Galaxy W işlem android process acore beklenmedik bir şekilde sonlandı sorunu

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Telefonum galaxy w nedenini dünden beri anlayamadığım ve ilk kez karşılaştığım bir sorun var.Umarım bilenler vardır bu sorunu. Dün telefonumu normal bir şekilde (her zaman kullandığım şekliyle) kullanıyorum ne olduysa dondu sonra cevap vermedi o sırada wi-fi açıktı.Sonra telefonu kapatıp açayım dedim kapattım açtım bıraktığım gibi wi-fi açık ve çalışıyordu aslında ne olduysa birden "işlem android process acore beklenmedik bir şekilde sonlandı" diye ve işletim sistemini çalıştıran herşey böyle böyle kapanıp açılıyor kapanmayı zorla uyarısı aldım ki halende alıyorum sonra olacak gibi değil dedim fabrika ayarlarına döneyim dedim :D komedi başlıyor herşey normal bir işlemdeyken telefon yeniden başladı ama hiç bir şey olmamış gibi eski yani bozulmuş halinde açıldı. Sanki telefonu o ana recovery yaptım gibi oldu ve çözümü halen bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.
NOT: recovery modunda bile resetlenmedi keza tuş kombinasyonuylada

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
kies ile onarmayı denedin mi? yada odin ile stock rom yüklemeyi?

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kies ile onarmayı denedin mi? yada odin ile stock rom yüklemeyi?
Kiesle onarmayı nasıl yapacağımı bilmiyorum hocam rom felan hiç denemedim telefonuma uygun costum romu tam bulmadım orjinalininde temiz olduğu başka bir site bulamadım sammobile da var ama türkiye içini yok kararsızım siyah kernel mi yapmalıyım ama bu dediklerimi ilk defa yapacağımdan tedirginim :D

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Android.process.acore hatası ve çözüm yöntemleri

Merhaba ;
Bugün sizlere çoğu kişinin baş belası olan ve artık genel sorun haline gelen
Android.process.acore hatasının giderilmesini anlatacağım . Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki bu sorunun nedeni telefonlarınıza göre değişebilir ben size bütün bildiğim yöntemleri anlatmaya çalışacağım ve size deneyeceksiniz hangisi başarılı ise onunla sorununuza çare bulursunuz.

1 ) Hatayı aldıktan sonra telefonunuzu Türkçe dilinde değilde İngilizce dilinde kullanmayı deneyin bakalım sorun devam edecek mi ? Genellikle düzeldiğini gördüm.
2 ) Uygulamalarınızın ön belleklerini silin ve telefonunuzu kapatıp açın.
3 ) Uygulama güncellemesi yaptıktan sonra bazı telefonlarda bu hatayı aldığını duydum telefonunuzun güncellemelerini yok etmek için telefonunuzu sıfırlayın , içindeki herşeyi sil diyerek tabi sonra kullanmaya başlayın ve güncelleme yapmayın.
4 ) Daha önce farklı romlar attıysanız ve başka rom yüklediniz ise yazılımsal çakışmalardan dolayı bu sorun orataya çıkabilir. Yazılımınızı tekrar yükeyin yani tekrar orjinal romunu atın.
5 ) SD Kartınızı taktığınızda bu sorun ortaya çıkıyorsa eğer SD kartınızı bilgisayarınızda biçimlendiri n.
6 ) Format attığınıza yedeklediğiniz uygulamalar varsa bunları tekrar yüklemeyin.
7 ) Telefonunuzun orjinal yazılımını atın ; sony için : update service , samsung için : kies vb..

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Android.process.acore hatası ve çözüm yöntemleri

Merhaba ;
Bugün sizlere çoğu kişinin baş belası olan ve artık genel sorun haline gelen
Android.process.acore hatasının giderilmesini anlatacağım . Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki bu sorunun nedeni telefonlarınıza göre değişebilir ben size bütün bildiğim yöntemleri anlatmaya çalışacağım ve size deneyeceksiniz hangisi başarılı ise onunla sorununuza çare bulursunuz.

1 ) Hatayı aldıktan sonra telefonunuzu Türkçe dilinde değilde İngilizce dilinde kullanmayı deneyin bakalım sorun devam edecek mi ? Genellikle düzeldiğini gördüm.
2 ) Uygulamalarınızın ön belleklerini silin ve telefonunuzu kapatıp açın.
3 ) Uygulama güncellemesi yaptıktan sonra bazı telefonlarda bu hatayı aldığını duydum telefonunuzun güncellemelerini yok etmek için telefonunuzu sıfırlayın , içindeki herşeyi sil diyerek tabi sonra kullanmaya başlayın ve güncelleme yapmayın.
4 ) Daha önce farklı romlar attıysanız ve başka rom yüklediniz ise yazılımsal çakışmalardan dolayı bu sorun orataya çıkabilir. Yazılımınızı tekrar yükeyin yani tekrar orjinal romunu atın.
5 ) SD Kartınızı taktığınızda bu sorun ortaya çıkıyorsa eğer SD kartınızı bilgisayarınızda biçimlendiri n.
6 ) Format attığınıza yedeklediğiniz uygulamalar varsa bunları tekrar yüklemeyin.
7 ) Telefonunuzun orjinal yazılımını atın ; sony için : update service , samsung için : kies vb..
1. maddeyi denedim olmadı 2.yide yaptım olmadı 3. maddeyi yapamıyorum herşey tamam sıfırlanıyor diyiyor ama açılınca herşey aynı değişen bir şey yok recovery modundada yaptım ve telim rootludur.4. maddeyi hiç yapmadım 5. maddedeyse bende ondan şüphelendim çıkardım ve yeniden başlattım ama o da değilmiş malesef 6,7. maddeler format atmadım zaten orjinal rom dokunmadım hiç rootlamak hariç yinede çözüm seçeneklerinizi bu şekilde yazdığınız için teşekkür ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yukarıda yazanlar alıntı. yazan arkadaş belirtmemiş. MFBYazilim adlı üyenin paylaşımı.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
odinden flashlamayı biliyor musun ? tekrar orjinal rom yükle... türkiye'de kullanılan orjinal rom bu isimle geçiyor...

I8150XXLB4_I8150OJVLB1_I8150XXLB4
Fabrika ayarlarına dönmeden direk mi yükleyeyim ?

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bak burada detaylı anlatıyor...

[video=youtube;xZ9DcgAgpPA]https://www.youtube.com/watch?v=xZ9DcgAgpPA[/video]

gerekli dosyalar :

Orjinal Rom : Yandex Disk: http://yadi.sk/d/PXLNjC-N5O4TH
Odin ve Ancora.ops : Yandex Disk: http://yadi.sk/d/Ak-n84Cu5O9B8
üsteki link turbobitin hocam :D ben herşeyi yaptım hatta Clockworkmod u yapmaya çalıştım odinle gerekli yerleri doldurdum herşey tamam derken reset ediyor ama şarj ekranında bekliyor bende açmıyorum doğrumu yapıyorum yoksa telefon açmaya çalışıyor açamıyormu anlamadım sonra pass yazısı olduktan sonra telimi açıyorum aman Allah ım değişen yok ve ben çıldıracağım nie böle oluyor orjinal romu denedim recoverysiz ne olursa olsun die oda yükleme ekranı oldu reset çekti yine şarj ekranında kaldı onuda bekledim pass yazısından sonra açtım oda aynı değişmedi şarj ekranı telefon kapalıyken olan ekrandan bahsediyorum ne yapmalıyım artık bilemiyorum

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
üsteki link turbobitin hocam :D ben herşeyi yaptım hatta Clockworkmod u yapmaya çalıştım odinle gerekli yerleri doldurdum herşey tamam derken reset ediyor ama şarj ekranında bekliyor bende açmıyorum doğrumu yapıyorum yoksa telefon açmaya çalışıyor açamıyormu anlamadım sonra pass yazısı olduktan sonra telimi açıyorum aman Allah ım değişen yok ve ben çıldıracağım nie böle oluyor orjinal romu denedim recoverysiz ne olursa olsun die oda yükleme ekranı oldu reset çekti yine şarj ekranında kaldı onuda bekledim pass yazısından sonra açtım oda aynı değişmedi şarj ekranı telefon kapalıyken olan ekrandan bahsediyorum ne yapmalıyım artık bilemiyorum

turbobiti eklemiştim sonra daha hızlı benimde indirdiğim yandex linkini ekledim...
odin programını açıp telefonu kapat.. usb kablosu takılı olmayacak.. telefonu recovery modunda değil download modunda açıcaksın.. sonra usb kablosunu takacaksın... odinde usb kablosunu olduğu bölüm aktif olacak.. sonra videodakileri sırayla uygula..

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
turbobiti eklemiştim sonra daha hızlı benimde indirdiğim yandex linkini ekledim...
odin programını açıp telefonu kapat.. usb kablosu takılı olmayacak.. telefonu recovery modunda değil download modunda açıcaksın.. sonra usb kablosunu takacaksın... odinde usb kablosunu olduğu bölüm aktif olacak.. sonra videodakileri sırayla uygula..
hocam herşey normal dediğiniz gibi olmasada download moduna alıyorum odine gerekli yerleştirmeyi yapıyorum ve volume up a basıp işleme start diorum sonra odin reset komutunu gönderiyor ve beklemesi normalmi bilmiyorum öle bekliyor tel açılmıyor pass yazısından sonra ben açıyorum ama olmadığı görüyorum yanlışım varmı?

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
hocam herşey normal dediğiniz gibi olmasada download moduna alıyorum odine gerekli yerleştirmeyi yapıyorum ve volume up a basıp işleme start diorum sonra odin reset komutunu gönderiyor ve beklemesi normalmi bilmiyorum öle bekliyor tel açılmıyor pass yazısından sonra ben açıyorum ama olmadığı görüyorum yanlışım varmı?

volume up basmıyacaksın ki... download modu için volume down+menü+açma/kapama düğmesine basıp sarı ünlem işareti gelecek sonra usb kablosunu takacaksın.. daha sonra ancora.ops ve rom dosyasını video ki seçip start diyeceksin...

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
volume up basmıyacaksın ki... download modu için volume down+menü+açma/kapama düğmesine basıp sarı ünlem işareti gelecek sonra usb kablosunu takacaksın.. daha sonra ancora.ops ve rom dosyasını video ki seçip start diyeceksin...
Volume up derken volume down dan sonra hani 2 seçenek geliyorya warning ekranında down duşu restart up downloading modunu açıo ordaki yani 2. işlem deki kısmı dedim ben