3 Dev arasında kalmak HTC one, Galaxy s4, Xperia Z

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Xperia Z de ön ve arkada çizilen Fabrika çıkışlı jelatini camın kendisi değil ayrıca kulaklık girişine su girsin hiçbirşey kurtaramıyor demişsin Sonynin yeni amiral gemisi Xperia Z1 i kullanıyorum ve kulaklık girişinde kapak yok kaç kez suya soktum çıkardım hem kulaklık takılıyken hemde takılı değilken hiç birşey olmuyor
Bunun yanısıra aralarındaki en iyi kamera şuan Z de var hatta öyleki yaklaşık 14 tane güncelleme aldı Xperia Z1 çıktığı zaman Z1 den daha iyi çekiyordu.
Z1 son güncellemelerle yavaş yavaş G lensin hakkını vermeye başladı
Android 4.3 ve 4.4 ile kamera performansı daha da artacaktır zaten Z ve Z1 in.
S4 Active in tek artısı şuan işlemcisi bunun dışında tüm avantajlar Z de bence. Ayrıca Z ye zamanında takoz diyenler S4 Active e nederler hiç bilmiyorum telefonun arkasında tüm köşelerde çivi var resmen bu nasıl tasarımdır katletmişler resmen.
:) Valla bu yazıyı ne yaman yazmışım onu bile unutmuşum :D Ama o zamanki bilgim daha azdı kabul ediyorum :) Daha 2 hafta önce öğrendim fabrika çıkışı direk jelatinle geldiğini :) Adamlar zekice yapmış o jelatin işini. Tabi onun orada olduğunu bilmeyenler (Mesela ben :)) telefon hakkında kötü kötü yorumlar yaptı :) Z1'in kulaklık girişinde kapak yok. Ama Z'ninkinde var. Ben ondan bahsettim. Eski yazılarımdan bazıları biraz Samsung fanboyu gibi olmuş :D Kusuruma bakmayın :) Artık Objektif olarak yazıyorum. Hayırlısı be :) Hayırlı günler herkese ;)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
:) Valla bu yazıyı ne yaman yazmışım onu bile unutmuşum :D Ama o zamanki bilgim daha azdı kabul ediyorum :) Daha 2 hafta önce öğrendim fabrika çıkışı direk jelatinle geldiğini :) Adamlar zekice yapmış o jelatin işini. Tabi onun orada olduğunu bilmeyenler (Mesela ben :)) telefon hakkında kötü kötü yorumlar yaptı :) Z1'in kulaklık girişinde kapak yok. Ama Z'ninkinde var. Ben ondan bahsettim. Eski yazılarımdan bazıları biraz Samsung fanboyu gibi olmuş :D Kusuruma bakmayın :) Artık Objektif olarak yazıyorum. Hayırlısı be :) Hayırlı günler herkese ;)
O zaman demiştim hocam sana Fanlik yapıyorsun diye :D Olsun önemli olan bunu kabul etmen, tabi telefonu kötüleyip satışına engel olup şirketlerin batmasına neden olmadıysan :P

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
O zaman demiştim hocam sana Fanlik yapıyorsun diye :D Olsun önemli olan bunu kabul etmen, tabi telefonu kötüleyip satışına engel olup şirketlerin batmasına neden olmadıysan :P
Bende yeni fark ettim :D Belki HTC'nin Beats ile arasının bozulmasının nedeni ben olabilirim :P

iSimwaR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy'ler bir zamandan sonra sarj skintisi oluyor. Sarji doldurmuor. S2 - S3 - S4 bunlarda sarj dolmama skintisi cektim. Buna göre degerlendirin kendinizi...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
iyi kamera isteyen çok müzik dinleyen multimedya oyunla arası iyi olsun diyen ayrıca dış görünüşüde şık olsun diyem hangini seçmeli arkadaşlar sizce?
kamera(fotograf) : s4
iyi müzik:one
multimedya(oyun,genel):s4 sonra one
dış görünüş: bu seçenek sana kalmış bana sorarsan 1.one 2. s43. xperia z

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bende yeni fark ettim :D Belki HTC'nin Beats ile arasının bozulmasının nedeni ben olabilirim :P
Hocam eğer oyleyse duacın olabilirim, duyduğuma göre One Max'in BoomSound performansı One'dan daha iyiymiş. :D One Max anlaşma bozulduktan sonra çıkan ilk makine olma özelliği taşıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hahaha smfrkn lan motomodtr den tanıyorum seni almışsın htc one'ı burada fanboyluk yapıyorsun. İsmini vermeyeyim arkadaşım bir teknoloji/bilim dergisinde editörlük yaparken vermişlerdi deneme amaçlı htc one ı kendisi bana da bir haftalığına kullandırttı ve hiç boşuna kastırma fotoğraf kalitesi kötü ve piksel sayısının da az olması dez acantaj yakınlaştırma vesaire olaylarına hiç girmiyorum zaten. Htc one ın dediğim gibi tek kötü yönü kamerası.

Fanboyluk yaptığım yıllar geride kaldı be SDN Okuru.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hocam eğer oyleyse duacın olabilirim, duyduğuma göre One Max'in BoomSound performansı One'dan daha iyiymiş. :D One Max anlaşma bozulduktan sonra çıkan ilk makine olma özelliği taşıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fanboyluk yaptığım yıllar geride kaldı be SDN Okuru.
Dualarını beklerim :P