kpln04
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
isim honami tel z1 ama androidi yerden yere vuruyorsun madem sevmiyorsun neden aldın?perhiz? lahana, ananas? ne diyorsun
isim honami tel z1 ama androidi yerden yere vuruyorsun madem sevmiyorsun neden aldın?perhiz? lahana, ananas? ne diyorsun
Çok fanboy gördüm ama senin gibisini cidden görmedim.Senin ki fanboyluk değil DÜŞMANLIK artık.Android sana ne yaptı kardeş bi deyiver hele sen ya ? Android'le ne alıp veremediğin var ? Hayır ben Android taraftarı falan değilim.Sen bu Android için söylediklerini aynı ayarda iPhone için söylesen yine aynı tepkiyi veririm sana.Nedir bu düşmanlığın ? Şaşırdın mı kendine gel artık ? Çok komik duruma düşüyorsun.İnsanlar ne kullanmak isterse kullansın.Niye bu kadar kafaya takıyosun ki ? Düşüncelerini söylersin çekilirsin kenara.Böylesine düşmanca, nefretle, aşağlamakla olmaz ki bu işler.Sanki burda insanlık suçu işlemiş teröristlerden veya savaş suçlularından bahsediyoruz.Çok enteresan bi kafa yapın var.Bu mesajı yazmamın sebebi seni telefonlarla ilgili her konuda Android'e olan düşmanca ve nefretle yazdığın mesajları görmem.Haline bi yandan şaşırıyorum bir yandan üzülüyorum.Hayatta kafaya takılcak, nefret edilecek, düşmanlık duyulacak çok daha farklı ve önemli şeyler var.Rahatla biraz.
Bu ''DÜŞMANLIK'' türündeki benzetmeleri El Padriano nun yapmasını ben çok manidar buluyorum zira daha çok kendisi o şekilde davranıyor.
Neyse ben karışmıyorum![]()
Elindeki Samsung çöpe dönerken beyninde çöpe dönmüş. Bana acıyacağına önce kendi haline acı, sonra başkalarına acırsın. Doğruları söylemem battıysa kusura bakma, Android 5 para etmez bi OS.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Google play kimine gore zararli olsada app store gibi kimseyi yontmaya calismaz..
Androidden az bilgisi olan hangi uygulamalari yuklemesini bilir..
Stabilite olayi ise androidte 2 3 programa bakar..
İos telefon alacagima
pc+gm discovery alir yoluma bakarim..
Biri şunu fena keklemiş, uyansın da balığa gidelim. Çeşit çeşit room yüklemeyin farklı kafalar yaşıyosunuz sonra, ayıp.![]()
usbye ne gerek var wifi hotspotla kullanabiliyorsun ha ama senin takoz chatte olmayabilir o özellikandroid tabletlerde usbden cepleri modem olarak kullandığı gün işe yarar olur yoksa kanser eder.
usbye ne gerek var wifi hotspotla kullanabiliyorsun ha ama senin takoz chatte olmayabilir o özellik![]()
itiraz etseydik keşke hayat çok zor olmalı o takozla :helpsmilie:hot spot deyince hoşt spot diyen insan aldı onu ben para verdim ala ala takozu aldılar...
Bizim sevdamızın androidle ilgisi yok.Ben Sony'nin kamerasına, walkman programına, tasarımının şıklığına ses kalitesine, Bravia görüntüsüne, xperia launcherına vurgunum anlıyormusun.isim honami tel z1 ama androidi yerden yere vuruyorsun madem sevmiyorsun neden aldın?
o dediklerinin hepsini sony android için kullanıyor ben 1000 lirada olsa iphone para vermem ios bana göre değil çöplüğe de kimse sizi zorla sokmuyor wpnin marketi mi çok iyi sanki sen işine yarar uygulama bulduktan sonra geri kalanı niye kafana takıyorsun anlamyorumBizim sevdamızın androidle ilgisi yok.Ben Sony'nin kamerasına, walkman programına, tasarımının şıklığına ses kalitesine, Bravia görüntüsüne, xperia launcherına vurgunum anlıyormusun.
Ayrıca telefonum Sony Xperia serisinden ama Z1 değil. Ben 2000 tl bir telefona vermem. Barajım 1000 tl.
Dolayısılya 1000 liraya ne iphone 5s alınır ,ne blackberry alınır, ne de lumianın baba tellerinden alınır.
O yüzden android kullanıyorum. Ama miui V5 romu sayesinde androidle ilgili birçok şikayetime çözüm buldum (Android marketin çöplük olmasının çözümü yok maalesef.)
Gerilememiş ilerlemiş, mesela galaxy s3 android 4.3 güncellemesinden sonra bildiğin dirildi diyebiliriz. Yazılımsal olarak gelişim hep var, ama Android İOS' a göre kat kat daha hızlı ilerliyor dostum. Ben bu kanıya Nexus 4 kullandığım için vardım. İlk aldığımda Android 4.2.1 vardı ve her yeni sürüm adeta cihazı daha bir hareketlendirdi, daha bir geliştirdi. 1 yıl sonra Android 5.0 lardan bahsederken haklı olduğumu göreceğini umarım.bir sene önceki yazılım bir sonraki seneki yazılımdan nasıl daha fazla ilerleyebiliyor.
Diyorsan ki aandoid 4.4 (kitkat) , 4.1 (jelly bean) den daha kötü buna android gerilemiş denir.
bu bilgiler ışığında hacı ne diyon?
Gerilememiş ilerlemiş, mesela galaxy s3 android 4.3 güncellemesinden sonra bildiğin dirildi diyebiliriz. Yazılımsal olarak gelişim hep var, ama Android İOS' a göre kat kat daha hızlı ilerliyor dostum. Ben bu kanıya Nexus 4 kullandığım için vardım. İlk aldığımda Android 4.2.1 vardı ve her yeni sürüm adeta cihazı daha bir hareketlendirdi, daha bir geliştirdi. 1 yıl sonra Android 5.0 lardan bahsederken haklı olduğumu göreceğini umarım.![]()
Evet Art üzerinde 2 yıldır çalışıyormuş google, birkaç ay sonra da son kullanıcıya(şuan sadece geliştiriciler) ulaştıracak. Ben kullandım ve gerçekten de hızlı bir sistem gördüm, pil ömrüne de artılar katması cabası.Sen "ama bir sene önceki Android 4.1 şimdiki 4.4 dan çok daha farklı, çok daha ilerlemiş."
yazmışsın. Bu yazıyı okuyunca sanki 4,1 4,4den daha iyi diyorsun gibi anlaşılıyor. Bunu belirtmek istemiştim.
Yoksa tabiki kitkat , önceki sürümlerinden daha iyi. Üstelik ART sayesinde ciddi performans artışıda var. 5.sürümle birlikte muhtemelen tamamen hantal Dalvik sanal makinesinden kurtulacağız. ART sanal makinesinin geliştirilmesi Androidin geleceği için çok önemli.
itiraz etseydik keşke hayat çok zor olmalı o takozla :helpsmilie:
en azından senin gibi 1000 liralık keke 2000 lira verip keriz yerine konmuyoruz.. bize akıl verirken, room derken en azından rom olduğunu öğrenip gelseydin... arkadaş doğru söylemiş sadece acınacak haldesin...
Tabi canım asıl keriz biziz. 2000 TL'ye aldığın çöp cihazın 1 ay sonra 1800 6 ayın sonunda 1500 TL, 1 yıl sonunda 1000 TL'ye düşmesi'ni sağlayan firma gerçek keriz avlayıcı. Tabi bu kerizler uyanmadıkları için sağa sola saldırırlar. Tanıdık geldi mi?
Yazdığım postlarda ki ironiyi de anlıyamıyacak bi zekaya sahipsin. Asıl acınacak olan sizlersiniz, bir gün farketmeniz dileğiyle geçte olsa bi umut.
Konu Android neden böyle? Gelinen nokta çeşit çeşit Android kafası yaşıyan fanboylarımız..
Tabi android fanları her kafayı yaşıyor. Siz hep haklısınız biz haksızız tabii canımm! Siz hep doğru söylersiniz biz söylemeyiz!
Fanboy kelimesini de senin kullanman biraz tuhaf kaçıyor bu arada bil istedim.![]()
Ben gerçekleri söylüyorum sindiremeyen,hazımsızlık problemi olan sizsiniz. Bu konuda yapabileceğim bir şey yok üzgünüm. Daha fazla alıntı yapmazsan benden sevinirim konu başka noktalara kaymaya başladı. İyi kafalarrr!
@li10sKing
Vah ki haline ne vah! Resmi olmuyan bi fiyat üzerinden mi kerizlendiğini avutmaya çalışıyorsun. 4s'i Turkcell,Vodafone'a geldikten sonraki fiyatına bak 2700 de değildi o fiyat 3300'dü Darty'de örneğin. Lakin bu sorunda ortadan kalktı artık Appstore TR var, olan gene size oluyor. Örneğin: 4s'in şuanki fiyatına bak,S3'ün fiyatına bi bak. Neyse ki avutarak devam edebilirsin hehehe.
Samsung'un hile yaptığını itiraf ettiği testlerle iPhone 2'ye katladığını sanmaya devam et. 1 GB Ramle inanır mısın kasım kasım kasılıyoruz her gün, halbuki 2ye katlıyan telefonlar öyle mi her daim hazır olda. Zekan konusunda da mübalağa yapmıştım. Gene anlamadın, anlamanıda beklemiyordum, dersde veremem boş duvar fobim var.
Daha fazla yazmıcam bu konuda fandroidlerin hazımsızlıklarıyla uğraşmaya değmez. İyi forumlar..
Peki iTunes neden kötüleniyor, bunu anlayamıyorum.. Piyasada 10-15 lira arası olan albümleri 5-6 lira seviyesinde sattığı için mi? Tüm oyun, uygulama, müzik, video arşivlerinin tek bir program altında düzenleme olanağını verdiği için mi? Android bir cihazın ömrü boyunca alamadığı güncellemeyi 2 ayda verdiği için mi?
beğenmeyen kullanmaz