Samsung Galaxy Note 3 mü Iphone 5S mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan etendu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Note 3 performans olarak Apple dan çok daha önde hadi ya güldürme benii :) Hangi saatten sonra alalım? Yakında 6 çıkacak diyosun kaynak gösterirmisin?

siz apple fanatiklerinin klasik lafıdır zaten bu bu kadar sıkıcı bi işletim sistemini bu kadar övmenizin sebebi nedir. Apple'yı samsungtan 2 yönde önde bulurum 1-tasarım, 2-Market(appstore) şuan samsungun Note 3 de yaptıklarını apple yapsaydı yere göğe sığdıramayacaktınız bi parmak izi sensörü yaptılar 2 ay konuştunuz bee:yes: gir performans testlerine bak 5s mi note 3 mü. siz böyle dedikçe samsung yapıyo elbet bi gün anlayacaksınız. zaten apple da androıdden bi şey çalmaya başladı artık ee tabi onlarda anladı ama çaktırmıyolar.Siz apple fanatikleri kendinizi avutmaya devam edin:clap:

fawkes88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam nereye yazarsan iphone 6 diye yanlış hatırlamıyorsam haziranda üretime geçileceği yazıyordur google yaz iphone 6 diye

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hahahah :) Dök içindeki kurtları.
Birincisi ben apple fan ı değilim birkaç yerde görürsün ama orda takılıyorduk biz arkadaşlarla dalgasına yani hem ben 5S almadım ki :) iPhone kullanmıyorum, belkide o kadar para verip almak istemicem ne biliyosun?
Apple ın samsung dan sadece tasarım ve marketimi daha iyi? Güldürme beni.
Önüne geleni öyle aylarca konuştunuz siz apple fanısınız deyip. Samsung u övemezsin ya övdüğün markaya bak :) Sony olsa neyse Samsung diyosun :)

sadece tasarım ve marketi mi iyi deyip güldün geçtin sen bana tasarım ve market dışında önde olan özelliklerini bile söyleyemiyosun. note 3 performans olarak z1'i geride bıraktı aynı şekilde s4 de z'yi geride bıraktı. bana kalkıp da sony samsungdan iyidir deyip masal anlatma htc desen yine biraz anlarım.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
sadece tasarım ve marketi mi iyi deyip güldün geçtin sen bana tasarım ve market dışında önde olan özelliklerini bile söyleyemiyosun. note 3 performans olarak z1'i geride bıraktı aynı şekilde s4 de z'yi geride bıraktı. bana kalkıp da sony samsungdan iyidir deyip masal anlatma htc desen yine biraz anlarım.

Gerçekten güldürüyosun kardeşim millete fanlıkla suçlarken sen Samsung un fanı olmuşsun. Yırtınırcasına savunuyosun. Şu cep telefonlarında bildiğim tek şey var oda Samsung dan uzak durulması.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bi git allah aşkına Samsung un marka değerimi kaldı ?
Note 3 te Z Ultrayı geçemiyor ??
Z Ultrada 3gb ram yok 2gb var ?
Burdanda Samsungun yazılım optimizasyonu yapamadığı ortaya çıkar.
Touchwiz rezaleti varken açıkçası zaten alınası bir yanı yok .
Samsung ile Sony arasında dağlar kadar fark var savunma istersen boşa... :)
Kalite farkı var ilk önce arada ;)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Boşver Samsung a yapılan kötü yorumlara katlanamıyor.

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2

nee z ultrayı mı geçemiyor.z ultrada daha full hd ekran yok z1 ile kıyaslanmayacak telefonu z ultra ile kıyasladınız yaa pess dedim doğrusu.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
nee z ultrayı mı geçemiyor.z ultrada daha full hd ekran yok z1 ile kıyaslanmayacak telefonu z ultra ile kıyasladınız yaa pess dedim doğrusu.

Full HD ekran daha fazla performans artışına sebep olmaz aksine HD ekran FullHD den daha fazla performans saglar.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
hocam yani biri full diğeri normal mantıken sence hangisi daha iyi performans kalite verir ?

Araştırmadan gelmeyelim lütfen kardeşim. İnsan gözü FULL HD ile HD ekranı ayırt edemez. HD ekran telefonda daha iyi bir performansa neden olur.

fawkes88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Araştırmadan gelmeyelim lütfen kardeşim. İnsan gözü FULL HD ile HD ekranı ayırt edemez. HD ekran telefonda daha iyi bir performansa neden olur.
forumun amacı zaten ögrenmektir kardeşim sende bi iphone 6 yı araştır bakalım :thumbup1:

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
forumun amacı zaten ögrenmektir kardeşim sende bi iphone 6 yı araştır bakalım :thumbup1:

Benim yerime sen yap. Kaynagını görmek istiyorum. :dirol:

Edit; Tabi ki amaç ögrenmektir ancak dediklerimize inanmayıp emin olmadıgın şeyi üstemedikçe.

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Apple cı dolmus bu forum tabi en çok samsung apple a çaktigindan dolayi laflar en çok samsunga atılıyo siz applenızla ovunmeye devam edin samsung da çakmaya devam etsin tabii.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Apple cı dolmus bu forum tabi en çok samsung apple a çaktigindan dolayi laflar en çok samsunga atılıyo siz applenızla ovunmeye devam edin samsung da çakmaya devam etsin tabii.

Forumdaki herkes Apple fanı olabilir mi sence? Bence sende bir hata var :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
:D :D Bende mi Apple cıyım ? :))
Daha cihazın ekran çözünürlüğünü bilmeden bol keseden sallıyorsun :)

etendu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç düşünmeden Note 3 derim. performans olarak appledan çok daha öndedir hem bu saatten sonra 5s alınmaz yakında 6 çıkacak zaten.

5S 3aydır falan satışta, 6'nın çıkmasına da 9 ay falan var daha :tongue:

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Note 3 Performans Olarak Amerikada Bıraktı Sallama.Ve Xperia Z Ultra Antutu Benchmark'ta 34728 Puan Alırken Note 3 32884 Puan Aldı.Ve Bu Sürüme Göre Değişir.Samsung'un Türkiye'ye Sattığı Exynos 5'te LTE Bile Yok Ne Konuşuyorsun.S4,Xperia Z Doğru Ama Diğerleri Yanlış.Ve Daha Z Ultra'nın Full HD Ekran Olduğunu Bile Bilmiyorsun.
Ve Yazılım Bakımından En Sade Fazla Doldurulmayan Yazılım Sony TimeScape.Bunu Bilen Bilir.Ve TouchWix İse En Fazla Ram Yiyen Arayüz.Note 3'teki 3GB Ram'in Yarısı Yazılım Dolduruyor.
Ve Full HD Performansta Biraz Kayıp Yaşatır,HD Ekran Daha Hızlı Olur.Neden Biz Z1 Compact'a Performans Kralı Diyoruz.Çünkü HD Ekran Var.Ve İnsan Gözü 300 ppi'dan Sonrasını Algılayamıyor.Yani Onu Hissedemezsin.
Bu Arada Herkese Apple'cı Demişsin,Fakat Daha Yenisin Kimin Neyi Savunduğunu Bilmiyorsun.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
iOS'tan Android'e geçme derim uygulama açısından baya sıkıntı yaratır sana onun için iPhone 5S al derim alabiliyorsan

atakankk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
max 750 tl ye alınabilecek en iyi android telefon tavsiyesi verirmisiniz ?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Note 3 Performans Olarak Amerikada Bıraktı Sallama.Ve Xperia Z Ultra Antutu Benchmark'ta 34728 Puan Alırken Note 3 32884 Puan Aldı.Ve Bu Sürüme Göre Değişir.Samsung'un Türkiye'ye Sattığı Exynos 5'te LTE Bile Yok Ne Konuşuyorsun.S4,Xperia Z Doğru Ama Diğerleri Yanlış.Ve Daha Z Ultra'nın Full HD Ekran Olduğunu Bile Bilmiyorsun.
Ve Yazılım Bakımından En Sade Fazla Doldurulmayan Yazılım Sony TimeScape.Bunu Bilen Bilir.Ve TouchWix İse En Fazla Ram Yiyen Arayüz.Note 3'teki 3GB Ram'in Yarısı Yazılım Dolduruyor.
Ve Full HD Performansta Biraz Kayıp Yaşatır,HD Ekran Daha Hızlı Olur.Neden Biz Z1 Compact'a Performans Kralı Diyoruz.Çünkü HD Ekran Var.Ve İnsan Gözü 300 ppi'dan Sonrasını Algılayamıyor.Yani Onu Hissedemezsin.
Bu Arada Herkese Apple'cı Demişsin,Fakat Daha Yenisin Kimin Neyi Savunduğunu Bilmiyorsun.

Çok haklı. Note 3 ün Türkiye versiyonu alınmaz. Samsung un arayüzünden bende memnun degilim Note 3 incelmesinde kullanılan ram e bakıldı aşırı ram dolduruyor. Arayüz bakımından en begendigim Sense arayüzü fakat Sony nin Timescape arayüzüde gayet iyi fazla ram yemez. Arkadaşın Z1s hakkında düşünceleri dogru HD ekran olması daha iyi Z1 in boyutlarını begenmemiştim fakat bu güzel olmuş. PPi konusundada haklı 400 500 ppi olsa ne yazar algılayabilecekmisin?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION]

Teşekkürler.
[MENTION=387637]atakankk[/MENTION]

Kardeşim o sorun bu konuya uygun degil. Telefon tavsiyeleri bölümünde açmalısın.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Boşuna tartışıyorsunuz arkadaşlar. O değil de S5 yine plastikmiş ya la.