Xperia Sola orjinal dönemiyorum yardım

osmancan298

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar direk sorunumu anlatayım Ben xperia sola telefonuma cynogen mod9 yüklemiştim ve orjinal roma geri dönmek istedim ve bir şekilde tekrardan cwm de data falan onları silerek rom u yüklemyi denedim aynen cynogen mod u kurarkenki gibi orjinal romu kurmayı denedim fakat tam install ederken install eborted diye bir hata alıyorum clock work mod da (cwm) ne tel acılıyor ne de pc de görüyor hiç birsey yapamıyorum lütfen yardım edin servise yollamak istemiyorum.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
servise yollasan bile boot kilidi açık olduğundan garanti dışı kalır. SonyUpdateService dene o da tanımazsa başka sitelerden orjinal rom dene.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Merhabalar direk sorunumu anlatayım Ben xperia sola telefonuma cynogen mod9 yüklemiştim ve orjinal roma geri dönmek istedim ve bir şekilde tekrardan cwm de data falan onları silerek rom u yüklemyi denedim aynen cynogen mod u kurarkenki gibi orjinal romu kurmayı denedim fakat tam install ederken install eborted diye bir hata alıyorum clock work mod da (cwm) ne tel acılıyor ne de pc de görüyor hiç birsey yapamıyorum lütfen yardım edin servise yollamak istemiyorum.

flashtool ile stock romu yükle
bu siteye üye olup romu indirebilirsin
http://xperiadownload.cz/index.php/xperiadownload

osmancan298

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam şimdi flashtool ile flashlıyordum flashing aborted hatasıı alıyorum

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Muhtemelen flashtool ıcın drıverları yüklemedın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde xperia solam kapanmıştı açılmıyordu update service indirdim telefon kapalıyken çalışıyor bu update service telfonu kapalıyken bağlarsın usb ile sonra pc den update service çalıştırırsın telefona ya günceller yada onarır