Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Yarın akşam 4 v s 4 versus atalım madem herkes aldı.![]()
Yarın kotam sıfırlanıyor. Bende indirip katılabilirim :yes:
Arkadaşlar aranızda fazladan Left 4 Dead 2 alan var mı? Kaçırdım ben, gönderme vs var mı acaba?
L4D2 oynayan ekleyebilir. Steam deki ismimde odessa dır. SDN Grubunda da yer almaktayım. Ordan da bulabilirsiniz.
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] dün oyundayken fotograf çekmiştin. Noldu o fotografa :laugh:
Ben onu alırken Pc kitlendi, oyun kapandı fark ettiyseniz, sonradan girebildim. Oyun bitimi galeriye girdim ama aldığım Screenshot yoktu.
Ama her şeye rağmen çok keyifliydi, artık bi hastahane görevi yaparız![]()
Hastane yi ben yapmıştım :laugh: Tabi aynı bölümden bahsediyorsak. Ama gene yaparız problem değil. Bugün girelim oyuna da bi foto çekilelim. Sdn L4D2 ekibi görsün :lol: Sen hallet bir an önce netteki problemi. Müşteri hizmetlerini ara.
Nette problem yok. Sadece L4D2 de bu sorun var. 10 küsür gb lik assasins creed balck flag ı 2 saatte indirdim ben bu net ile. Ayrıca fiber kullanıyorum. Bu ping sorunu bazı L4D2 oyuncularında mevcut malesef. Saat 22.00 gibi gruba yazın, yapalım.
filme dalmışım kusura bakmayın ya şuan oynayan birileri var mı ?
O kadar dedim ama katılamadım hocam. Dalmışım Fifa'ya![]()
filme dalmışım kusura bakmayın ya şuan oynayan birileri var mı ?
bitti mi kampanya
![]()
Son oyundan![]()
Versus yaparsanız bende gelirim
edit: Kapışma yani ağız alışkanlığı Versus diyorum hala![]()
Hocam biz direkt bölüme giriyoruz, kapışma yaparız bir zaman sonra, sınavlar bitsin, ara tatil gelsin hele![]()