Left 4 Dead 2 Bedava Sahip Olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=369718]okinkurt[/MENTION] İnternetini kontrol et DNS sinyali gitmiş olabilir steam beta'dan da çık normal steam güncellemeleri kullan

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
@okinkurt İnternetini kontrol et DNS sinyali gitmiş olabilir steam beta'dan da çık normal steam güncellemeleri kullan

Hocam nette problem yok bundan önce civ5 indirdim onda problem çıkmadı yoğunluk var diyemidir nedir 3 gündür bir başlamadı left4 dead indirmesi :(

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Hocam nette problem yok bundan önce civ5 indirdim onda problem çıkmadı yoğunluk var diyemidir nedir 3 gündür bir başlamadı left4 dead indirmesi :(

steam üzerinde left 4 dead 2 mağaza sayfasına bak. Bu oyuna sahipsiniz diyor mu ?

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Left 4 dead 2 oynıycaklar eklesin oynayalım. dracuulazz

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ben sorunsuz indirdim oyun güzel oyun 9$ dan satılıyor su an

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Steam programını kapat. Steamin kurulu olduğu yerde ClientRegistry.blob dosyasını sil ve steam programını tekrar başlat.

Silip denedim ancak yine aynı hatayı aldım sanırım benim net ile alakalı bir durum var.

darkman1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Silip denedim ancak yine aynı hatayı aldım sanırım benim net ile alakalı bir durum var.
Steam'i aç, pencerenin sol üstte "steam"mi tıkla->Settings->Downloads-> Oradan "Download region" var, İndirme bölgesi yazar herhalde Oradaki ülkeyi değiştir belki indirmeye çalıştığın sunucuda sorun vardır. Nette benzeri sorunları böyle çözdüm diyorlardı bikaç gün önce

Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar saat 8 de bitti demişsiniz ama benim download 22:30 akadar sürdü.Akabinde de oyuna girdim bu nasıl oluyor peki?

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Steam'i aç, pencerenin sol üstte "steam"mi tıkla->Settings->Downloads-> Oradan "Download region" var, İndirme bölgesi yazar herhalde Oradaki ülkeyi değiştir belki indirmeye çalıştığın sunucuda sorun vardır. Nette benzeri sorunları böyle çözdüm diyorlardı bikaç gün önce

Bir türlü olmadı ya yunanistan ı felan denedim bu hatayı aşamıyorum left 4 hayal oldu :(

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Oyun tam olarak nereye kurulu ?

Oyun kurulu değil hocam indirme başlamıyor C veya D ye indirmeyi denedim olmadı bu kurulum hazırlanıyor u aşamıyor civilizaton 5 indirdim onda bir süre sonra başlıyordu bunda olmuyor nedense.

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Etkinleştirme diye birşey yok. Kampanya bitmeden bilgisayarınıza indirmek zorundasınız. Eğer kampanya bitene kadar indirme işlemini tamamlamazsanız oyuna sahip olamıyorsunuz.
hayır öyle bişey yok kütüphaneye ekliceksin istersen 50 yıl sonra indir ben öyle yaptım daha dün indirdim

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Oyun kurulu değil hocam indirme başlamıyor C veya D ye indirmeyi denedim olmadı bu kurulum hazırlanıyor u aşamıyor civilizaton 5 indirdim onda bir süre sonra başlıyordu bunda olmuyor nedense.

Steamde ayarlara gir indirmeler sekmesinde kütüphane klasörleri var. Oraya yeni bir klasör ekleyip oyunu oraya kurmayı dene.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ya şu oyunu çoğu kişi indirmiş online oynayan yokmu herkes free mi takiliyo yoksa laf olsun diye buraya yaziyolar

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ya şu oyunu çoğu kişi indirmiş online oynayan yokmu herkes free mi takiliyo yoksa laf olsun diye buraya yaziyolar

Arkadaş listemiz de bir rozabay var o da mübarek her oyun var sırayla hepsini oynuyor yani .Bu oyuna sıra gelmiyor

kullanıcı adı : freeboy1537 ekleyin fırsat buldukca oynarız cs GO da var ayrıca bu hesabı ben hariç evdeki iki ergen de kullanıyor bilginize

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Arkadaş listemiz de bir rozabay var o da mübarek her oyun var sırayla hepsini oynuyor yani .Bu oyuna sıra gelmiyor

kullanıcı adı : freeboy1537 ekleyin fırsat buldukca oynarız cs GO da var ayrıca bu hesabı ben hariç evdeki iki ergen de kullanıyor bilginize

Left 4 Dead 2 de sadece versus oynarım. Kapışmak isteyen olursa eklesin oynarız :)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Bende de oyun açılırken loading ekranından sonra kalıyordu öyle, sonraki gün tekrar denedim, bu sefer direk açıldı :D 11 gb yer kaplıyor, ona göre hesap yapın.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Bugün birdaha denedim indirme başladı :D yardımcı olan herkese teşşekkür ederim.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Yarın akşam 4 v s 4 versus atalım madem herkes aldı. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...