- Reaksiyon puanı
- 18
[MENTION=369718]okinkurt[/MENTION] İnternetini kontrol et DNS sinyali gitmiş olabilir steam beta'dan da çık normal steam güncellemeleri kullan
@okinkurt İnternetini kontrol et DNS sinyali gitmiş olabilir steam beta'dan da çık normal steam güncellemeleri kullan
Hocam nette problem yok bundan önce civ5 indirdim onda problem çıkmadı yoğunluk var diyemidir nedir 3 gündür bir başlamadı left4 dead indirmesi![]()
steam üzerinde left 4 dead 2 mağaza sayfasına bak. Bu oyuna sahipsiniz diyor mu ?
Evet Left 4 dead 2 oyununa sahipsiniz yazıyor .
Sorunun ndevam ediyorsa steami kapat. Steamin kurulu olduğu yerde ClientRegistry.blob dosyasını steam programını tekrar başlat.
Evet silmelisinAnlamadım hocam o dosyayı ne yapmam gerekiyor silmemizmi gerek ?
Anlamadım hocam o dosyayı ne yapmam gerekiyor silmemizmi gerek ?
Steam programını kapat. Steamin kurulu olduğu yerde ClientRegistry.blob dosyasını sil ve steam programını tekrar başlat.
Steam'i aç, pencerenin sol üstte "steam"mi tıkla->Settings->Downloads-> Oradan "Download region" var, İndirme bölgesi yazar herhalde Oradaki ülkeyi değiştir belki indirmeye çalıştığın sunucuda sorun vardır. Nette benzeri sorunları böyle çözdüm diyorlardı bikaç gün önceSilip denedim ancak yine aynı hatayı aldım sanırım benim net ile alakalı bir durum var.
8'e kadar listeye alman gerekiyordu oyunu sadece, benim de gece yarısı bitmişti inmesi oynadım baya.Arkadaşlar saat 8 de bitti demişsiniz ama benim download 22:30 akadar sürdü.Akabinde de oyuna girdim bu nasıl oluyor peki?
Steam'i aç, pencerenin sol üstte "steam"mi tıkla->Settings->Downloads-> Oradan "Download region" var, İndirme bölgesi yazar herhalde Oradaki ülkeyi değiştir belki indirmeye çalıştığın sunucuda sorun vardır. Nette benzeri sorunları böyle çözdüm diyorlardı bikaç gün önce
Bir türlü olmadı ya yunanistan ı felan denedim bu hatayı aşamıyorum left 4 hayal oldu![]()
Oyun tam olarak nereye kurulu ?
hayır öyle bişey yok kütüphaneye ekliceksin istersen 50 yıl sonra indir ben öyle yaptım daha dün indirdimEtkinleştirme diye birşey yok. Kampanya bitmeden bilgisayarınıza indirmek zorundasınız. Eğer kampanya bitene kadar indirme işlemini tamamlamazsanız oyuna sahip olamıyorsunuz.
Oyun kurulu değil hocam indirme başlamıyor C veya D ye indirmeyi denedim olmadı bu kurulum hazırlanıyor u aşamıyor civilizaton 5 indirdim onda bir süre sonra başlıyordu bunda olmuyor nedense.
Ya şu oyunu çoğu kişi indirmiş online oynayan yokmu herkes free mi takiliyo yoksa laf olsun diye buraya yaziyolar
Arkadaş listemiz de bir rozabay var o da mübarek her oyun var sırayla hepsini oynuyor yani .Bu oyuna sıra gelmiyor
kullanıcı adı : freeboy1537 ekleyin fırsat buldukca oynarız cs GO da var ayrıca bu hesabı ben hariç evdeki iki ergen de kullanıyor bilginize
Steamde ayarlara gir indirmeler sekmesinde kütüphane klasörleri var. Oraya yeni bir klasör ekleyip oyunu oraya kurmayı dene.
Hard diskinde ne kadar bos alan var ?Yine olmadı :crying::crying: ..
Hard diskinde ne kadar bos alan var ?