han838
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 20
Bilgisayarınızın sistemi hakkında bilgi verirmisiniz kullandığınız grafik kartı nedir. Sistem 32-bit mi 64-bit mi detaylı bir donanım bilgisi yazarsanız yardımcı olabilirim. Birde ekran kartınızın en son sürümleri yüklü mü ?
Buradan şu driver'ı indirip kurmayı dener misin ? Kurduktan sonra yeniden başlatıp photoshop'u yönetici olarak çalıştırıp tekrar deneyin. Birde photoshop ekran kartı olarak vga yı kullanıyor olabilir nvidia denetim masasından kontrol eder misin ?
![]()
Kurmamı önerdiğin sürücü bilgisayarımda yüklü olandan daha eski olduğu halde yüklü olanı kaldırıp verdiğini kurmaya çalıştım ama bu seferde resmini verdiğim sorunla karşılaştım ve şimdi eski yeni hiç birini kabul etmiyor photoshop'da tanımlı olan vga değil harici ekran kartı olarak gözüküyordu şimdi de ekran kartı sürücüsü yüklenmiyor daha da kötüleşmeden format atmayı düşünüyorum..
Keşke daha eskiyse kurmaya çalışmasaydınız format atmaya gerek yok güncel bir sürümü indirip kurabilirsiniz sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Bilgisayarım Lenovo z370 notebook.. format attım lenovonun sitesinden ekran kartı driver'ı indirdim olmadı. Nvidia nın sitesinden son sürümünü kurdum yine olmadı verdiğini de kurdum o'da olmadı Nvidia denetim masasından photoshop'u ekran kartıyla çalıştırması için ayarladım yine olmadı internette bu sorunu çözene de rastlamadım. Nvidia nın sitesinde 410m ekran kartının opengl yi desteklediği yazıyor ama bir türlü çözemedik yardımların için teşekkürler çok sağol yinede sorunu çözene kadar yardımcı olursan çok makbule geçer olmazsan da ilgilerin için çok teşekkür ederim.![]()