Sony'den Xperia Z1'i Bir Hafta Deneme İmkanı

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Merhaba forum ahalisi Eğer yakın zamanda Z1 almayı düşünüyorsanız ve kararsız kaldı iseniz iyi bir haberim var. Sony, Turkcell aracılığı ile Xperia Z1 bir hafta denemeniz için veriyor.

Bir haftanın sonunda cihazı beğenip almak isterseniz denediğiniz cihazı alıp sıfır kullanılmamış Z1 alabiliyorsunuz. Beğenmezseniz bir haftanın sonunda cihazı iade ediyorsunuz.

Yaklaşık bir saat önce cihazı test amaçlı almış bulunuyorum.

u6x9t.jpg

Tabi önüne gelene vermiyorlar cihazı öncelik Turkcell premium üyesi olanların.

Sonrasında Cihazı alırken teslim edeceğinize dair taahhütname imzalıyorsunuz. Kimlik ve Kredi kartınızın Fotokopisini çekiyorlar ve cihazı alıyorsunuz.

Şunu da belirteyim taahhütnamede abuk sabuk bir şey görmedim. Zaten tek sayfa ve genel olması gereken maddeler var zaten demek isteyen okur ona göre davranır.

Not: Cihazı biraz kullanayım genel olarak artı ve eksilerini konuya ekleyeceğim.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Turkcell cidden güzel bişi yapmış 1 hafta sonraki yazıyı bekliyoruz.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bence de çok güzel düşünmüşler umarım suistimal edenler olmazda devamı gelir. Bizlerde yeni ürün almadan bir hafta deneme şansı buluruz.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence de çok güzel düşünmüşler umarım suistimal edenler olmazda devamı gelir. Bizlerde yeni ürün almadan bir hafta deneme şansı buluruz.

İnşallah.Amin.
Turkcell ile Sony'i bu konuda tebrik ediyorum.Çok güzel bir anlaşma yapmışlar.Helal olsun iki firmaya da.
Şimdiden telefonlara ve Turkcell mağazalarına acıyorum.Bizim Türkiye'ye böyle bir olanak getirmeleri kötü olmuş.Yazık olacak telefonlara ve Turkcell mağazalarına. :P

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ay'da 85 liraydı Turkcell plantium, acaba platium paket alıp, 1 hafta ben de mi denesem Z1'i? :devil:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Pil ve oyun performansı harika cihazın.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Dayanıklılık testleri yaptıktan sonra versek oluyor mu :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Turkcell Premium üyesi bulmak gerek şimdi :mrgreen:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cebe rahat sığar mı taşıması kolay mı kışın mont varda yazın pantolonda rahat taşınır mı

buraksen01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazın pil ve oyun performans ı süper abi dediğin gibi.

Ben 2.5 hafta önce almıştım da bende 2 sorun oldu daha doğrusu tek sorun 2 sonuç :D Telefonum 2. kattan düştü odunluğa düştü köyde dinlenirken.Ekranda ve arkada çizik var 2 side gözle öyle kolayca görünmüyor.Öndeki ekran kapalıyken görünüyor arkadaki ise 2 mm lik bi çizik sanırsam 2 taraftada jelatin var.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Adamlar Kaz gelen yerden tavuğu esirgememişler.
Güzel bir düşünce.
Ülkemizde tutar bence.:)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu gün cihazı teslim etme zamanı geldi :)

Aslında uzun uzun detaylı olarak yazacaktım ama üşendim arkadaşlar belli başlı bir kaç noktaya değineceğim.

Cihaz işlemci gpu'nun hakkını sonuna kadar veriyor. Muazzam bir performansı var. Çıktığından beri algı güncellemeler ile yazılım olarak ta gayet stabil çalışıyor.

Ekranı ıps olmasada beklediğimden çok daha iyi durumda.

Pil performansı da oldukça başarılı üç dört saat aralıksız olun oynadığımda bile tam günü çıkarmayı başardı.

Kamera performansı ve uygulaması oldukça başarılı zaten bir sürü mod eklenmiş. Anladığım kadarı ile yenileri de eklenecek. (Motion Shot gibi)

Klavyesinden bahsetmiştim çok başarılı umarım diğer modellere de güncelleme ile gelir.

Bir kaç yerde cihazdaki dock bağlantı kısmının eli rahatsız ettiği söylenmiş aslı astarı yok.

Docktan bahsetmişken cihazın kapaklı yapısı eleştirilmiş, aslında cihaz aksesuarları ile kullanmak için tasarlandığından dock cihazınız olursa o kapaklarla bir işiniz kalmıyor.

Cihaza en büyük eleştirim boyutu ile alakalı olacak ekranın altında ve üstünde logo ve tuşların olduğu kısımları kocam bırakıp cihazın boyunu gereksiz uzatmışlar hoş olmamış.

Son olarak ta Z1'i bırakıp Z'yi elime alınca damacana plastikli Samsung cihaz elime almış gibi hissettim. Varın cihazın size verdiği kalite hissiyatını da siz düşünün.

aylinseher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sony kaliteli olduğunu göstermek ve pazarda söz sahibi olmak için yapmadığı şey kalmadı ha :)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba forum ahalisi Eğer yakın zamanda Z1 almayı düşünüyorsanız ve kararsız kaldı iseniz iyi bir haberim var. Sony, Turkcell aracılığı ile Xperia Z1 bir hafta denemeniz için veriyor.

Bir haftanın sonunda cihazı beğenip almak isterseniz denediğiniz cihazı alıp sıfır kullanılmamış Z1 alabiliyorsunuz. Beğenmezseniz bir haftanın sonunda cihazı iade ediyorsunuz.

u6x9t.jpg

Sonrasında Cihazı alırken teslim edeceğinize dair taahhütname imzalıyorsunuz. Kimlik ve Kredi kartınızın Fotokopisini çekiyorlar ve cihazı alıyorsunuz.

Şunu da belirteyim taahhütnamede abuk sabuk bir şey görmedim. Zaten tek sayfa ve genel olması gereken maddeler var zaten demek isteyen okur ona göre davranır.

Not: Cihazı biraz kullanayım genel olarak artı ve eksilerini konuya ekleyeceğim.
artı ve eksilerini bekliyoruz...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

u6x9t.jpg

bir şey soracam telefonu kullanırken düştü kırıldı yada çalındı bulunamadı o zaman noluyor....

Ay'da 85 liraydı Turkcell plantium, acaba platium paket alıp, 1 hafta ben de mi denesem Z1'i? :devil:
ahaha dene dene prorat amca ::devil::devil:

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kesin samsungda buna benzer bişeyler yapamaya çalışır. :D
Not:S4 kullanıcısıyım.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
artı ve eksilerini bekliyoruz...

bir şey soracam telefonu kullanırken düştü kırıldı yada çalındı bulunamadı o zaman noluyor....

ahaha dene dene prorat amca ::devil::devil:

Amca mı? Çı çı çı çı. :D

Para olsa da telefonun kendisini alsam. :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=348146]kadirirdem[/MENTION] 14. mesajda artı eksi gördüklerimi yazmıştım. :)

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Canavar bir cihaza benziyor çekilişle falan dağıtsalar biraz bizde çekilişe katılsak :)

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bence ikiside hizli ama lg nin ekrani süper.
insaatci degil ve heryil tel degistiriyorsaniz lg alin

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
konuyu sapıtmayın lg tavsiyeleriniz bir zahmet ilgili bölümde yazın arkadaşlar, konu Sony'in kullanıcıları için sunduğu bir ayrıcalık ile alakalı telefonları karşılaştırma amaçlı değil.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Z1 konusuna, G2 fanlığı yapmaya gelen var arkadaş..

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu fırsat ne zamana kadar geçerli? türkcell mağazasındanmı alacaz sony centerdanmı türkcell premıum üye olmayanlara vermiyormu bi arkadaşım korktuğu için almamış düşürürüm falan diye ben almak denemek istiyorum [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bu fırsat ne zamana kadar geçerli? türkcell mağazasındanmı alacaz sony centerdanmı türkcell premıum üye olmayanlara vermiyormu bi arkadaşım korktuğu için almamış düşürürüm falan diye ben almak denemek istiyorum [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]

Süresi hakkında bilgim yok ama türkcell iletişim merkezlerinden alınabiliyor. Her bayide sınırlı sayıda cihaz olduğundan öncelik premium üyelerinin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
z1 in bukuldugune dair haberler var fake deniyor ama sız kullanan bırısı olarak boyle birşeyin olmasına imkan veriyor musunuz?