Left 4 Dead 2 Bedava Sahip Olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Oyun şuan %4 seviyesinde güncelleniyor. Böyle olacağını bilseydim hiç doldurur muydum kotamı:laugh: Hazırlıksız yakalandım

samettamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kütüphaneye alsanız yeterli arkadaşlar. İndirme zorunluluğunuz yok. Bitiş süresi olmadığı sürece kütüphanedeki oyunlar silinmez yada gitmez, tabi kimse yinede riske girmesin indirin gitsin bee :))

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Oyunun boyutu 7.5 gb. Kotası sınırda olanlara duyurulur. Ben kütüphaneye aldım beklemedeyim. Kütüphaneye almak yetmiyorsa eğer ilerleyen zamanlarda bununla ilgili deneyimimi sizlere aktarıcam :laugh:

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hesap oluşturuyorum steam'da ama oyunu aratıyorum bulmuyor :(

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34

Kayıt olduktan sonra mailine gelen aktivasyonu gerçekleştir. Steam programına giriş yap. Mağazaya gel arama çubuğuna Left 4 Dead 2 yaz. Muhakkak bulacaktır. :)

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432

Arama bölümüne "left 4" yazısını yazdığınız an eğer hiçbir tepki yoksa, direk sonuçlar alt alta gelmiyorsa bağlantılarda problem var demektir. Aynısı banada oldu. Sonrasında elime fırsat geçtiği an işlemleri hızlıca yapıp kütüphaneye indirdim. Bu dediğim 7-8 dk önce oldu.

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Left 4 Dead Server Kuruluma hazırlanıyor diyor ve alttada indiriliyor diyor doğrumu olduki acaba?

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7

Teşekkürler ama muhtemelen e-posta onayı isticek download'ın sonunda o süreçtede ilgilenemiyoruz diyor sistem :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Zombie Panic diyede bir oyun indiriyorum yaşasın zombiler yaşasın zombiler :lol:

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi bunun şerefine online oyuncu bulmak gerek. Böyle tadı çıkmıyor gençler. :thumbup1:

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
siteye bağlanabildin mi kampanya nezaman son bide biliyor musun ?

İlk başta verilen anasayfadan giriş yapıp sağ üstten steam programını kurdum öyle indiriyorum moderatör arkadaş önerdi az önce, öteki türlü bağlanılmıyor maalesef. Ne zaman onuda konu açan arkadaşımız biliyordur ben bilemedim.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
İlk başta verilen anasayfadan giriş yapıp sağ üstten steam programını kurdum öyle indiriyorum moderatör arkadaş önerdi az önce, öteki türlü bağlanılmıyor maalesef. Ne zaman onuda konu açan arkadaşımız biliyordur ben bilemedim.
teşekkürler artık uğraşacağız biraz anlaşıldı indirsin herkeste daha sonra birlikte oynarız ya eğlenceli olabilir ;)

darkman1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Defalarca kez sayfa yeniledim steam programının storesinde, install game için de ama sonunda listeye koydum iniyor şu an :) Bu konuyu görmesem haberim olmayacaktı steampowered'ın sitesine girmiyor zaten.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Zamanında, oynarım diye, indirimden alıp bir köşeye fırlatmıştım :unsure:

Asil_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vwd2d.png

anca yakaladım :D

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
RCON PASSWORD dedigi nedir acaba Left 4 dead indiriyorum ama başka bi oyunda indirdim password dedi bilginiz varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...