Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Oyun şuan %4 seviyesinde güncelleniyor. Böyle olacağını bilseydim hiç doldurur muydum kotamı:laugh: Hazırlıksız yakalandım
Steam programını indirip kendisinden girin. Zaten steam programından indiriyorsunuz oyunu. Steam yüklü değilse http://download.cnet.com/Steam/3000-2121_4-97526.html buradan indirebilirsiniz.
Dediğini yaptım yine hata kodu -118 veriyorSteam programı üzerinden indirilebiliyor çabuk olun.
Hata alanlar offline moda geçip tekrar online modda dönsün
Hesap oluşturuyorum steam'da ama oyunu aratıyorum bulmuyor![]()
Hesap oluşturuyorum steam'da ama oyunu aratıyorum bulmuyor![]()
Left 4 Dead Server Kuruluma hazırlanıyor diyor ve alttada indiriliyor diyor doğrumu olduki acaba?
Hayırlı olsun![]()
Teşekkürler ama muhtemelen e-posta onayı isticek download'ın sonunda o süreçtede ilgilenemiyoruz diyor sistem![]()
Steam e girmek için nasıl uğraşıyorsak (şuan ki durum gibi) onun için de uğraşman gerekecek![]()
Tabiki ama bu indirmelerin sonunda birde download hatası verirse pek üzülürüm açıkçası sırf e-posta onayım olmadı diye
Kötü düşünceleri kafanızdan atın :laugh:
İyi düşüncelere geçelim, download hızı muazzam gerçekten![]()
Benimde iyiydi. 1,5 mb felan![]()
siteye bağlanabildin mi kampanya nezaman son bide biliyor musun ?Benimde 1.3 civarı
siteye bağlanabildin mi kampanya nezaman son bide biliyor musun ?
teşekkürler artık uğraşacağız biraz anlaşıldı indirsin herkeste daha sonra birlikte oynarız ya eğlenceli olabilirİlk başta verilen anasayfadan giriş yapıp sağ üstten steam programını kurdum öyle indiriyorum moderatör arkadaş önerdi az önce, öteki türlü bağlanılmıyor maalesef. Ne zaman onuda konu açan arkadaşımız biliyordur ben bilemedim.
RCON PASSWORD dedigi nedir acaba Left 4 dead indiriyorum ama başka bi oyunda indirdim password dedi bilginiz varmı?
Sıradan oyuncuları ilgilendirecek bir şey değil. Sunucularla falan alakalı.
o zaman ben o oyunu oynayamayacağım password girmemi istiyor çünkü
bu ücretsiz left 4 dead'de isteyecekmi acaba password?
Oyun açılırken mi istiyor? Bende iki oyun da var. Hiç istemedi.