221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
Kıza açıl dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır:mrgreen:
Lisede ilişkilerin 2 haftayı geçmediğini düşünürsek , 2 hafta sabret . 2 hafta sonra ayrılırlar sen çıkarsın bi 2 hafta sonrada sen ayrılırsın , kız da elden ele kucaktan kucağa![]()
![]()
yani hoşlanabilirsin lİsede sorun yok.![]()
Bencede var birşeyler kız benim için iki erkeği nasıl kavga ettiririm diye düşünüyor ondan bakıyordur.
"Bu çocuk* niye bana dik dik bakıyor" diyor olabilir.
Hem ne olursa olsun delikanlı adama yakışmaz.
Yalnız kız bayaa bi zamandır o cocukla cıkıyor o zaman niye yaziyon derseniz goz goze falan geliyoz bazen bence biseyler var ama kafa cok karısık
aynen kız bişey yapsın hemen aa benim içn yaptı felanAşık olunca öyle zannediyon aslında öyle bir şey yok![]()
Ben bunu planlıyordum geçenlerde.Ali cengiz oyunu da yapabilrsinkızın bir arkadaşıyla konuş
1 saate kalmaz kız öğrenir
![]()
çok güzel bir yöntem ama insanın kızın karşısına çıkma gücünü kendinde bulmasını daha doğru buluyorum benBen bunu planlıyordum geçenlerde.![]()
Aşık olunca öyle zannediyon aslında öyle bir şey yok![]()
Ama cidden bakiyor kendini avutma degil illa bakarken fotografinimi cekmemiz lazim inandirmak icin![]()
Sen kıza baktığın için o da sana bakıyor ve göz göze geliyorsunuz bu kadar basitama bakıyorsa işin içinde bir şey vardır
Ben lisede birini bırakıp, diğerine geçiyordum. :devil: Ama boş iş bu aşk meşk işleri. Üniversite'de şöyle yapılır. Hangi bölüme gidiyorsun? Almanca Öğretmenliği. Bitti.Herkes seninle çıkar o zaman.
Yani önemli olan Üniversiteyi kazanmak. Gerisi çocuk oyuncağı.
![]()
İşin varsa karı da var :mrgreen:
Aynen öyle. :dirol:
La bi şey dicem konuyla alakalı değil ama yazdığım mesajlar mobil cihazdan yazıldı olarak mı görünüyor? Öyle görünüyorsa hangi cihazdan yazıldı olarak görünüyor?![]()
Iphone (Ayfon) olarak görüyor la.![]()
Sen kıza baktığın için o da sana bakıyor ve göz göze geliyorsunuz bu kadar basitama bakıyorsa işin içinde bir şey vardır
Baktigi oluyo yaniiiBizde odun degiliz bizdede var biseyler zamana birakiyorum simdilik ilerlerse olay devreye girecegim
Bide olmaz diyenlere seslenicem sanki kız sevgilisinin tapulu malı tutupta sözlendigi yok nisanlandigi yok evlendigi yok daha lise 2 deyiz 15-16 yaslarindayiz fikirleriniz icin sagolun yinede ama ben aktif secenegi tercih edicem gibi gorunuyor![]()
Senin aleti de ipad olarak görüyorduIphone (Ayfon) olarak görüyor la.![]()
Senin aleti de ipad olarak görüyorduForumdaki sorundan dolayı herhalde. Benim ayfonum yok çünkü
![]()
Ayfon demeyin şuna yav![]()
Niye Ayfon değil mi?yoksa aypon mu? :mrgreen: