- Konuyu başlatan
ismuail
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Gangstar vegasta ara ara donmalar yaşıyorum hala
S3 kullanıyorum gangstar vegası donmadan akıcı bir şekilde oynayabiliyorum
İstersen bu videodaki kernel'i deniyebilirsin.
[video=youtube;w5hcuLG-xp0]http://www.youtube.com/watch?v=w5hcuLG-xp0[/video]
Tamda bunu deniyorum ama daha önce birkaç kernel yüklediğim için sorun çıkıyor ben şunu sormak istiyorum orjinal 4.3 türkiye romu yüklü şuan ben o romu tekrar indirip odin ile kursam üstüne telefon sıfır gibi olsa sorun olurmu ?
sorun olmaz ama yükleyeceğin kernelin hangi romlarda çalıştığına dikkat etmelisin.
O konuda dikkatli davranıyorumda ben bi adam kernel yükledim onu yüklediğimden beri hiçbir kernel yükleyemiyorum yüklenmiş gibi oluyor ama hakkında kısmıda kernelde hala adam kernel yazıyor ?
Yardım bekliyorum arkadaşlar adam kernelden sonra başka kernel yükleyemiyorum ?!
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yukarı !!
sen sadece kernel yüklememişsin. ya rom da yükledin yada kernelin yanında başka dosyalar da yüklenmiş
hakkında kısmındaki bilgiler system/build.prop dosyasında tutulur ve kernel yükleyince bu dosya da değişme olmaz
istersen stock rom yükle önce. ardından istediğin kerneli yüklersin
Şuan stock rom yükledim ama korkuyorum şimdi bi kernel daha yükleyip telefonu tekrar sapıttırmayalım![]()
sapıtırsa tekrar stock rom yüklersin olur biter![]()
Stock rom kurma işide bayağı meşakatli bütün ayarları tekrar yap uygulamaları kur vsvsvs![]()
Go Backup bu iş için var![]()
Peki varmı bildiğiniz şöyle sağlam performans arttıran overclock destekli bir kernel Galaxy s4 için ?