Windows 8.1 Pro Öğrenciler için Bedava! Microsoft Office Pro Plus 2013 'te öyle!

maniac23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. ben sorunsuz yükledim iyi hoş kullanıyorum fakat gezinti yaparken kullanıcı hesapları kısmına girdim ve yazılarda falan bi kayma söz konusu. çok saçma. ss paylaşıcam zaten. Böyle bildiğiniz kaymış alt alta tarif bile edemedim şimdi :D neyse uzatmadan ss atıyorum buyurun. Umarım yardımcı olabilirsiniz çünkü çok gıcık oldum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Keyi aldım yalnız şöyle bir sorunum var ilerde aktive etmek istiyorum key aktive olmasa patlarmı yoksa maximum kaç ay aktive olmadan durur ??? Cevap verirseniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar iki gundur uğraşıyorum, secure download manager de ne zamn 100 de 100 olsa hata verip yeni den yukleyiniz yazısı cıkıyor, bunun sebebi nedir yardım edebilecek arkadaş var mı

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar iki gundur uğraşıyorum, secure download manager de ne zamn 100 de 100 olsa hata verip yeni den yukleyiniz yazısı cıkıyor, bunun sebebi nedir yardım edebilecek arkadaş var mı
secure download manager yazılımını bilgisayarınızdan kaldırın tamamen.yeniden başlattıktan sonra secure download manageri yeniden indirip kurun.

Kullananlar memnun mu acaba?

Benim Elimde Bu kampanya sayesinde hem 32 bit hemde 64 bit olmak üzere 2 farklı sistem ve 2farklı yasal key verildi.okulun öğrenci işleri sayesinde microsoftla iletişime geçip office 2013 keyide aldım. Şuan elimde 3 adet yasal key var office,win 8.1 olmak üzere bu kampanya çok işime yaradı anlıcanız.kendi laptobuma kurmak istiyorum fakat laptobun garantisi henüz dolmadı mayısı bekliyorum dolduğu zaman yeni sisteme geçeğim ve office 2013 kuracağım.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
secure download manager yazılımını bilgisayarınızdan kaldırın tamamen.yeniden başlattıktan sonra secure download manageri yeniden indirip kurun.

Benim Elimde Bu kampanya sayesinde hem 32 bit hemde 64 bit olmak üzere 2 farklı sistem ve 2farklı yasal key verildi.okulun öğrenci işleri sayesinde microsoftla iletişime geçip office 2013 keyide aldım. Şuan elimde 3 adet yasal key var office,win 8.1 olmak üzere bu kampanya çok işime yaradı anlıcanız.kendi laptobuma kurmak istiyorum fakat laptobun garantisi henüz dolmadı mayısı bekliyorum dolduğu zaman yeni sisteme geçeğim ve office 2013 kuracağım.

10 gün içinde indirilen yazılım kurulmazsa key pasif olacak diye bir şey duydum. Acaba doğru mu?

Serkan Bey

Asistan
Reaksiyon puanı
0

office 2013 lisansını nasıl aldınız acaba...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şimdi indiriyorum windows 8.1. %50 şuanda fakat sdc uzantısında iniyor. sonradan bu kendi kendine iso olacak mı veya flash belleğe sdc yazdırabilir miyim iso gibi?

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
office 2013 lisansını nasıl aldınız acaba...

bim@ktu.edu.tr ye mail at öğrenci numaranla beraber...
öğrencinumaran@ogr.ktu.edu.tr li mail verecekler sana şifresiyle beraber.. dreamspark ta sana verdikleri maili kullandıktan sonra burdan mailine giriş yapıp onaylıcaksın : mail.office365.com

Not: Bilgi işlemin cevap vermesi 1 haftayı bulabilir söyleyeyim bana 5 gün cıvarında mail atmışlardı..

ktu.edu.tr yazan kendi üniversitene göre değişiyor bu yolla almıştım.ama ben mail atmak yerine bizzat başvurmuştum.

Reaksiyon puanı
2,148
bim@ktu.edu.tr ye mail at öğrenci numaranla beraber...
öğrencinumaran@ogr.ktu.edu.tr li mail verecekler sana şifresiyle beraber.. dreamspark ta sana verdikleri maili kullandıktan sonra burdan mailine giriş yapıp onaylıcaksın : mail.office365.com

Not: Bilgi işlemin cevap vermesi 1 haftayı bulabilir söyleyeyim bana 5 gün cıvarında mail atmışlardı..

ktu.edu.tr yazan kendi üniversitene göre değişiyor bu yolla almıştım.ama ben mail atmak yerine bizzat başvurmuştum.

Kardeş benim dreamspark üyeliğim var gmail adresimle giriş yapıyorum, office 2013 lisansını nasıl alabilirim biliyor musun?

Reaksiyon puanı
2,148
gmail adresinle giriş yaparsan alamıyorsun..illa okulun mail adresiyle alınmış dreamspark hesabı olması lazım.

Durum şöyle, zaten dreamsparka kayıt olurken okul mailini verdim ve o mail sayesinde gmail hesabımla dreamsparka üye oldum. Yani dreamspark üyeliğinde sorun yok giriş yapıp windows 8.1 lisansı alabildim mesela.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Durum şöyle, zaten dreamsparka kayıt olurken okul mailini verdim ve o mail sayesinde gmail hesabımla dreamsparka üye oldum. Yani dreamspark üyeliğinde sorun yok giriş yapıp windows 8.1 lisansı alabildim mesela.

Her okul desteklemiyor aslında.ve bu çok karışık bir işlem..tam hatırlamıyorum ama okulun mail adresiyle alınmış gmaillle girilen bir hesap ise eğer o şekilde aldysanız mail.office365.com buraya mail atıp office 2013 keyinizi isteyin.

Reaksiyon puanı
2,148
Her okul desteklemiyor aslında.ve bu çok karışık bir işlem..tam hatırlamıyorum ama okulun mail adresiyle alınmış gmaillle girilen bir hesap ise eğer o şekilde aldysanız mail.office365.com buraya mail atıp office 2013 keyinizi isteyin.

İletişim kuracağım mail adresini de söyleyebilir misin hocam, mail.office365.com bi mail adresi değil malumun, mail@office365.com a mı atayım?

Promet

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Çalıştığım üniversite listede çıkmayınca bende memur olarak personel kimlik kartımın fotosunu çekip gönderdim bakalım olacak mı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir lisans kaç pcde geçerli dreamspark faq 2 pc diyor acaba doğrumu

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Office lisansları 10 gün içinde gönderiyorlar bana 4 gün sonra gönderdiler..hemen cevap beklemeyin.

bir lisans kaç pcde geçerli dreamspark faq 2 pc diyor acaba doğrumu

lisanslar tek pc içindir..başka bir pcde aynı lisansı kullanırsanız yakalanırsınız lisansınız boşa gider tavsiye etmem ;)

Reaksiyon puanı
2,148
Konu: Getting office365 license via dreamspark student account.

Hi,

I have dreamspark account, the mail address that i log in to dreamspark is ma******@gmail.com, and i am verified user, i verified my account with my school's mail address.

Do i have right to get office 365 license key?

Thanks in advance.

Böyle yazdım valla cümle düşüklüğü falan varsa da giden gitti. :D

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Konu: Getting office365 license via dreamspark student account.

Hi,

I have dreamspark account, the mail address that i log in to dreamspark is ma******@gmail.com, and i am verified user, i verified my account with my school's mail address.

Do i have right to get office 365 license key?

Thanks in advance.

Böyle yazdım valla cümle düşüklüğü falan varsa da giden gitti. :D
Sonuna da Sorry for my bad English I'm not native speaker yazsaydın