Sevgilisi olan kıza...

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Kıza açıl dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır:mrgreen:

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lisede ilişkilerin 2 haftayı geçmediğini düşünürsek , 2 hafta sabret . 2 hafta sonra ayrılırlar sen çıkarsın bi 2 hafta sonrada sen ayrılırsın , kız da elden ele kucaktan kucağa :D :D

yani hoşlanabilirsin lİsede sorun yok. ;)

Yalnız kız bayaa bi zamandır o cocukla cıkıyor o zaman niye yaziyon derseniz goz goze falan geliyoz bazen bence biseyler var ama kafa cok karısık

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bencede var birşeyler kız benim için iki erkeği nasıl kavga ettiririm diye düşünüyor ondan bakıyordur.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
adamlık değildir.sevgilisi olan evli olan birisine bakılmaz.

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bencede var birşeyler kız benim için iki erkeği nasıl kavga ettiririm diye düşünüyor ondan bakıyordur.

Oyle bi tip degil ya zannetmiyom bayaa sessiz sakin bisey cok nadir konusuyo desem yalan olmaz.Ama soyle bisey var bana yanimdan gecen her kız bakıyo neredeyse (ego tavan :D )

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
"Bu çocuk* niye bana dik dik bakıyor" diyor olabilir.
Hem ne olursa olsun delikanlı adama yakışmaz.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
seviyorsan-git-konus-bence_437629.jpg

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben öyle bir şey yapmıştım lise yıllarımda 2 gün okula gidemedim ama utandığımdan değil...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
biraz da niyetinin ne olduğuna bağlı.
hoş mu değil mi vicdanın ile karar ver.
ama dikkat et ki basit bir hoşlanma yüzünden başın derde girmesin. günümüzde herkes herkesten hoşlanıyor. çünkü artık çok kolay. seni seviyorum de bitti. 2 hafta sonra başkasını seversin. pardon başkasından hoşlanırsın. :P

gerçekten de seven kişi onun mutluluğunu bozmak gibi bir düşünceye girmez.
doğru diyorsun:yuva yıkanın yuvası olmaz.

olaya futbol-penaltı-gol mantığıyla yaklaşanlar bir gün ofsayttan gol yerlerse daha iyi anlarlar...
bu kadar basit değil. olmamalı da...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ama cidden bakiyor kendini avutma degil illa bakarken fotografinimi cekmemiz lazim inandirmak icin :D

Sen kıza baktığın için o da sana bakıyor ve göz göze geliyorsunuz bu kadar basit:D ama bakıyorsa işin içinde bir şey vardır

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sen kıza baktığın için o da sana bakıyor ve göz göze geliyorsunuz bu kadar basit:D ama bakıyorsa işin içinde bir şey vardır

Ben lisede birini bırakıp, diğerine geçiyordum. :devil: Ama boş iş bu aşk meşk işleri. Üniversite'de şöyle yapılır. Hangi bölüme gidiyorsun? Almanca Öğretmenliği. Bitti. :) Herkes seninle çıkar o zaman. :) Yani önemli olan Üniversiteyi kazanmak. Gerisi çocuk oyuncağı. :P

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ben lisede birini bırakıp, diğerine geçiyordum. :devil: Ama boş iş bu aşk meşk işleri. Üniversite'de şöyle yapılır. Hangi bölüme gidiyorsun? Almanca Öğretmenliği. Bitti. :) Herkes seninle çıkar o zaman. :) Yani önemli olan Üniversiteyi kazanmak. Gerisi çocuk oyuncağı. :P

İşin varsa karı da var :mrgreen:

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Baktigi oluyo yaniii :D Bizde odun degiliz bizdede var biseyler zamana birakiyorum simdilik ilerlerse olay devreye girecegim :D

Bide olmaz diyenlere seslenicem sanki kız sevgilisinin tapulu malı tutupta sözlendigi yok nisanlandigi yok evlendigi yok daha lise 2 deyiz 15-16 yaslarindayiz fikirleriniz icin sagolun yinede ama ben aktif secenegi tercih edicem gibi gorunuyor :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Baktigi oluyo yaniii :D Bizde odun degiliz bizdede var biseyler zamana birakiyorum simdilik ilerlerse olay devreye girecegim :D

Bide olmaz diyenlere seslenicem sanki kız sevgilisinin tapulu malı tutupta sözlendigi yok nisanlandigi yok evlendigi yok daha lise 2 deyiz 15-16 yaslarindayiz fikirleriniz icin sagolun yinede ama ben aktif secenegi tercih edicem gibi gorunuyor :D

Madem kendine güveniyorsun git söyle o zaman:D bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler:D:D