Soru En son hangi filmi izlediniz?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
izlemem bir yorumuna bakar :D ?
Konu olarak gayet güzel olsa da bazı sahnelerde gerilim aksiyon tarzı bir şeyler yapılmaya çalışılmış ama becerilememiş. Bir iki sahne de gerçekten çok içtendi. Sanki kırk yıllık akraba gibiydiler. :D İzlersen başroldeki aktörlerin filmlerine bakma ihtimalin yüksek olur diye tahmin ediyorum. :) .

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Now You See Me yi sihirbazlar çetesi olarak çevirmek? Sonra neden türkçe dublaj izlemiyosun?
Şaka maka 1.5 yıl olmuş film izlemeyeli. Death Note la Anime dünyasına bi daldım dalış o dalış.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dejavu-Nedir.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0453467/
7.5/10

Filmi izlemedim ama kapağı görünce direkt aklıma Steins Gate geldi.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
KZZaBa.jpg

Bir film bu kadar mı güzel olur diğer korku filmlerini unutun sadece bu filmi izleyin hak vereceksiniz. :)
Bu arada film gerçek hikayeye dayanmaktadır.

[video=youtube;8jsuh1dm-Qk]http://www.youtube.com/watch?v=8jsuh1dm-Qk[/video]

xGBg4y.png

Ayrıca Ruhlar bölgesi 1 ve 2 yide tavsiye ederim. 2.cisi yeni sayılır oda ilk film kadar çok iyi yapılmış ve 1. film ile bağlantılıdır o bakımdan 1. cisini izlemeden 2. ci ye atlamayalım :)

James Wan'ı tebrik etmek lazım 2 filmde onun eseri ayrıca testerenin yapımcısı olarakta tanıyoruz kendisini :D ve ayrıca paranormal activitiy serisinden de.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
[MENTION=337357]vasooo[/MENTION] Korku seansı tamam iyi film ben de katılıyorum sana ama filmin başında bu filmin hikayesi gerçek dendi diye o filmin hikayesi gerçek hayattan mı alınmıştır sence??. Ben hiç sanmıyorum. Eğer o filmin hikayesi gerçekse bizim samanyolu tv de yayımlanan sır kapısı veya sırlar dünyası programındaki olaylar da gerçek hayattan alınmıştır..

Yani demek istediğim her ikiside hayal ürünü geçecen orayı bi..

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Carrie:Günah Tohumu izledik iyiydi fena film değil.

Gece kuzenlerle izledik korku filmi diye ama bizim için korkudan çok komedi filmine döndü :D sonra hadi şu korku seansını izleyelim dedik onda da gerçek bir hikâyeden alınmıştır yazısını görünce ablam kapattırdı. Bi ara korku seansını izleyeceğim ama :D

Spacebear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Prisoners'ı izledim.
Beklediğimi buldum. Jake Gyllenhaal ve Hugh Jackman'ın oyunculukları, hikaye falan mükemmel bir filmdi. Kesinlikle izleyiniz.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
@vasooo Korku seansı tamam iyi film ben de katılıyorum sana ama filmin başında bu filmin hikayesi gerçek dendi diye o filmin hikayesi gerçek hayattan mı alınmıştır sence??. Ben hiç sanmıyorum. Eğer o filmin hikayesi gerçekse bizim samanyolu tv de yayımlanan sır kapısı veya sırlar dünyası programındaki olaylar da gerçek hayattan alınmıştır..

Yani demek istediğim her ikiside hayal ürünü geçecen orayı bi..

filmdeki ed ve lorrein ailesi gerçek hayatta da var ;) yoksa bizde biliyoruz yani salak yerine koydun resmen.
ayrıca filmde ki anabelle bebek bile gerçek.

1. amerikalı, milletin hayalet problemlerini çözen ve amityville gibi büyük olaylarla ilgisi olan şeytan bilimci çift. ed, 2006 yılında vefat etmiştir.

bir demonolog ve bir medyumdan oluşan amerikalı çift. ed warren 2006 yılında, 76 yaşında ölmüştür. lorraine warren ise 86 yaşındadır ve halen the warren's occult museum adlı inceledikleri vakalardan topladıkları lanetli nesnelerle oluşturdukları müzenin yanındaki evde yaşamaktadır. müze gezileri sırasında lorraine ile tanışma şansı verilmektedir. çift şimdiye dek hollywood sineması'na yansımış "the amityville horror" (1979, 2005), "the haunted" (1991), "the haunting in connecticut" (2009) ve "the conjuring" (2013) adlı filmlere konu olan olayların ve amerika'da yaşanmış sayısız paranormal olayın araştırmalarını yürütmüştür. kendilerinin inceledikleri vakalarla ilgili olarak yazdıkları 6, inceledikleri vakalar ve kendileriyle ilgili ise yazılmış 6 kitap bulunmaktadır. "the conjuring" (2013) filminde ed ve loraine warren'ı canlandıran karakterlerin vaka incelemesi anlattıkları sahnede lorraine warren konuk izleyiciler arasında görünmektedir. filmin çekimleri sırasında lorraine, james wan'la beraber çalışmıştır.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ed_and_Lorraine_Warren

[video=youtube;gpqmWOa299c]http://www.youtube.com/watch?v=gpqmWOa299c[/video]

[video=youtube;8RZqmBimmHA]http://www.youtube.com/watch?v=8RZqmBimmHA[/video]

[video=youtube;k5O6SoNdDt0]http://www.youtube.com/watch?v=k5O6SoNdDt0[/video]

filmde kadının bodrum katında kalmasıyla başlayan ve arkadan gelen el çırpma sahnesi en ürküten yeriydi :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Carrie:Günah Tohumu izledik iyiydi fena film değil.

başları iyiydi de sonradan bozdular :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ben o Kerri Günah tohumunu sevdim yavvv..:D Kız normal aslında ben kızın anasından korktum anası psikopat..:D

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
KZZaBa.jpg

Bir film bu kadar mı güzel olur diğer korku filmlerini unutun sadece bu filmi izleyin hak vereceksiniz. :)
Bu arada film gerçek hikayeye dayanmaktadır.

[video=youtube;8jsuh1dm-Qk]http://www.youtube.com/watch?v=8jsuh1dm-Qk[/video]

xGBg4y.png

Ayrıca Ruhlar bölgesi 1 ve 2 yide tavsiye ederim. 2.cisi yeni sayılır oda ilk film kadar çok iyi yapılmış ve 1. film ile bağlantılıdır o bakımdan 1. cisini izlemeden 2. ci ye atlamayalım :)

James Wan'ı tebrik etmek lazım 2 filmde onun eseri ayrıca testerenin yapımcısı olarakta tanıyoruz kendisini :D ve ayrıca paranormal activitiy serisinden de.
Yorumun iştahlandırdı mutlaka izlicem bu fimmi

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Homefront
Ortalama bir film.Hafif durağan.

Hocam bana göre Statham'ın filmleri artık sıktı statham dan bruce willis yapmaya çalıştılar ama olmuyor bu filmi izlemedim ama her statham filmi olduğu gibi bu da vasatın üstüdür siz ne dersiniz?

Spacebear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sabah Thor: The Dark World'ü izledim. Sinemaya gitmeye gerek bile duymamıştım. Sırf Natalie Portman ve Tom Hiddleston için izledim. Diğer Marvel filmleriyle kıyaslanamaz bile. Ortalama bir film. Birazcıkta yavan kalmış.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Hocam bana göre Statham'ın filmleri artık sıktı statham dan bruce willis yapmaya çalıştılar ama olmuyor bu filmi izlemedim ama her statham filmi olduğu gibi bu da vasatın üstüdür siz ne dersiniz?
kesinlikle katılıyorum kaç yıldır expendables dışında sağlam bir projesi yok ağızları açık bırakacak türden.
nerede o transporter crank gibi filmleri nerede bu zorlama senaryolu filmler.sonuna kadar haklısınız.
zaten 3-4 film daha böyle giderse tamamen bittiğinin göstergesi olacak.