- Reaksiyon puanı
- 630
Bugün bisiklet turunda 50 km hızla giderken sony xperia S montun cebinden mermi gibi fırlayıp yere çakıldı 

Bugün bisiklet turunda 50 km hızla giderken sony xperia S montun cebinden mermi gibi fırlayıp yere çakıldı![]()
Çakıldıktan sonrası ? Smile koyduğuna göre bir şey olmadı mı?
hadi be sallama50km nasıl yapcan
Bugün bisiklet turunda 50 km hızla giderken sony xperia S montun cebinden mermi gibi fırlayıp yere çakıldı![]()
bence en iyi dualardan biri:yes:İnşallah kırılırda Samsung alırsıngaliba sana edilecek en kötü Beddualardan biri
![]()
İnşallah kırılırda Samsung alırsıngaliba sana edilecek en kötü Beddualardan biri
![]()
fermuar yok mu cebinde fermuarBen ekran kırıldı sandım ama sadece kapağın üst kısımda minik kırık alt tarafında biraz çizikler mevcut onun dışında bir sorunu yok ..
Bana max hızı koydurma kardeş km saatinden![]()
hayırlı olsunDoçent Oldum![]()
Aynen öyle:thumbup:Samsung olsaydı s4 felan ekran ayrı bir yerde batarya ayrı bir yerde olurdu..![]()
Ha diyince aşık olunmaz kiAşık olamıyorum, sevdiğim kızdan hemen bıkıyorum. Problemim ne benim?
Aşık olamıyorum, sevdiğim kızdan hemen bıkıyorum. Problemim ne benim?
Aşık olamıyorum, sevdiğim kızdan hemen bıkıyorum. Problemim ne benim?
Cevap vereceğim ama inanmayacaksin karşı çıkacaksin. Tartışma çıksın istemem. Ama onun dışında bana kalırsa kötü bir Problem(!) değil...
Ben kızlara çıkma teklifi bile edemiyorum ama bu benim için problem mi hayır arkadaşlarım hâla lise kafasını sürdürüp bana geri kafalı desede ben çok memnunum kendimden ve yaptıklarımdan
Ha diyince aşık olunmaz ki![]()
pazartesiye son 24 dakika
Abi pazartesi pazartesi diye kafayı yedik yav![]()
![]()
aslında haftaiçi daha fazla eğleniyorum da, nedense hep haftasonu olsun istiyorum![]()
Hafta sonuda calistigim icin pazartesi sendromuna dayanikliyim. Tek derdim suan havanin buz gibi soguk olmasi... sicacik yatagimdan kalkip sabahin besinde yola koyuluyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bir fizik ögrencisi tsubasanin saatte 150km. hizla kostugunu tespit etmis
Nasil hesapladigini merak ettim dogrusu..
Sahanın boyundan hesaplamıştır kesin![]()