kısa sürede yapılabilir hepsi![]()
World Edit vardı hatırladığım ama skin mod kullanıyorum ben o yüzden sen araştırsan daha iyiNasıl yani ? Hangi modlar işe yarar söyler misin abi ?![]()
World Edit vardı hatırladığım ama skin mod kullanıyorum ben o yüzden sen araştırsan daha iyi![]()
Kasayı atsaydınMerhaba Arkadaşlar 3 gündür uğraştığım Tatil Köyü'mü bitirdim.Sizin yorumlarınızı bekliyorum
Alanın Boş Resmi
file:///C:/Users/Casper/AppData/Roaming/.minecraft/screenshots/2014-01-31_16.42.24.png
Yapım Asamaşı
file:///C:/Users/Casper/AppData/Roaming/.minecraft/screenshots/2014-01-31_16.47.03.png
file:///C:/Users/Casper/AppData/Roaming/.minecraft/screenshots/2014-02-01_17.33.25.png
file:///C:/Users/Casper/AppData/Roaming/.minecraft/screenshots/2014-02-02_20.47.26.png
Bitmiş Hali
file:///C:/Users/Casper/AppData/Roaming/.minecraft/screenshots/2014-02-02_21.14.48.png
file:///C:/Users/Casper/AppData/Roaming/.minecraft/screenshots/2014-02-02_21.14.28.png
file:///C:/Users/Casper/AppData/Roaming/.minecraft/screenshots/2014-02-02_21.15.46.png
file:///C:/Users/Casper/AppData/Roaming/.minecraft/screenshots/2014-02-02_21.16.26.png
file:///C:/Users/Casper/AppData/Roaming/.minecraft/screenshots/2014-02-02_21.16.22.png
Arkadaş Mod yasak olduğu için kullanamadım.Yoksa öyle olsa 9 saatte daha büyüğünü yapardımMod kullanmanı tavsiye ederim. Sen 9 saat uğraşmışsın ama mod ile 1 saatten kısa sürede yapılabilir hepsi![]()
Atıım ama geri döndüKasayı atsaydın![]()
Yine alıntı yapıyom ama Singleplayer için WorldEdit var olmasınada 1.7.4 için yokWorld Edit vardı hatırladığım ama skin mod kullanıyorum ben o yüzden sen araştırsan daha iyi![]()
Arkadaş Mod yasak olduğu için kullanamadım.Yoksa öyle olsa 9 saatte daha büyüğünü yapardım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Atıım ama geri döndü
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yine alıntı yapıyom ama Singleplayer için WorldEdit var olmasınada 1.7.4 için yok![]()
şu minecraft ı bi ben oynamıyorum heralde![]()
O değil hocam.Mod yüklemede sorun yaşıyorum zaten.1.6.2'yi denedim mod'da oyun açılmadıArtık sürüm düşürmek çok kolay olmuşdoğru ben arkadaşımla hamachi üstünden oynuyorum... Ve mod olmadan minecraft hiçbir şey
çok yaratıcı şeyler var gerçekten
World Edit vardı hatırladığım ama skin mod kullanıyorum ben o yüzden sen araştırsan daha iyi![]()
[MENTION=367033]EfSaNeMeN26[/MENTION] skydaz dan dene mod yüklemeyi hem çok kolay hemde uğraştırmıyorO değil hocam.Mod yüklemede sorun yaşıyorum zaten.1.6.2'yi denedim mod'da oyun açılmadı
Hamachi atsana abi
Ondada olmuyor@EfSaNeMeN26 skydaz dan dene mod yüklemeyi hem çok kolay hemde uğraştırmıyor
Sen bilirsin ben modu sadece skydazdan yulemeyi becerebiliom dier turlu beceremiom ve ugrasmakda istememOndada olmuyorZaten elle yapmak bana daha eğlenceli
![]()