Galaxy S4 Overclock için Uygun Kernel ?

ismuail

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gangstar vegasta ara ara donmalar yaşıyorum hala

drake565

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S3 kullanıyorum gangstar vegası donmadan akıcı bir şekilde oynayabiliyorum

drake565

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonun hafızasını doldurduysanda kasma yapabilir en az 1 gb boş yer olsun .Fotoğrafları vb harici sd karta at clean master kullan.

ismuail

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dediklerinin hepsini S3'ten beri uyguluyorum zaten

ismuail

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar S4'ümü overclock yapıcam ama uygun kernel bulamadım bilen varsa son sürüm overclock destekli kernel önerebilirmisiniz ?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
İstersen bu videodaki kernel'i deniyebilirsin.

[video=youtube;w5hcuLG-xp0]http://www.youtube.com/watch?v=w5hcuLG-xp0[/video]

ismuail

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İstersen bu videodaki kernel'i deniyebilirsin.

[video=youtube;w5hcuLG-xp0]http://www.youtube.com/watch?v=w5hcuLG-xp0[/video]

Tamda bunu deniyorum ama daha önce birkaç kernel yüklediğim için sorun çıkıyor ben şunu sormak istiyorum orjinal 4.3 türkiye romu yüklü şuan ben o romu tekrar indirip odin ile kursam üstüne telefon sıfır gibi olsa sorun olurmu ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Tamda bunu deniyorum ama daha önce birkaç kernel yüklediğim için sorun çıkıyor ben şunu sormak istiyorum orjinal 4.3 türkiye romu yüklü şuan ben o romu tekrar indirip odin ile kursam üstüne telefon sıfır gibi olsa sorun olurmu ?

sorun olmaz ama yükleyeceğin kernelin hangi romlarda çalıştığına dikkat etmelisin.

ismuail

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sorun olmaz ama yükleyeceğin kernelin hangi romlarda çalıştığına dikkat etmelisin.

O konuda dikkatli davranıyorumda ben bi adam kernel yükledim onu yüklediğimden beri hiçbir kernel yükleyemiyorum yüklenmiş gibi oluyor ama hakkında kısmıda kernelde hala adam kernel yazıyor ?

Yardım bekliyorum arkadaşlar adam kernelden sonra başka kernel yükleyemiyorum ?!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yukarı !!

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
O konuda dikkatli davranıyorumda ben bi adam kernel yükledim onu yüklediğimden beri hiçbir kernel yükleyemiyorum yüklenmiş gibi oluyor ama hakkında kısmıda kernelde hala adam kernel yazıyor ?

Yardım bekliyorum arkadaşlar adam kernelden sonra başka kernel yükleyemiyorum ?!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yukarı !!

sen sadece kernel yüklememişsin. ya rom da yükledin yada kernelin yanında başka dosyalar da yüklenmiş :)
hakkında kısmındaki bilgiler system/build.prop dosyasında tutulur ve kernel yükleyince bu dosya da değişme olmaz :)

istersen stock rom yükle önce. ardından istediğin kerneli yüklersin

ismuail

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sen sadece kernel yüklememişsin. ya rom da yükledin yada kernelin yanında başka dosyalar da yüklenmiş :)
hakkında kısmındaki bilgiler system/build.prop dosyasında tutulur ve kernel yükleyince bu dosya da değişme olmaz :)

istersen stock rom yükle önce. ardından istediğin kerneli yüklersin

Şuan stock rom yükledim ama korkuyorum şimdi bi kernel daha yükleyip telefonu tekrar sapıttırmayalım :)