• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Multiplayer oyun oynarken geri tepme

HunterDevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben multiplayer oyun oynarken nedense karakterim geri tepiyor, yani sanki 3 adım ileri 1 adım geri gidiyormuş gibi, ve bu yüzden doğru düzgün oynayamıyorum, birden bi bakıyorum 5 adım ilerdeyim :D bu neyden kaynaklanıyor biliyor musunuz? bunu engelleyebilir miyim ?

rhytita

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ping yada cok dusuk internet hizi olabilir. Hotspot yada ona benzer programlar kullaniyorsan olabilir.

HunterDevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ping yada cok dusuk internet hizi olabilir. Hotspot yada ona benzer programlar kullaniyorsan olabilir.
hayır o tür programlar kullanmıyorum. yani bu anlık bişey mi, yani ping'i arttırmanın bir yolu var mı yoksa kendisi kafasına göre mi ? :D

rhytita

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır o tür programlar kullanmıyorum. yani bu anlık bişey mi, yani ping'i arttırmanın bir yolu var mı yoksa kendisi kafasına göre mi ? :D

Oyunun sunucusundanda olabilir.

Modemin fisini cek 1 dk bekle sonra fisi tak. Bu bi cozum olabilir. Olmazsa sunucular cok yogundur.