Muslera'nın sözleşmesi uzatıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray CEO'su Lutfi Arıboğan, Kanaltürk'te Bülent Ülgen'in programında pek çok konuda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arıboğan, kaleci Fernando Muslera ile ilgili olarak ''Muslera'nın sözleşmesini geçen hafta itibari ile uzattık. Serbest kalma maddesi yok" dedi...

musleranin-yerine-casillas-mi.jpg

İşte Arıboğan'ın açıklamalarından satır başları...

''Drogba ile ilgili hiçbir sorunumuz yok. Kişiliğiyle oyunculuğuyla çok önemli bir isim. Onunla devam etmek istiyoruz. (Diyelim ki Sneijder'e 25M avro'luk teklif geldi ne yaparsınız) Bu dönemde öyle birşey düşünmüyoruz, sene sonuna kadar bizimle.''

TARIK ÇAMDAL TRANSFERİ

''O konu ülkemizde speküle edilmekte; Hocamızın arzu ettiği oyuncular arasında. Ön protokol yok. Eskişehir kulübü ve başkanı bizim dostumuz. Eskişehir kulübü ve başkanı bizim dostumuz. Kendisiyle de görüşüyoruz; bu konu yokken bile Mesut Başkan beni aradı... Biz etik değerlere çok dikkat ediyoruz. Sneijder transferinde de önce kulüple görüştük, Başkan'a randevuyu organize ettik..''

MUSLERA İLE UZATTIK

''Muslera'nın sözleşmesini geçen hafta itibari ile uzattık. Serbest kalma maddesi yok. Detaylarını kamuoyuna bildireceğiz. Muslera konusu da aslında prensip anlaşmasıdır, onu bir düzelteyim.. Riera ve Amrabat ile ilgili ise bir gelişme yok.''

TRANSFER ÇALIŞMALARI

''Transferlerimizi yaparken, yabancı konusunda değişiklik yapılacağını düşünerek yapıyoruz. Yabancı oyuncu sayısı gibi stratejik konuları günlük düşünmemeli.
Açıklamaları bizi mutlu etti. Alex Telles'de de aynı ilgi var; kulübü mesajı almıştır umarım. Rhodolfo konusunda yorum yapamam. Bruma'nın transferi stratejiktir. Bruma bizim yabancı oyuncu kontenjanında geleceğe yaptığımız yatırımdır. Bizi memnun etmiştir.''

TT ARENA'DAKİ ZEMİN SORUNU

''TT Arena bizim stadyumumuz ve ilk yıllarda olabilecek sorunları yaşıyor. Bütün sorunları sırayla yaşıyoruz, çözüm buluyoruz. Fiziki yapısından dolayı çim sorunu yaşıyoruz. Çatı konusunda keyfi tutumumuz yok. Çatının bu durumunda bile çim sorunu var. Çatının açık halinde bile bu sorunları yaşıyorken,zaman zaman kapalı olduğunda daha büyük sorunlar yaşayacağımızı düşünüyoruz. Kapalı spor salonu yapmayı düşünüyoruz ama henüz bir proje ortada yok..''

Hürriyet

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Çok sevindim valla muslera gitse ondan iyisi mi gelecek sanki hayırlı uğurlu olsun g.saraya

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
mus7_6KRSN.jpg

Galatasaray, Fernando Muslera'nın sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Avrupa'nın önemli kulüplerinin takibinde olan Uruguaylı file bekçisiyle prensip anlaşmasına varıldığı İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan tarafından açıklanmıştı.

Sarı kırmızılılar, 2011 yılında Lazio'dan transfer ettiği Muslera ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Özellikle Manchester United, Arsenal ve Chelsea tarafından yakından izlenen tecrübeli kalecinin 2018'e kadar sözleşmesini uzatması bekleniyor.

Galatasaray'dan yıllık 2 milyon euro kazanan Uruguaylı file bekçisinin ücretine de 500 bin euro zam yapılacağı öğrenildi. Muslera'nın İtalya'da tatilde olduğu belirtilirken, İstanbul'a döndükten sonra ufak detayları da çözüp resmi sözleşmeye imza atacağı gelen haberler arasında.

Galatasaray'ın son 2 sezonda kazandığı Süper Lig şampiyonlukları ve Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılarında büyük pay sahibi olan Uruguaylı kaleci, 16.haftadaki Trabzonspor mücadelesinde sarı kırmızılı ekiple 100. maçına çıkmıştı.

NTV Spor

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. / GSRAY [] 31.12.2013 09:47:35

Profesyonel futbolcumuz Nestor Fernando Muslera'nın sözleşmesinin uzatılması için görüşmelere başlanmıştır.

KAP

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Uzatsın uzatsın... Sonra Onur'umuza musallat felan olurlar allah korusun :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
iyi hamle düşük ücret yerinde olmuş. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Uzatsın uzatsın... Sonra Onur'umuza musallat felan olurlar allah korusun :)

Onur'u şahsen pek beğenmiyorum. Şu an en iyi yerli kaleci, o ayrı bir konu tabi.

Bizde de dünyanın en iyi kalecilerinden biri var çok şükür. İnşalah futbolu bizde bırakır Muslera. :)

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Onur'u şahsen pek beğenmiyorum. Şu an en iyi yerli kaleci, o ayrı bir konu tabi.

Bizde de dünyanın en iyi kalecilerinden biri var çok şükür. İnşalah futbolu bizde bırakır Muslera. :)
Tabiki beğenip beğenmemek kişiseldir.. Saygı duyarım... En iyi yerli kaleci olmasının yanında bence dünya sıralamasında da önemli yeri var Onur'un. :)

trcengizkhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiki beğenip beğenmemek kişiseldir.. Saygı duyarım... En iyi yerli kaleci olmasının yanında bence dünya sıralamasında da önemli yeri var Onur'un. :)

Onurun tek artısı yerli olması. Yan topları falan felaket zaten. Bizim maçtaki performansına bakmayın diğer lig maçlarında görüyoruz onuru Muslera ise her maç sonuca etki edecek 1 kurtarıs yapıyor en az.

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Onurun tek artısı yerli olması. Yan topları falan felaket zaten. Bizim maçtaki performansına bakmayın diğer lig maçlarında görüyoruz onuru Muslera ise her maç sonuca etki edecek 1 kurtarıs yapıyor en az.
Şimdi trabzonsporun un defansına rağmen ?

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Gecen lig tvnin ilk yarinin en guzel golunu secilirken onurun neredeyse 30-35 metreden yedigi 2 gol vardi ki evlere senlik... Galatasaray maci olmasa bu kadar konusulmayacakti..

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Gecen lig tvnin ilk yarinin en guzel golunu secilirken onurun neredeyse 30-35 metreden yedigi 2 gol vardi ki evlere senlik... Galatasaray maci olmasa bu kadar konusulmayacakti..
aboo tamam tamam.. en iyi kaleci muslera sustum...

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bence Onur'a karşı haksızlık ediliyor...

Musleramız bambaşka elbette... Ama Onur'da öyle yerden yere vurulacak bir kaleci değil..
Ayrıca Uzaktan yenilen gollerde bazen gerçekten de yapılacak birşey olmuyor.

Onur'un kaç maçı kurtardığını da göz ardı etmemek gerek.

Ne olursa olsun kalemizde MUSLERAmız olsun da..Gerisi önemli değil.. Benim kalecim senin kalecini döver olaylarına girmek çok yersiz.. Bana kalırsa Her ikisi de Harika kaleciler.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
2018 yılına kadar bizimle eli küçük kalecimiz. :P

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bence Onur'a karşı haksızlık ediliyor...

Musleramız bambaşka elbette... Ama Onur'da öyle yerden yere vurulacak bir kaleci değil..
Ayrıca Uzaktan yenilen gollerde bazen gerçekten de yapılacak birşey olmuyor.

Onur'un kaç maçı kurtardığını da göz ardı etmemek gerek.

Ne olursa olsun kalemizde MUSLERAmız olsun da..Gerisi önemli değil.. Benim kalecim senin kalecini döver olaylarına girmek çok yersiz.. Bana kalırsa Her ikisi de Harika kaleciler.

Galatasay macina kadar adı gecmeyen onurun galatasarayin macindan sonra altin on birlere felan girmesine kiziyorum..

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Galatasay macina kadar adı gecmeyen onurun galatasarayin macindan sonra altin on birlere felan girmesine kiziyorum..

Hocam o bizim şerefli medyamızın nam-ı diğer SKOR medyamızın usta olduğu bir konu..Skora göre şerbet vermekten asla vazgeçmezler. Ben Onur'un bu seneki bir çok maçını takip ettim. Adam kaç maç dünyaları kurtardı..Ama illa ki bize karşı panter kesilecek öyle yansıtılacak...

Zaten bu medya yüzündendir ki, Milli Takım içinde hâlâ belli kalıptaki oyuncuların BANKO yerleri var.
Hiç bir Allah'ın kulu da dedi mi ki, "ya Allah Rızası için bir kere de şu Onur'u kalede deneyelim"..

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42

Senin cevabını bir nevi alttaki arkadaş vermiş..

Hocam o bizim şerefli medyamızın nam-ı diğer SKOR medyamızın usta olduğu bir konu..Skora göre şerbet vermekten asla vazgeçmezler. Ben Onur'un bu seneki bir çok maçını takip ettim. Adam kaç maç dünyaları kurtardı..Ama illa ki bize karşı panter kesilecek öyle yansıtılacak...

Zaten bu medya yüzündendir ki, Milli Takım içinde hâlâ belli kalıptaki oyuncuların BANKO yerleri var.
Hiç bir Allah'ın kulu da dedi mi ki, "ya Allah Rızası için bir kere de şu Onur'u kalede deneyelim"..

Ama eklemek gerekirse ben orada en iyi kaleciyi kabul edip etmeme olayı değil tartışmaya değmeyecek birşey olduğu için kapatmak istemiştim..

Ancak şu yukardaki açıklamandan anlıyorum ki sen gs maçından başka maç izlemeyen birisin.. Tabi medyayı takip ettiğinde onurun adını duymazsın.. Çünkü hiç bir şekilde 3 büyükler dışında doğru düzgün haber yapılmaz.. Senin o maçta onuru duymansa 3 büyüklerden bir takımla oynamasından kaynaklı idi..

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kaleci konusunda Gs yi tebrik ederim.