
Django Unchained
Puan:7
Senaryo çok basitti bence 2.5 saatte gereksiz fazlaydı ama oyunculuklar ve görüntüler(özellikle kan)müthişti oyunculuk olarak Christoph Waltz cuk diye oturmuş rolüne diğerleri zaten tanıdık tipik Tarantino filmiydi
bende en çok onu sevdiydim. filmin asıl eğlencesini o kattı benim için.Django Unchained
Puan:7
Senaryo çok basitti bence 2.5 saatte gereksiz fazlaydı ama oyunculuklar ve görüntüler(özellikle kan)müthişti oyunculuk olarak Christoph Waltz cuk diye oturmuş rolüne diğerleri zaten tanıdık tipik Tarantino filmiydi
Christoph Waltz mı yoksa kanlar mı hocam filmin senaryosu biraz daha şaşırtsaydı süper olurdu ama şu anki haliyle güzel bir filmbende en çok onu sevdiydim. filmin asıl eğlencesini o kattı benim için.
doktor :thumbup1: waltz yani. biraz muğlak bir cevap olmuşChristoph Waltz mı yoksa kanlar mı hocam filmin senaryosu biraz daha şaşırtsaydı süper olurdu ama şu anki haliyle güzel bir film
Bencede Scorsese'nin DiCaprio'su varsa Tarantino'nun Waltz'u var:mrgreen: soysuzlar çetesini izlediyseniz orada da müthiş bir oyunculuk yapmıştı tam bir alman beyefendisiydi kendisidoktor :thumbup1: waltz yani. biraz muğlak bir cevap olmuş![]()
Beğendim filmi ama Memento'yu izlediğim sırada anlamayı çok isterdim gerçekten çok müthiş bir yönetmen Christopher Nolan çok iyi kurgulamış.Detaylara daha sonra int. ten bakınca filmi tam anlamıyla anladım.
Ghajini'yi de gördüm yarın izliycem inş. bugün başka bir film izliycem.
Memento'da sonradan öğrendiğimde şaşırdığım şeyler oldu.Örneğin; ben filmin renkli kısımlarının geriye doğru, siyah beyaz kısımlarının ileriye doğru gittiğini çakmamıştım filmi izlerken.Bir diğeri ise şu plaka olayını farketmemiştim, hani şu Teddy'nin plakasını dövme yaptırıyor ya dövmeyi yaptırırken el yazısı yüzünde plakada ki 'I' harfi '1' olarak yazılıyor daha sonrada arabaya bakarken gerçek olanı değil kendi yazdırdığı şekilde görüyor.hocam yorumların nedirmemento oldukça ilginç bir film ama dikkatli izlemek gerekir yoksa kopabiliyorsunuz, Nolan'ın filmleri karışık zaten(Batman hariç) , İnception'uda altyazı sinemada izlemiştim en sonlarında rüyanın içinde rüyaya girerlerken etrafıma bakıp nerdeyim lan ben demiştim
gjanini yorumlarını bekliyorm ender duygulandığm filmlerden biridir.
Memento'da sonradan öğrendiğimde şaşırdığım şeyler oldu.Örneğin; ben filmin renkli kısımlarının geriye doğru, siyah beyaz kısımlarının ileriye doğru gittiğini çakmamıştım filmi izlerken.Bir diğeri ise şu plaka olayını farketmemiştim, hani şu Teddy'nin plakasını dövme yaptırıyor ya dövmeyi yaptırırken el yazısı yüzünde plakada ki 'I' harfi '1' olarak yazılıyor daha sonrada arabaya bakarken gerçek olanı değil kendi yazdırdığı şekilde görüyor.
Ghajini'ye geldiğimizde gergekten güzel bir film ama neden Memento'nun aynısını yapmışlar onu anlamadım.Aradaki tek fark Memento-Psikolojik Ghajini-Aksiyon ama onun dışında bu filmde bende ender olarak duygulandım.
Ama benim İnception'da sorunum olmadı her şeyi izlediğimde anladım ama beynim yandı:cursing:![]()
Hocam yanlışın var Memento 2000'de yapıldı, Ghajini 2008.aslında tam tersi ilk önce Ghajini yapıldı , daha sonra memento çıktı.
izlemem bir yorumuna bakar