Laptop mu ipad mini mi?

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bir konuda gerçekten çok kararsız kaldım öncelikle benim bir bilgisayarım var ama biraz eski o yüzden lenovo z500 veya ipad mini retina almak istiyorum acaba hangisini tavsiye edersiniz ipad mini alıp eski bilgisayarımla devam etmeyimi yoksa lenovo z500 almamımı tabiki laptop daha performanslı olur ama ipad mini de taşınabilirlik açısından iyi çok kararsızım şimdiden teşekkürler

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
ihtiyaçlarınıza göre davranın bence :)
neye ihtiyacınız varsa onu alın, neye ihtiyacınız var ?

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ihtiyaçlarınıza göre davranın bence :)
neye ihtiyacınız varsa onu alın, neye ihtiyacınız var ?
biraz taşınabilirlik,ara sıra oyun, internet

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ipad mini alırsam iki gün sonra hevesim kaçar diye korkuyorum

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ihtiyacindan daha fazlasini verecek olan leptop almandir tablet alırsan pişman olursun fakat leptop alırsan pişman olmazsin

taşinabilirlik varsa işin içinde bence git telefon al tablete gerek yok

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ihtiyacindan daha fazlasini verecek olan leptop almandir tablet alırsan pişman olursun fakat leptop alırsan pişman olmazsin

taşinabilirlik varsa işin içinde bence git telefon al tablete gerek yok
acaba tablet alırsam niye pişman olurum:huh:

tridinebandiyum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla tablete verilen paraya telefon alınmalı bence de ben hiç ısınamadım tabletlere nedense kullanışsız geliyor bana velhasıl kelam bende laptop al derim dediğin gibi tabletten iki gün sonra bıkabilirsin şahsen ben bıkmıştım.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
valla tablete verilen paraya telefon alınmalı bence de ben hiç ısınamadım tabletlere nedense kullanışsız geliyor bana velhasıl kelam bende laptop al derim dediğin gibi tabletten iki gün sonra bıkabilirsin şahsen ben bıkmıştım.
bu yorumlardan sonra herhalde laptop alacağım:)

tridinebandiyum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mesela bende telefon yoktu tablet vardı bir sure önce, sonra telefon aldım tablet şu an nerde bilmiyorum :D laptop la yapabileceklerin tabiki de daha fazla yine de senin kararın

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hepinize değerli fikirleriniz için teşekkürler laptop almaya karar verdim:)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
önce laptop al, sonra istiyorsan ve ihtiyacın varsa tablet te alırsın ;)

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
önce laptop al, sonra istiyorsan ve ihtiyacın varsa tablet te alırsın ;)
bende böyle yapmayı düşünüyordum:)

arkadaşlar bu arada bir yakınım yurtdışından ipad mini retina alacakmış kargoyla geleceği için (sarsınt oluyormuş) ipad mini nin içinde bir kırılma dökülme olurmu dedi, kendisi biraz takıntılıdırda:laugh: içinde kabloları felan oynarmı sallayınca içinden ses gelirmi dedi bende size sorayım dedim. kargoyla gelince içinde kablo dökülmesi felan olurmu

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkadaşlar bir konuda gerçekten çok kararsız kaldım öncelikle benim bir bilgisayarım var ama biraz eski o yüzden lenovo z500 veya ipad mini retina almak istiyorum acaba hangisini tavsiye edersiniz ipad mini alıp eski bilgisayarımla devam etmeyimi yoksa lenovo z500 almamımı tabiki laptop daha performanslı olur ama ipad mini de taşınabilirlik açısından iyi çok kararsızım şimdiden teşekkürler
eski birgisayarın artık performansı kalmamıştır onu sat yada para etmesse ( az verirlerse yani ) dursun. ipad mini seyahatlerde yanında taşıyacagın için bir pc (bilgisayar) kadar performans vermez ve bir bilgisayar yerini tutmaz bence laptop al ama yine senin kararın...

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
eski birgisayarın artık performansı kalmamıştır onu sat yada para etmesse ( az verirlerse yani ) dursun. ipad mini seyahatlerde yanında taşıyacagın için bir pc (bilgisayar) kadar performans vermez ve bir bilgisayar yerini tutmaz bence laptop al ama yine senin kararın...
teşekkürler:)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bi iPad mini kullanıcısı olarak oyun dışında herşey için iPad tavsiye ederim. Evimde laptop da var ama film filan izlemeyeceksem açmıyorum. Tablet her zaman elimde. Arada tabletten de izliyorum filmleri ama laptop daha hoş tabi.

İnternet ağırlıklı kullanacaksan kesinlikle iPad derim.

korkmazcakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum ne kablosu ne dokulmesi bişey olmaz ama ses gelirde arkadasin sorarsa kedidir kedi de geç sana Ayık akşamlar dilerim

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bi iPad mini kullanıcısı olarak oyun dışında herşey için iPad tavsiye ederim. Evimde laptop da var ama film filan izlemeyeceksem açmıyorum. Tablet her zaman elimde. Arada tabletten de izliyorum filmleri ama laptop daha hoş tabi.

İnternet ağırlıklı kullanacaksan kesinlikle iPad derim.
oyun açısından ne gibi bir dezavantajı var? ekran felan mı yoksa oyun oynarken zorlanıyormu:huh:

Dostum ne kablosu ne dokulmesi bişey olmaz ama ses gelirde arkadasin sorarsa kedidir kedi de geç sana Ayık akşamlar dilerim
:laugh: iyi akşamlar

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
oyun açısından ne gibi bir dezavantajı var? ekran felan mı yoksa oyun oynarken zorlanıyormu:huh:

Zorlanması değil. PC oyunlarını iPad de oynayamıyosunuz sonuçta. Oyun oynayacaksan bilgisayar veya konsoldan oynayacaksın.

Tablet oyunlarda kasmıyo, o konuda sıkıntın olmasın. Ama ben tablette oyun oynamaktan zevk almıyorum.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Zorlanması değil. PC oyunlarını iPad de oynayamıyosunuz sonuçta. Oyun oynayacaksan bilgisayar veya konsoldan oynayacaksın.

Tablet oyunlarda kasmıyo, o konuda sıkıntın olmasın. Ama ben tablette oyun oynamaktan zevk almıyorum.
zaten kasmazsa benim için sorun yok:laugh: