LG G2 mi yoksa HTC One mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguztop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Video çekerken odak problemi yaşamadım. 60fps kullanmayın 30 fps kullanın. 60fps donuk çekiyor. Temple run oynamadım ancak dediğiniz gibi RR3'te kasılmalar var hafif titreme şeklinde çok kısa takılmalar. Yarışın keyfini öldürüyor. Most wanted ve asphalt 8 de hiç sorun yaşamadım. Şarj %20de iken bile kasmadı. Ben bu kasan uygulamaların kendisiyle alakalı olabileceğini de düşünüyorum, her uygulama her telefonda aynı stabiliteyi göstermiyor. Eğer markette çok sık yorum okuyorsanız bunu farkedersiniz.

Özellikle knock on bende kusursuz. Asla hakkını yiyemem. Slide aside ise bazen oyunları depolayamıyor. Her zaman değil bazen yeniden başlatıyor yeterince iyi değil. Ya da arkaplanda uzun süre kaldığında kapatıyor da olabilir. Çünkü cihaz pil performansı için uykuya geçiyor ekran kapalıyken. Yine de sorunlu olduğunu düşünüyorum ben de. Kamera kalitesini bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum. Çok fotoğraf, video çekmediğim için de pek önemsemiyorum. Özellikle ön kamerası çok vasat geldi bana. Görüntülü görüşme yapan biri olarak ön kamerayı hiç beğenmedim. 1.3mp bile değil gibi.
Stabilite konusunda %98 iyi. En azından diğer cihazlar arasında en iyisi. Ne S4'te, ne de Note 3'te bu stabiliteyi göremedim acaba temadan ya da launcher'dan dolayı mı bilmiyorum. Samsunglar bana hep kasıntılı geliyor.

Telefonun kusursuz özelliklerine yersiz çamur atarsanız karşı çıkarım elbet. Kusurunu örtmüyoruz fanboylar gibi...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Buyrun bu konuya bi göz atın. bende benzer bi konuda kararsız kalmıştım ve seçimim lg g2 oldu.

http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonlari/342589-htc-one-ve-samsung-galaxy-s4-kullananlar-baksin-lutfen.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dostum dediklerinin nerdeyse hepsinde haklısın. bende aldım bu cihazı ve karşılaştırmalarıma dayanarak söylüyorum s4 ve one dan çok daha iyi. yalnız yiğidi öldür hakkını yeme htc one g2 den çok daha sağlam duruyor elde ve sağlamlık hissini veriyor. ne yazıkkı g2 nin sevmediğim tek özelliği bu one ın kadar sağlam değil kasası. ayrıca msj yazmak da s4 ve one göre daha zor. sesi one kadar olmasada gayet iyi hatta one dan sonraki en iyi sese sahip. geriye kalan bütün özellikleri one ve s4 ten daha iyi.

Almadan önce s4 ve one arasında gidip geliyordum hatta lg ye karşı ön yargım bile vardı ama inceleyip elime aldıktan sonra gördüm ki lg bu sefer harbıden yapmış. kim ne derse desin g2 one ve s4ten daha iyi bir cihaz hatta şimdi karşılaştırmak bile saçma geliyo :)

Konuyu açan arkadaşım aklında soru işareti varsa özelden yazabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olurum. ama bence hiç düşünme git al ve arkana bile bakma ;)

Mesaj yazma konusunda nasıl sıkıntı çekiyorsunuz peki? Klavyeden kaynaklı bir sıkıntı mı? Ben her telefonumda touchpal klavye kullandığım için sıkıntı çekmiyorum.
Kasa kalitesi ise bi silikon kılıf takınca hepsinde aynı. =))

e_rkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimalle ekran büyüklüğünden öyle geliyo çünkü iphone 4ten geçtim g2 ye ekran devasa boyuta çıktı bi anda ama alışırız belki zamanla :) klavyesini de çok beğendim özellikle sayıların yukarda olmasını o yüzden denemek için bile değiştirmek gelmiyo içimden :D

Kılıftan nefret ediyorum o yüzden mecbur plastiğe alışacaz artık. zaten ekranı açtığın anda plastik hissi diye bişe kalmıyo kafanda ekranın güzelliğinden :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
performans için tam ekran deneyimi için lg g2 al
ama benim için sadece sağlamlık ve şıklık önemli diyorsan performans önemli değil diyorsan one al

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Büyük ihtimalle ekran büyüklüğünden öyle geliyo çünkü iphone 4ten geçtim g2 ye ekran devasa boyuta çıktı bi anda ama alışırız belki zamanla :) klavyesini de çok beğendim özellikle sayıların yukarda olmasını o yüzden denemek için bile değiştirmek gelmiyo içimden :D

Kılıftan nefret ediyorum o yüzden mecbur plastiğe alışacaz artık. zaten ekranı açtığın anda plastik hissi diye bişe kalmıyo kafanda ekranın güzelliğinden :D

Klavyesinin en güzel özelliği de yan çevirince ikiye ayrılması. Bu samsungun note serisinde bile yok. =)
8a8aqu7u.jpg

e_rkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.phonearena.com/news/LG-shifting-its-focus-away-from-smartphones_id49529

LG G2 diye kendini heder eden arkadaşlar buyrun haber bakın,LG güncelleme vermeyeceğini başka bir dille ifade etti,hep söylerim ;
''forever hTC one''..

Ya gerçekten hiç anlayamıyorum sizi. nasıl bir mantıktır bu? varsın gelmesin güncelleme. geliyoda neoluyo? telefon uçuyo kendi kendine arkandan falan mı geliyo? altı üstü 1 2 iyileştirme yapılıyo okadar. yok kamera ışıksız ortamda kötü çekmiyoş yok güncelleme gelmiyomuş allahım ya daha neler duayacağız. madem soruyorum sana kaç tane foton var gece çekildiğin? kralı gelse dese ki ben gece daha fazla foto çekiyorum inandıramaz beni. kardeşim dediğim insanda var one kamera 5 para etmez tel iyi olabılır ama kameranın kötü olmasını bir türlü kabullenemıyorsunuz ondan sonra da yok düşük ışıkta iyi vs vs. artık uyanın ve kendinize gelin takıntı yapmayın böyle saçma sapan şeyleri. madem gece gündüz sağlam foto çekmek istiyorsun gider nikond7000 alır bakarsın madem güncelleme istiyosun iphone 5s alır haftada bi kerede güncellersin teli bu vs vs gidiyor anlayın artık ve saçma sapan yorum yapmaktan vazgeçin.

joker3232

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC one yaramaz diyen arkadaslar neye göre konuşuyo cok merak edıyorum !

e_rkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC one yaramaz diyen arkadaslar neye göre konuşuyo cok merak edıyorum !

yazdıklarımı doğru okuduguna inanmıyorum. çünkü okumuş olsan ne demek istediğimi anlarsın. htc one ı tam 5 ay bekledım tam alacakken karar değiştirip lg g2 aldım. one muhteşem bi cihaz ama g2 one dan daha iyi. benim anlatmak istediğim ve sizinde anlamak istemediğiniz bu. herşeyiyle test ettik uzun uzun bunu one nın sahıbıde soyluyo bende soyluyorum. bence asıl problem ne bılıyomusunuz sız g2 ile detaylı bi kapıştırma yapmamışsınız. sorun tamamen bu.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ya gerçekten hiç anlayamıyorum sizi. nasıl bir mantıktır bu? varsın gelmesin güncelleme. geliyoda neoluyo? telefon uçuyo kendi kendine arkandan falan mı geliyo? altı üstü 1 2 iyileştirme yapılıyo okadar. yok kamera ışıksız ortamda kötü çekmiyoş yok güncelleme gelmiyomuş allahım ya daha neler duayacağız. madem soruyorum sana kaç tane foton var gece çekildiğin? kralı gelse dese ki ben gece daha fazla foto çekiyorum inandıramaz beni. kardeşim dediğim insanda var one kamera 5 para etmez tel iyi olabılır ama kameranın kötü olmasını bir türlü kabullenemıyorsunuz ondan sonra da yok düşük ışıkta iyi vs vs. artık uyanın ve kendinize gelin takıntı yapmayın böyle saçma sapan şeyleri. madem gece gündüz sağlam foto çekmek istiyorsun gider nikond7000 alır bakarsın madem güncelleme istiyosun iphone 5s alır haftada bi kerede güncellersin teli bu vs vs gidiyor anlayın artık ve saçma sapan yorum yapmaktan vazgeçin.

İşte sonunda beni anlayan birini buldum. =) G2 kullanmayanlar bizden çok yorum yapıyor telefon hakkında ben ona ayar oluyorum. =)

e_rkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
seni okadar iyi anladım ki dostum tahmin dahi edemezsin :D bu ne yav adama g2 yi önerdik diye laf etmeyen kalmadı :)

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Anlamak için bazı şeyleri bilmen lazım.Bana bir sistem söyle bakalım varmı sistem daha yeni çıkacak ve öyle kalacak vede popüler olacak.Güncelleme önemlidir ve eğer biraz teknolojiden anlıyorsanız bilirsiniz windows xp çıktı sonra sp1 sonra sp2 vs vs birçok güncelleme yapıldı ama sonra ne oldu windows artık xpye destek vermeyeceğini söyledi şuanda xpde direct x 11 desteği yok kaç kişi gidipte yeni aldığı pcye xp kurar peki çok nadir bir kitle peki neden yazılımı devam ettiği sürece sistemler yaşar.Telefonlar yeni çıkıyor yeni özelliklerle geliyor elbet hatalar olacaktır önemli olan güncelleme verip bunları düzeltmek ayrıca her sürüm güncellemesinde telefona yeni özelliklerde gelir.Xperia zye sony o kadar güncellemeyi boşa mı verdi boşa verdi de z kullanıcılarına üstüne gülerler.Note 3 boşuna mı stabilite güncellemesi aldı hadi inkar edin.Bunlar birer sistemi olan cihazlar eğer yapıp köşeye atarsan olmaz herkez yapıyor akıllı telefon ama destek veren tutulur yazılım desteği vermezsen o sistemi ölüme terk edersin.Gmd ilk geldiğinde nasıl telefondu şimdi nasıl git sor adamlar o güncellemeleri vermeseydi şuan hala popüler olmazdı.Kısacası sistemler donanımdan oluşur elbet ama yazılımla çalışır yazılımı ilk seferde düzgün olmayabilir yenidir normaldir ama sen güncelleme ve yapacağın iyileştirmelerle ona hayat vericeksin ki işe yarasın.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anlamak için bazı şeyleri bilmen lazım.Bana bir sistem söyle bakalım varmı sistem daha yeni çıkacak ve öyle kalacak vede popüler olacak.Güncelleme önemlidir ve eğer biraz teknolojiden anlıyorsanız bilirsiniz windows xp çıktı sonra sp1 sonra sp2 vs vs birçok güncelleme yapıldı ama sonra ne oldu windows artık xpye destek vermeyeceğini söyledi şuanda xpde direct x 11 desteği yok kaç kişi gidipte yeni aldığı pcye xp kurar peki çok nadir bir kitle peki neden yazılımı devam ettiği sürece sistemler yaşar.Telefonlar yeni çıkıyor yeni özelliklerle geliyor elbet hatalar olacaktır önemli olan güncelleme verip bunları düzeltmek ayrıca her sürüm güncellemesinde telefona yeni özelliklerde gelir.Xperia zye sony o kadar güncellemeyi boşa mı verdi boşa verdi de z kullanıcılarına üstüne gülerler.Note 3 boşuna mı stabilite güncellemesi aldı hadi inkar edin.Bunlar birer sistemi olan cihazlar eğer yapıp köşeye atarsan olmaz herkez yapıyor akıllı telefon ama destek veren tutulur yazılım desteği vermezsen o sistemi ölüme terk edersin.Gmd ilk geldiğinde nasıl telefondu şimdi nasıl git sor adamlar o güncellemeleri vermeseydi şuan hala popüler olmazdı.Kısacası sistemler donanımdan oluşur elbet ama yazılımla çalışır yazılımı ilk seferde düzgün olmayabilir yenidir normaldir ama sen güncelleme ve yapacağın iyileştirmelerle ona hayat vericeksin ki işe yarasın.

seni okadar iyi anladım ki dostum tahmin dahi edemezsin :D bu ne yav adama hTC one'ı önerdik diye laf etmeyen kalmadı :) :)..

forever hTC one red..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şimdiye kadar en uzun Note 1 kullandım onu da 9 ay kullandım. Telefonu uzun süre kullanacaklar gitsin sony'ye samsung'a deney tahtası olsunlar. Stabil telefon isteyen bir kere androidden vazgeçecek. Android kullanıp da stabil telefon beklemeyin. En kralı da olsa stabil değil. CM gibi her gün güncelleme alsa yine stabil değil. hayatınızda kaç stabil android cihaz kullandınız da stabilitesine bakarak, aldığı güncellemeye bakarak telefon seçer oldunuz? Telefon dediğin zevkine hitap edecek. Yemişim güncellemesini.

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
( PARANTEZLERE DİKKAT EDELİM ÖZELLİKLERİ KARIŞTIRMAYALIM BİR PARANTEZ KAPANDIKTAN VE DİĞER AÇILAN PARANTEZ DİĞER TELEFONUN ÖZELLİĞİDİR.)
Merhaba, Sırf şu HTC'yi LG G2'den daha iyi veya Kesinlikle HTC Al değen arkadaşlar ve HTC İle LG G2 yi kıyaslamaya bile kalkan arkadaşlara Güzel bir kapak olucağını düşünüyorum:
(Not: Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcısıyım ve LG nin G2 Den önce cıkardığı hiç bir telefonu beğenmiyordum ve LG Fan'ıda değilim, LG firmasını veya telefonlarını Övmek içinde gelmedim sadece şurdaki Çok şey bildiğini idda eden fakat hiç bir şey bilmeyen bu yüzden cok kaybeden arkadaşlara Kapak etmek için üyelik aldım yok telefona doğurulama kodu gelicekti oydu buydu uğraştırdınız beni baya iyi dinleyin dediklerimi ve o HTC'yi öven arkadaşlar lütfen kaybolsunlar:
LG G2 Donanım ve diğer özellikleri : HTC ONE Donanım ve diğer Özellikleri:
(Pil Miktarı: 3.000 mAh) 2,300 mAh (G2 nin pil'i daha iyi ve daha uzun ömürlü kullandım.)
Bluetootv: (4.0 + Low Energy ) (4.0) (G2'nin bluetooth'u daha az enerji alıyor.)
Çipset: (Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800) (Qualcomm APQ8064T Snapdragon600) (G2 ezer)
İşlemci hızı ve türü: (2.26 Ghz Krait 400) (1.7 Ghz Krait) (G2 ezmeye devam ediyor)
Ram: (2GB LPDDR3 800MHz) (2GB Ram) (G2 halen eziyor)
Ekran Kartı: (Adreno 330, 60FPS Oyun oynama) (Adreno 320) (G2 Eziyor hemde baya)
İşlemci (Çekerdek): (Dört) (Dört) (Eşit)
Ekran Boyutu: (5.2 İnç) (4.7 İnç)
Ekran Çözünürlüğü: (1080 x 1920) (1080 x 1920) (Eşit)
İnternet özellikleri: İnternet özellikleri:
HSDPA 42 Mbps, -- (yok) (G2 ezer)
HSPUA 21 Mbps: 4G
LTE Cat4 100 Mbps indirme
50 Mbps Yükleme hızı
Kamera Özellikleri: Kamera Özellikleri:
13 MP (OIS, Android telefonlarda 4.3 MP
bir ilk Optik Sabitleyici) 4.3 Ultrapiksel HTC Zoe Kamera.
Ekstra: Ekstra:
Parmak izi bırakmayan safir kristal ---(Yok)
Koruyucu cam, OIS- Optik Görüntü sabitleyici,
Belirli yere dokunarak otomatik odaklama
Aynı anda fotoraf ve video kaydı
Yüz ve Gülücük algılama.
Yazılım özellikleri:
(Android 4.2.2 Jelly Bean) (Android 4.1 Jelly Bean) Ekstra: 25GB Ücretsiz Dropboz bulut depo
lama alanı

Bekleme süresi: 900 saat Bekleme süresi: --- (Yok)
Konuşma Süresi: 17,5 saat Konuşma süresi: --- (yok)
Ve G2'nin ekranının yanındaki boşluklar %50 azaltılmış yani ekranın sağ ve sol tarafındaki o göze batan kalın yerler minumuma indirildi hatta hiç yok gibi anlamayanlara (Kısaca sağ ve sol tarafları full ekran :)

Evet arkadaşlar ben sadece şu HTC'nin veya diğer modellerinede baktım onlarıda G2yi geçtiğini düşünenler var Şu andaki dünyada en popiler telefonların karşılaştırıldığı bir tablo vardı aradım bulamadım fakat Dünyanın en iyi telefonu Samsung galaxy note 3 En iyi 2ci telefonu LG G2 Seçilmiştir.
Bir kaç video veriyorum ve halen dersini almayıpta HTC'yi öneren varsa bu videoları izleyerek G2 deki ne tür değişiklikler olmuş görebilirsiniz:
Hatta bu forum'un videosuymuş :) : http://www.youtube.com/watch?v=Eqwe9LiMUWU

(ARKADAŞLAR MAVİ RENK'TE YAZILMIŞ ÖZELLİKLER ''LG G2'' YE AYİTTİR.)
(ARKADAŞLAR YEŞİL RENK'TE YAZILMIŞ ÖZELLİKLER ''HTC ONE'' YE AYİTTİR.)
Mesajımı 1'den fazla değiştirme galiba yapamıyormuş'um bu yukarda yazdıklarımı ilk attığım mesajımın üstüne yazıcaktım ve ordaki ''bir parantezden sonraki açılan parantez diğer telefonun özelliklerini söyle mesajını silicektim ve böyle renk koyarak sizinde kafanızın karışmamasını sağlamak adına böyle birşey yapmaya karar verdim.

Sana bir şey diyim mi ben ,hiç bir şeyden anladığın yok senin.Htc kadar stabil çalışan bir android yok(nexus hariç) ve o kadar ovmussun kü lg g2 plastiğin i Htcnin ses sistemine alimunyum yapısına hiç deginmemissin.ve ben sadece şunu diyorum sana telefondan anladigin yok senin sen telefonu sadece ozellikten saniyorsun.Ben bugune kadar marketteki bütün oyunları denedim.Hiç birinde kasma falan yoktur olmadı.bu arada Htc 4.1 değil 4.3 android surumune sahip.yani demek istediğim şu ki htcyi burda karalamaya calismissin fakat basaramadin biz Htc kullananlarda hiç pişman değiliz.

Lpsn kardeşimin dediği gibi forever Htc one !

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum eğer milyarlar vererek bir telefon alıyorsan ya en iyisini alıcaksın yada en güzellerinden birini alıcaksın.
Demişsinki performans olarak g2 tabikide önde ama beni bağlamaz demişsin bu lafına çok uyuz oldum, Sen HTC Fan'ısın kalkıp htcnin özelliklerini sayıyorsun fakat G2nin özelliğine gelince beni bağlamaz diyorsun şimdi ne tür yorumcusun bunu bile anlamış değilim.
Eğer bir telefon alınacaksa Yüksek performans'a sahip bir telefon gerekiyor, yok demişsinki bazı oyunları desteklemiyor, İşlemci hızı Cispet'i Ram'ı ve Yeni model ekran kartı daha ne istiyorsun dostum sen?. Bir telefon alınacaksa özelliklerine mutlaka bakılmalıdır ve bana kalkmış diyorsunki
4 Küsür mp kamerası ve 2000 bin küsür çözünürlüklü HTC kamerası
13 Mp'lik 4000x2000 ''Küsüratlarını hatırlamıyorum '' dan cok daha kaliteli fotaraf cekicekmiş pehhh.
Yazılımını anlatmaya gerek yok demişsin, zaten yazılım güncellemesini yapıyoruz ve her geçen gün devamlı yenilikler geliyor ve unutmaki Daha dünyada HTC yok iken, bu samsung işte motorola kapaklı telefonlar vardı 1995 1994 yıllarında ozamanlar LG telefon çıkartmaya başlamıştı bir görsen herkez ağlıyordu almak için, Kalkmış bana Daha iyi ses veriyor diye bu telefonun daha iyi olduğunu söylüyorsun, Ses mes hikaye kardeşim Genel olarak özelliklerini kıyaslayacaksın her türlü havada karada LG HTC oneyi eziyor abi bunu kabullenmekteki zorluk nedir anlamıyorum ? ha bide kalkmış G2 ye çamur atıyorsun yok efendim oyun oynarken kasıyormuşta şöyle böyle oluyormuşta o yüzden telefona en iyi ekran kartını koymaya çalışmışlar dimi ? 2.26 Ghz işlemci hızı var neyin kasmasından bahsediyorsun ? 2gb DDR3 800Mhz ram'ı var neyin kasması donmasından bahsediyorsun anlamış değilim. Ben Note 3 kullanıyorum ve Kardeşim'e G2 aldım ve şu anda G2 bana göre dünyanın telefon denilecek olarak en iyi telefonu, Note 3 bana göre bilgisayar gibi geldiği için telefonlar arasına katmıyorum haksızlık oluyor. Ve ben gta vice city oynuyorum ve gayet problemsiz ve sorunsuz şekilde çalışıyor kasma gibi bir sorunu yok.
Bu arada ben burda sadece Htc'yi genel özellik olarak G2ye göre ezildiğini kabullenin artık. Ve ben Note 3 te kullanıyorum G2de kullanıyorum HTCde kullandığım oldu HTC'de cok güzel ve başarılı bir telefon fakat kıyaslamaya geçtiğimiz zaman kötü fakat telefon genel anlamda kötümü hayır güzel alınabilinir ve kullanabilinir, buraya arkadaş gelip ben HTC One alcam önerirmisiniz dese evet derim Fakat G2 ile arasında kararsız kaldım dediğini için G2nin nasıl ezdiğini söyledim olay bundan ibaret, ve G2nin kamerasına getirilen özellikerli bi araştır ve HTCden kat kat daha iyi bir kamera nasıl oluyorda daha kötü diyebiliyorsun anlamış değilim, bunları laf ile değil kanıt olarak gösterirsen belki daha inandırıcı olabilir.

Her türlü ezmiyor kardeşim sende bunu anla.htcdeki asaleti yeter.yemin ederim ailemde lg kullanan var telefonu elime aldığımda plastik geliyor çok komik. Bir his veriyor.

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bizim burda yeni açılmıştı vatan gittim bir ara tüm telefonlar diziliydi ancak birtek telefonun tasarımını beğenmedim oda htc one dı.Telefon uzun ve dar yani kumanda gibi hiç hoş deil.Performansını bilemem ama arayü de bence barbat marketteki birçok launchere benziyor sade pek özelliği yok.Ben g2 kullanıyorum tasarımı gerçekten harika ama gıcırdamalar sinir bozucu ayrıca siyahta el izi kalıyor e beyaz alsan oda önden hoş durmuyor.Bana kalırsa htc one almam htc resmen bizi umursamıyor butterfly s gibi bir cihaz varken one almak çok saçma ve türkiyede yok.Butterfly s bence hem daha şık hem de daha güzel özelliklere sahip.G2de de tuşlarda bir sıkıntı yok arayüzü bence çok güzel çok kullanışlı ama oyun perfornansını pek beğenmedim ve kameranın odak sorunu var güncelleme şart ama adamların umurunda değil hala güncelleme yok.Kısacası 2 telefonda almaya değmez en iyisi gene sony xperia z1 kalıyor yada taşıyabilirseniz note 3 daha mantıklı.Eğer beklerseniz de htc m8 iddalı özelliklerle gelecekmiş o beklenebilir yada s5te beklenebilir.

Ay hahahaha :))) ulan ne güldüm htcyi ne yapmışsın sen ya :-)

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ay hahahaha :))) ulan ne güldüm htcyi ne yapmışsın sen ya :-)
http://shiftdelete.net/htc-butterfly-s-hakkinda-her-sey-45395.html
Bak ama ya şimdi haksız mıyım bu telefon varken ben one almam buda yanlış bir htc stratejisi o yüzden kalkınamıyorlar çünkü piyasayı okuyamıyorlar one yerine bunu getirseydi htc bence çok daha iyi bir satış yapardı.Bir incelemede one miniyi incelerken adam diyor ki işte sorduk acaba neden türkiyeye hafıza kartlı modeli sürülmedi diye verdikleri cevaba bak türkiyedeki kullanıcılar hafıza kartını önemsemiyor o yüzden bu modeli sürdük diyorlar.Şimdi bu firma batmasında hangisi batsın.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar aradaki fiyat farkını biliyorum ancak o kadar para vereceksekte değer mi değmez mi diye de merak ediyor insan. LG G2 nin S4'ten sensörler dışında bir çok konuda üstün olduğu aşikar ancak htc one kadar da iyi mi ?
lg g2 hız ve oyun performansında önde htc one da sesi ve saglam kasası ile önde gerisi sana kalmış kardeş ben sana dedim çüzkü birazda zevk meselesi sen begenirsin ben begenmem belki bu böyle yanii...

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bak ama ya şimdi haksız mıyım bu telefon varken ben one almam buda yanlış bir htc stratejisi o yüzden kalkınamıyorlar çünkü piyasayı okuyamıyorlar one yerine bunu getirseydi htc bence çok daha iyi bir satış yapardı.Bir incelemede one miniyi incelerken adam diyor ki işte sorduk acaba neden türkiyeye hafıza kartlı modeli sürülmedi diye verdikleri cevaba bak türkiyedeki kullanıcılar hafıza kartını önemsemiyor o yüzden bu modeli sürdük diyorlar.Şimdi bu firma batmasında hangisi batsın.

Kardeşim Htc one kullanicisiyim fakat Htcnin kasa yapısı çok ama çok hoş attığın linktekinden bile.bu işler zevk meselesi aslında ben bmw severim sen mercedes :) yapacak bir şey yok :)

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0

arkadaşım butterfly s sadece japonya pazarı için yapıldı,avrupaya gelmeyecek..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
birkaç gündür kullanıyorum g2 yi çok iyi gerçekten fark yaratacak özelliklere sahip sadece biraz yazılım sorunu var bi güncellemeyle piyasanın en iyisi olacaktır bence

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2'nin arayüzünü hiçbir telefona değişmem. Hele o samsunglar ne kadar itici geliyor artık. Resmen kalas gibi görsellikten nasibini alamamış arayüz kullanıyormuşum yıllardır meğer. =)

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ya ne sesı ne kalıtesı arkadas htc one kullanıyorum gunun sonunde ne var hayal kırıklıgı resmen olmus bı batarya satıp g2 alıcam ınsallah

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hayatta en nefret ettiğim telefon, beni sınırlayan telefon olmuştur. Neden ben telefona göre hareket edeyim ki? İşte burada devreye G2 giriyor ve size göre hareket eden telefonu görüyorsunuz. İstediğiniz kadar deli gibi kullanın. Akşama kadar kafanız rahat. =)

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
O yüzden diyorum ya butterfly s daha iyi diye 5" ama 3200 bataryası var hafıza kartı alıyor işlemcisi daha hızlı onedan her yönden daha iyi bir cihaz o gelmiş olsaydı htc iyi satış yapardı avrupada.Zaten ülkemize gelmez ki güzel telefonlar nasıl olsa biz alıyoruz 6 ay sonra değişiyoruz samsung s800lü cihazını getirmez sony z1in minisini getirmez htc butterfly s getirmez one mininin hafıza kartlı olan sürümünü getirmez.Enayilik bende alıyorum daha da almam android telefon bu g2 son olsun.