7 kisi daldılar sinirliyim

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
gerçek hayatta da bu kadar cesur olsanız içim yanmaz :)
neymiş seni döveni adam topla indirmiş :P askeriye mi la burası :D
biber gazıymış. teho. bari roket atarla ateş etsin :P

konuşup anlaşmak sadece aklı yerinde olanlar için geçerli yani konuşmaktan anlayanlar için. gerekirse kendini şiddet ile savunursun(mecbur kalınca hayatını kurtarmak yada yara almaktan kurtulmak için).
ama tutupta adam toplayıp dövmek falan yanlış.
kabadayılıkla bir yere varılmaz. varan varsa adres veriyim gelsin :) bende biber gazı yok ama oturur film izleriz :D

bu tarz kabadayılardan çok gördüm ben :)
dayak yer. sonra hırslanır. dövecem der. gider yanına adamın. yine dayak yer gelir :lol:

biber gazı:
kız gibi çıkarıp biber gazımı sıkacak. tokat yesin bundan daha iyi. :)

üstüne i... :
valla ne desem bilmiyorum.

eziklik olayı:
dayak yiyen eziliyorsa, üzerinden atamıyorsa siz gidip o adamları dövünce onlarda ezilecek.
sonuç: ONLAR = @RayonS

**
git dövmeye kalk. muşta ile dal. döner bıçağı göster. silah çek. biber gazı sık.
sonucunda bir kez daha dayak ye :D o zaman kavgayla bir şeyin çözülemediğini anlarsın...

bu iş töre gibi bir şey olur:
>o döver sen ezilirsin. hırslanırsın gider döversin.
>sen dövüne o ezilir. hırslanır. gelir seni döver.
.
.
>sen dövüne o ezilir. hırslanır. gelir seni döver.
.
.

offf offf.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Tamam sakin, sakin olun

Bişi sormak istiyorum. Kalabalık bir ortamdasınız ve kafanıza bişi fırlatıyorlar ve dönüp kim fırlattı diyorsunuz 7 kişi kalkıyor arasından biri benim uleyn falan diyor üstünüze geliyorlar tokatlıyorlar falan sonra siz oturup bu konuyu konuşurmusunuz aranızda halletmeyemi çalışırsınız dayak yedikten sonra, yoksa sizde karşılık verirmisiniz ? :D bu soruyu cevapladıktan sonra konu sahibinin ne yapması gerektiğini anlaması gerekir. Sanırım challilozdemir 41 yaşında öyle yazıyor eğer 41 yaşında ise yetişkin bir kişinin fikrini dinleyelim?

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eh kardeşim bu işlerde kafayı kullanacaksın :) Eğer yumruk yerine kafa atsaydın eminim bagajda o olurdu onun yerinde de sen.
Yine de geçmiş ola...

:) ben 1,85 adamın omzuna geliyor nerdeyse kafa atmak için bayağı zıplamam gerek zayıf olur dedim .

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler adamin agzina balgam atacam kararimi verdim yuzune gozune sececem adam olsun oyle gelsin saglam bi dayak cekcem maksimum dudagim patlar gozum morarir anasini satayim

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Beyler adamin agzina balgam atacam kararimi verdim yuzune gozune sececem adam olsun oyle gelsin saglam bi dayak cekcem maksimum dudagim patlar gozum morarir anasini satayim

Yürü be kim tutar :D boğazının içine balgam at :D muşta al muştala döv :D:D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
musta kullanmak ve bulundurmak yasak:
kars-emniyeti-nden-musta-saticilarina-darbe-3486039_o.jpg

http://www.haberler.com/kars-emniyeti-nden-musta-saticilarina-darbe-3486039-haberi/

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Muşta kullanımı yasak olduğunu biliyorum ve biliyoruz fakat ben dalga geçmek amaçla muşta al döv dedim demin. Fakat ilk başlardaki yorumumda ciddiydim :)
Bende muşta var çok muştala adam dövdüm fakat yüze hemen hemen hiç vurmadım çünkü param parça ediyor:D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ama plastik ve tahta olursa serbest demir olması yasak.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
kemiklerini kırmadığın sürece sorun yok.

Oekry

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Boşver bunun gibiler okul dışınca tek başına kalınca karşı karşıya gelince "oo kardeşim nasılsın ya" gibisinden eziliyorlar insanın yanında takma kafana bunlar köpek sürüsü gibi sadece yanında arkadaşları varken insanlara sataşırlar.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bilinçli kullanırsan yakalatmazsan sorun olmaz ki anladığım kadarıyla bilinçli kullanıyorsun..

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konunun adini musta kullanimi olarak degistirmekmi gerekiyo ? :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Konunun adini musta kullanimi olarak degistirmekmi gerekiyo ? :D
ya sen bir daha konu açma :D açtığın konu hit oluyo. uzayıp gidiyor :)

tüm sdn forum muştayı savunanlar ve savunmayanlar olmak üzere ikiye ayrılmış durumda :lol:
beyzbol sopasını hiç hatırlayan yok :hammer:

bence sen o bebelerin peşini bırak :) boşver Allah'ından bulsunlar. varsa bi kelebek bıçağın gidip sapla ama işte neyse ya boşver sen. :) yollarına mayın döşe. bu daha garanti olur. :)

polis sana doğum tarihini sorarsa muşta dersin :mrgreen: (bu espri için özür dilerim :biggrin:)

bu arada şaka bir yana sakın [MENTION=380082]The Originals[/MENTION] e uyma. gidipte muştaymış kavgaymış vs sakın ha böyle bir şey yapma. ya başın derde girer ya da başına bir iş gelir. bu it köpeğin arkası kesilmez. tekli mücadeleye kafa tutmaya vs sakın kalkışma.

hiç mi haber izlemiyorsun. kaç öğrenci böyle saçma sapan sebeblerden dolayı hayatını kaybetti...
aklını başına topla. beladan uzak dur [MENTION=370625]RayonS[/MENTION]
boşver olan olmuş sen hatasızsın bu konuda ama büyüklük sende kalsın unut gitsin.

kimse yanlış anlamasın ama burdaki bazı canilerin şiddet kardeşlerin dediklerine sakın uyma. muştaymış biber gazıymış jopmuş sallamaymış bunlar senin hayatını bile mahvedebilir daha öğrencisin. aklını başına topla!
onlar seni dövdü diye polis müdür bir şey demese bile sen onlara en ufak bir müdahalede bulunursan başın yanar...

hknolmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kişi odur ki Aslan gibi atılan değil akıbeti bilendir

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya sen bir daha konu açma :D açtığın konu hit oluyo. uzayıp gidiyor :)

tüm sdn forum muştayı savunanlar ve savunmayanlar olmak üzere ikiye ayrılmış durumda :lol:
beyzbol sopasını hiç hatırlayan yok :hammer:

bence sen o bebelerin peşini bırak :) boşver Allah'ından bulsunlar. varsa bi kelebek bıçağın gidip sapla ama işte neyse ya boşver sen. :) yollarına mayın döşe. bu daha garanti olur. :)

polis sana doğum tarihini sorarsa muşta dersin :mrgreen: (bu espri için özür dilerim :biggrin:)

bu arada şaka bir yana sakın [MENTION=380082]The Originals[/MENTION] e uyma. gidipte muştaymış kavgaymış vs sakın ha böyle bir şey yapma. ya başın derde girer ya da başına bir iş gelir. bu it köpeğin arkası kesilmez. tekli mücadeleye kafa tutmaya vs sakın kalkışma.

hiç mi haber izlemiyorsun. kaç öğrenci böyle saçma sapan sebeblerden dolayı hayatını kaybetti...
aklını başına topla. beladan uzak dur [MENTION=370625]RayonS[/MENTION]
boşver olan olmuş sen hatasızsın bu konuda ama büyüklük sende kalsın unut gitsin.

kimse yanlış anlamasın ama burdaki bazı canilerin şiddet kardeşlerin dediklerine sakın uyma. muştaymış biber gazıymış jopmuş sallamaymış bunlar senin hayatını bile mahvedebilir daha öğrencisin. aklını başına topla!
onlar seni dövdü diye polis müdür bir şey demese bile sen onlara en ufak bir müdahalede bulunursan başın yanar...

Zaten uymam ben musta degil ankaradayim :D :D

Adalet yokki su dunyada sunlarin haddini bildirecek

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kişi odur ki Aslan gibi atılan değil akıbeti bilendir

Soz cok deliymis yalnız kim demisse iyi demis

SSD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=370625]RayonS[/MENTION]

Müsâdenizle sormak isterim kardeşim; okulu seviyor musunuz ?