7 kisi daldılar sinirliyim

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler olayı anlatayım ben okulun bahcesinde oyle dolaniyodum kafama birden top geldi ama ne geldi oyle boyle degil sonra kim atti diye etrafima bakindim soyle hic yoktan ozur dilerde konu kapanir diye o sirada okulun dangalagı "Beğn attım lağ beğn noğlacak" agziyla geldi yaninda surusuyle ustelik o atmadi isin enteresan kismi o sonra biri itti biri tuttu diger dangalakta tokat atti oyle boyle sinirlenmedim benden 2 yas buyuk bide ama hicbirindende korkmuyorum durup dururken yuzumun gozumun kaymasini istemiyorum ama o tokat atani unutmadim onu belledim napayim beyler sizce ?

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Müdüre şikayet et yada dövebiliyorsan döv

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Emniyete git anlat soruşturma başlasın savcıya da ifade versinler , ondan sonra bir daha kafalarına göre kimseye sataşmasınlar.

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dovusmektende korkmuyorum ama tek gezmiyorki annesi dogurmus sifonu cekmeyi unutmus adam olsa kendinden kucuge dalasmaz onuda gectim kendinden kucuge 7 kisi dalasmaz ama ciddi anlamda ona cok papaz oldum cok deli bi sekilde agresiflesiyorum onu gordugumde kavga banko zatende zamani ayarlayamiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O bana gore bisey degil ayrica oyle olsada bu lavuk disaridan mudahale ettirir.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bosvere bileceksen bosver kardeşim

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Boşverme 7 kişiyi dövebilecek seviyeye gel.

Basit şeyler gelişim sağlar

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Adam gibi konuş sıkıntı nedir de kavga kaldımı daha ya cahillik.

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Boşverme 7 kişiyi dövebilecek seviyeye gel.

Basit şeyler gelişim sağlar

2 Yıl taekwondo egitimim var amator derecede orta siklet dovuscuyum(1.85/71) kavgada tek cekindigim sey sakat kalmak 7 kisi dovmek oyle filmlerdeki gibi olmaz hepsi ustume kossa garanti ilk seferde 5-10 tane yumruk yerim.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tek yakaladığın ilk yerde tüm kemiklerinin kırıldığına emin olana kadar vur özellikle boynunun ve sağ bilek ve parmaklarının kırılması çok önemli.En nefret ettiğim insan tipi arkasına adam alıp artistik çeken tip.

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adam gibi konuş sıkıntı nedir de kavga kaldımı daha ya cahillik.

Adam gerizekali olunca beyinde gerizekali oluyor kardes ben nabayim ? Bu arda karsimdakide hafife alinacak biri degil o da dovuscu cingen bebesi gibi gorseniz sıfatına tukurursunuz.

Tek yakaladığın ilk yerde tüm kemiklerinin kırıldığına emin olana kadar vur özellikle boynunun ve sağ bilek ve parmaklarının kırılması çok önemli.En nefret ettiğim insan tipi arkasına adam alıp artistik çeken tip.

Aynen abi ben 16 yillik hayatimin 7 yilini bu tiplerle gecirdim

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Harbi ne zor iş yaw ergenlik..Vallahi içim ürperdi ama illa napayım onu söyle dersen okul çıkışında bekle çocuğu evine kadar takip et eve girmeden apartman girişinde indir kafasına odunu yığ oraya iyicede döv bir dahada yapmaz..Tabi hemen anneni babanı ara ve sana iç çamışırı filan ayarlasınlar çünkü yaptığın adam yaralama ve darp a giriyo..Muhtemelen bir 4 yıl yatarı olur ;) Tüm bu saçmalıklar aklından geçmesin diye söyledim..Bir tokatla ne sen eksilirsin nede o yükselir..İlla bişey yapıcam diyosam git müdiriyete şikayet et dilekçe ile et hemde ki geri çeviremesinler ve ciddeyitini görsünler ;)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Adam gerizekali olunca beyinde gerizekali oluyor kardes ben nabayim ? Bu arda karsimdakide hafife alinacak biri degil o da dovuscu cingen bebesi gibi gorseniz sıfatına tukurursunuz.

Düşündüm nereden baksak aynı yere çıkıyor :)

en güzeli tek tek evlerine yakın pusu kurup indirmek :D

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bı anlık delikanlılık için omur boyu hanfendı kalırsın unutma er kişi nefsini yenendir
s"ktir et hayat senın ıcın daha erken ve bu karşılacasagın en ufak engellerden

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255

Müdüre şikayet etse nolacak çıkışta haşat edecekler.O sana tokat atanı tek yakaladığın zaman işini bitir diyecem ama bu sefer yedi belayı üstüne salar sen iyisi aldırış etme yola devam et.

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bı anlık delikanlılık için omur boyu hanfendı kalırsın unutma er kişi nefsini yenendir
s"ktir et hayat senın ıcın daha erken ve bu karşılacasagın en ufak engellerden

Ilk yazdigin cumleyi caliyorum abi gunluk hayatta baska arkadaslarima kardeslerime tavsiye verecegim zaman kullanacagim sanirsam haklisin ama o tokat orda kalmamali diye dusunuyorum bi sekilde cezası gelmemelimi sence

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
vucut geliştir :) body'e git kum torbalarına yumruk at sana yumruk atsalarda vucudun hıssetmez , kedi okşaması gibi gelir .

tekvandodan daha önemli bence sağlam olmak ,

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,
tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Demiş Ziya Paşa.
İlk önce konuşmaya çalış. Hemen kavgaya başvurmak çözüm değil. Laftan da anlamıyorsa yine de takma. İşine bak. Ama ille de kaşınıyor, laftan da anlamıyor, sende dayanamıyorsan benzeteceksin hepsini birer birer.

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Müdüre şikayet etse nolacak çıkışta haşat edecekler.O sana tokat atanı tek yakaladığın zaman işini bitir diyecem ama bu sefer yedi belayı üstüne salar sen iyisi aldırış etme yola devam et.

Ya hepsiyle teke tek acilacak kadar cesaretim ve gucum var ama 7 kisi geldiklerinde sadece fiziksel acidan degil psikolojik acidanda ustun durumda oluyorlar sanki acik oturum duzenliyoruz gelen geven konuyla alakasi olmayan sokaktan gecen adam bile geliyor

vucut geliştir :) body'e git kum torbalarına yumruk at sana yumruk atsalarda vucudun hıssetmez , kedi okşaması gibi gelir .

tekvandodan daha önemli bence sağlam olmak ,

Taekwondodan daha onemli diyorsunda ben onun sayesinde 1.85 boyuma ragmen cok esnek tekme atiyorum yani bi sekilde yarari oluyor :D Zaten body baslayacagim 1-2 hafta icinde

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,
tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Demiş Ziya Paşa.
İlk önce konuşmaya çalış. Hemen kavgaya başvurmak çözüm değil. Ama laftan da anlamıyorsa...

Laftan anlasaydi konuyu acmazdim sorun orda zaten :D

Bthnkdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birgün Büyüdügünde Söyle 25 li yaslari gectiginde. Siddetin ve baskalarina büyüklük güc taslamanin ancak gerizekalilarin cahillerin ve kendini yetersiz görüp kusurlarini kapatmak isteyenlerin uyguladigi gereksiz ve bu sacmaligi yapanlardan uzak durman gerektigini anlayacaksin. özellikle lise dönemlerinde bu tipler cok görülür. ailesi problemli gelecegine dair bir plani yoktur. toplumda kendisine yer acmak icin genellikle cahil ülkelerde görülen siddet ile otorite kurarak topluma katilma yolunu denerler. kendilerine ve cevrelerine zarar veren asalak bir mikrop türü dünya icin. ilginctir dünyanin cogunlugunu olusturuyorlar.

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
2 Yıl taekwondo egitimim var amator derecede orta siklet dovuscuyum(1.85/71) kavgada tek cekindigim sey sakat kalmak 7 kisi dovmek oyle filmlerdeki gibi olmaz hepsi ustume kossa garanti ilk seferde 5-10 tane yumruk yerim.

Sen tekvando eğitimine devam et mümkünse aikido yap ve nihayetinde serbest dövüşe yönel

Bende pek kavga etmekten haz etmem ama bazı insanları yola getirmek için dayağın şart olduğunu düşünüyorum

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
@RayonS 7 kişi dolaşılarsa sürü psikolojisi gelişmiştir onların
bu durumda şöyle yapabilrisn
içlerinden en iri kıyım olanını seçiceksin 1 hamlede yere indiricen (eğitimine bakınca bunu yapabilrisn saptadım) sonra diğerleri kaçıcak en güvendikleri adam 1 hamlede düştü çünkü bunu yaparsan 1 diğerlerinin hevesi kırılır 2 dövme değil kaçma havasına girerler 3 birkaç kişisi zaten kaçmıştır. geri kalanları da indirirsin bi şekilde eğer orada ayakta durabilmişlerse helal olsun :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Emin ol kardesim bu yolu denemiş biri olarak sakın ama sakın diyorum! Bir anlık sinire, öfkeye yenik düşerek karşındakinin elini kolunu kırıp komaya da soksan geçmişi telafi de edemeyeceksin, kendini rahatlatmayacaksın da... Nefsi müdafa olmayan her saldırıdan kaçın. 13 yıldır bu tür sporların eğitimini alan biri olarak diyorum ki, evet toplumda yükseleceksin, sana korkarak saygı duyacaklar, varlığın bile titretecek onları.. Ama"babalığınla", "büyüklüğünle" kazandığın saygı kadar haz vermeyecek emin ol. Sadece sabret ve şu ayeti hatırla "Allah sabredenlerle beraberdir." Bakara Suresi, 153. ayet.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
öncelikle geçmiş olsun zor bir durum böyle hanzolarla başaçıkmak insanı zorla pisliğe bulaştırırlar.
sakatlanmaktan korkuyorsan oturacaksın oturduğun yerde kavgada dayak yemekte var dövmekte.ama diyeceğim bu değil tabiki senin hiç mi arkadaşın yok seninle beraber kavgaya girecek?
durduk yere adam topla döv demiyorum fakat kalabalık şekilde gider konuşursun zorun ne diye sonra duruma göre hareket edersiniz.
eğer gururuna yediremiyorsan bu üzerinde bir ömür boyu kalır sonra başını yastığa koyunca keşke şöyle yapsaydım diye gelir aklına

ben lisede çok kavga ettim yeri geldi hanzodan dayakta yedim ama pişanlık yok içimde
yukarıda bahsettiklerimi nereden biliyorsun dersen üniversitede hocayla kavga ettik o bana tokat ben ona yumruk attımki ben haklıydım pişmanlığımsa neden daha fazla vurmadığımdı
olay amfide gerçekleşmişti büyük kalabalığın ortasında :)

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Unut gitsin bence. Bir kaç hafta sonra bu olay için ne kadar çok kafa yorduğunu ve forumda konu açtığını görüp , gülüp geçersin.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaslarin dedigi gibi okul idaresine gidip sikayetini dilekceyle yap. Bir kac kez daha ayni sekilde seninle ugrasirlarsa polise git sikayetini yap. Yasalarin verdigi haklari kullanmak gerek.

Benim de 8.sinifta basimdan buna benzer bir olay gecmisti. Her zaman basket oynadigim sahada yasitim bir kisi gelip birlikte basket oynayalim demisti. Artik 100 e ilk kim gelirse o kazanacak. Neyse surekli ben sayi yapiyordum, bu kisinin iyice cani sIkIldI. Arkadasi da geldi, onlar iki kisi ben tek. Fazla bir sey degismedi. Yine ben sayi yapiyordum. Oyun bitince bunlar basladilar sen nasil yenersin, hile mi yapiyorsun, tekrar oynayalim vs diye. Arkadaslar gitmem lazim dememe ragmen uzerime geldiler. Arkadaslar bu bir oyun dememe ragmen saygisizlik yapmaya devam ettiler. Ben de Bay miyagiden ogrendiklerimi uygulamaya basladim. Van dame ile bitirdim.:laugh: Neyse bunlar boylarinin olcusunu aldilar almasina da, hesapta olmayan bir sey oldu. Uzaktan eli sopali birinin geldigini gordum. Uzakta oldugu icin yuzunu secemedim, baktim hirpaladigim kisiler de cesaretlenince eyvah dedim bu eli sopali onlarin arkadasi, arkama bakmadan basladim kosmaya. 1 km engelli engelsiz eve kadar kostum. Motorsikletim ve basketbol topunu almadan hem de:laugh: Bir kac arkadasla geri donecekken motorsikletim ile basketbol topumu bir arkadasin getirdigini gordum. Hayirdir , motor sende ne ariyor dedim, o da oglum neden kactin, elimde sopayla sana yardima geliyordum. Lan neden orda ismimi bagirmadin dedim ama is isten gecmisti bir kere. :laugh:

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Sana orda sataşan çocuklar bundan 10-20 yıl sonra baktığında muhtamelen aynı mahallenin kavesinde,yada sokağında boş gezenin boş kalfası olacaktır. Burda senin gelecekte kendini gördüğün yer önemli. Onlar gibi hareket ederek onlar gibi olursun. Küçük insanlar küçük hesapların peşinde olur. Öğrencisin okuyorsun kendine kuracağın gelecek için,aile,ülkene yapacağın hizmetler için odaklan. Gerisi hikaye. Bu insanların kalplerinin içindeki kinleri,hasetleri,öfkeleri zaten kendilerine verilmiş en büyük ceza. Ne mutluluğu bilirler,ne yüzleri gülerler,ne sağlam bir aileleri vardır bundan büyük cezamı var hayatta?

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
okulda müdür ya da öğretmen yok mu? bahçede nöbetçi öğretmen yok mu?
bizim okulda bahçede biri birine bir şey dese bütün hocalar oraya toplanıyor hemen.en ufak kavgada uzaklaştırma alıyorlar.
bence git şikayet et ama kendine de dikkat et. anladın sen.(o 7 kişi olur 70 kişi) :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bak benden sana tavsiye muşta varya hah muşta al bende bir sürü var değişik çeşitlerde sen nerde oturduğunu yazarsan bana yakınsan ben araba ile gelir sana getiririm 2 tane kodummu ağız çene bişi kalmaz adamı linç edersin. Öğretmen hoca polis bunlarla olacak iş değil ikaz ederler okadar. Bulabilirsen muşta bul yakından çok etkilidir ağız diş çene bırakmıyor. Menzilli biber gazları var uzun mesafe sıkıyor onlardan bulursan ucuzdur 15 20 tl al bitane bunu tek yakayınca burnunun içinden kulaklarına kadar boşaltabildiğini boşalt sonra muştala döv :D hiç yoktan karşılık vermez senin durumunuda biraz olsun anlamış olur :D