SONY Xperia Z1 mi yoksa Z2 beklenmeli mi?

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar önümüzdeki sene telefon almak istiyorum ve sony nin ürünleri hoşuma gidiyor. Sizce z1 daha kaç sene guncelleme alır ve z2 beklenmeli mi türkiyeye ne zaman gelir? şimdiden teşekkürler... :biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence 10 sene bekle 10 sene sonra z9 çıkacak çok güzel telefon onu tavsiye ederim :w00t:

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Z1 daha yeni sayılır bana göre 5.0 rahat görür ama sonrasında illaki programcılardan destek görür heba olmaz.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
daha z2 diye bişey yok sen ne zaman gelir diyorsun :) 2014 sonlarında muhtemelen.

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
he şimdi anladım tamam ben de 5 sene götürür dediniz sandım naptınız yav diyecektim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

peki key lime pie kaç seneye gelir ve ardından güncelleme alır mı ben en az 3 sene kullanmak istiyorum çünkü

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lg nin guncelleme desteginden korkuyorum her ne kadar amiral gemisi olsa da :(

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Korkmana gerek yok. G2 için güncelleme o kadar da gerekli bir şey değil. Güncelleme almadan da seni 2 sene götürür ki zaten 2 ay sonra güncelleme alacak. Telefon öyle bir şey ki Custom rom üzerinde bile durmuyorlar. Stock hali customlara tercih ediliyor.

FatihB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güncellemelerin hemen gelmesini istiyosan nexus 4 yada 5 al

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
önemli olan guncellemenin hemen gelmesi degil sürekliliği benim için. galaxy nexus taki 18 ay olayı kafamı karıstırıyor

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
önemli olan guncellemenin hemen gelmesi degil sürekliliği benim için. galaxy nexus taki 18 ay olayı kafamı karıstırıyor
Bir telefon sürekli güncelleme alıyorsa o iyi bir şey değildir ki zaten sürekli güncelleme veren Samsung dışında bir firma yok o da az veriyor düşünün artık illaki güncelleme derseniz Nexus ama Z1 güzel telefondur öneririm

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Z1 al geç G2 ile falan uğraşma derim ben
Ses
Malzeme Kalitesi
Kamera
Güncelleme Desteği
Dayanıklılık
Performans , Hız
Artırılabilir Hafızası
Toz ve su geçirmemesi gibi özellikleriyle zaten oldukça ileride
Bunun yanısıra Lg de kullanılan plastik kasa yüzünden cihaz uzun süreli kullanımda ısıyı iyi dağıtamıyor. Krait tabanlı işlemcilerde de ısı iyi dağıtılamadığı için kare ve performans kayıpları oluyor aynı şey G2 içinde geçerli.
Z1 in kasası alimünyum + Dragontrail cam ile kaplı olduğundan ısıyı dışarıya oldukça hızlı veriyor ve böyle bir sorunu yok ayrıca Sony en küçük bir hatayı gördüğünde bile anında güncelleme gönderen bir firma yani cihazını stabil duruyor ve sürekli destek veriyor Lgde böyle birşey yok o kadar vurdumduymaz ki artık cihazları satmamaya başlayınca fiyatları düşürdüler ona rağmen gine bakan yok gine bakan yok çünkü insanlar biliyor.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar önümüzdeki sene telefon almak istiyorum ve sony nin ürünleri hoşuma gidiyor. Sizce z1 daha kaç sene guncelleme alır ve z2 beklenmeli mi türkiyeye ne zaman gelir? şimdiden teşekkürler... :biggrin:
z2 ne olcagı belli değil zaten z1 yeni çıktı z1 al bekleme...

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki sony bu sene xperia sirius ve baska bi amiral gemisi cıkarıcakmıs diye duydum sizce iki amiral gemisi arasındaki farklar nasıl olur?

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Genelde sony lerın cussesıne gore batarya dusuk kalıyor buyuk ıhtımal batarya ıyılestırmesı yapmıs olabılırler ama hala Z1 kral

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
peki sony bu sene xperia sirius ve baska bi amiral gemisi cıkarıcakmıs diye duydum sizce iki amiral gemisi arasındaki farklar nasıl olur?
4k çekimi destekleyecektir büyük ihtimal bir sonraki amiral gemisi.
Bunun yanısıra Z1 in mini versiyonu ve Z Ultra da İPS panel ve X-reality görüntü motoruna sahip Triluminos ekran var.
Büyük ihtimal TFT kullanmayı bırakıp İPS ya da Sharp'ın IGZO panelinden devam edecek :)
Ram + İşlemci bir üst sürüme yükseltirler işlemci 64 bit destekler büyük ihtimal .
Kamera uygulamaları lens kalitesi ve BIONZ kamera işleme motorunu güçlendirirler.
Arayüz değişirmi bilmiyorum açıkçası ama ben son derece memnunum premium bir hava katıyor . Ne çocuksu ne de çok nostaljik ikisinin arası hem şık hem de kullanımı zorlaştırmayan basit bir arayüz :) Bundan dolayıda stabil.
Su ve toz geçirmezlik sertifikalarının derecelerini artırabilirler. IP55 + IP58 var bence IP67 ye taşırlar. vs vs.
Benimkiler tahmin ama bunlarla gelmesi muhtemel.