LG G2 Ye Güncelleme Desteği Verir Mi?

dr_mtd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 kullanan arkadaşlar ekran kapalıyken ışığa tutarak bir bakabilirmisiniz ekrandaki dikey çizgiler sizin telefonlardada mevcutmu ama gün ışığında bakın mümkünse bugün gidip başka tele baktım ondada aynısı vardı bu bir hatamı yoksa ıps ekranın özelliğimi

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tasarımda mükemmel iphone fiyat biraz pahalı ama bluetooth a gerek varmı ki bilgisayardan atamammı?
bide ekran ufak tabi dediğin gibi biri 5.2 diğeri 4 inch karar veremiyorum.Lg nin malzemesi kötü ben aldımmı bidaha uzun süre almam bana sağlam telefon lazım bilader birazdaha bilgilendirsen Sağol Şimdiden
Sağla telefon arıyorsan g2den uzak dur.Z1 en mantıklısı telefonu biraz sıkınca gıcırdama sesleri geliyor g2den en ufak bir dikkatsizlik telefonu kırmana yeticektir.Arka tarafı çok kaygan elden düşmeye çok müsait ille de g2 alıcaksan ille de slim armor kılıf alman lasım 50 lira ama telefon ağır ve kaba olur ve gene de dikkat etmen gerekir.Bir kere alıcaksan z1 al kafan rahat olsun.

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. LG Ve kullaniyorum telefon bu ay sonu veya aralık başında 4.4 guncellemesi. Alacak aynı haberi değişik teknoloji haber sitelerinde okudum

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen. Kamera uygulaması dışında hiçbir güncelleme ihtiyacı hissetmiyorum. Zaten yazılım olarak kolaylık sağlanmış. Durum çubuğu geliştirilse daha iyi olabilir sadece. Ben kendi tarayıcısını bile chrome'dan daha iyi buluyorum.

Bende kendi tarayicisini kullanıyorum, hakikaten hızlı

CTRL+W

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z1 in arayüzü filan pek hoşuma gitmiyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Her telefonun kendine göre sıkıntıları var. Sen önce kullanmak istediğin işletim sistemini seçmen gerekiyor. Önce iOS mu Android mi ona karar ver, sonra 5S mi G2 mi kendiliğinden cevabını bulursun. iOS sadece bluetooth üzerinden sıkıntı çeken bir sistem değil. Örneğin sıkıntılı bir güncelleme verirler ve sen araştırmadan güncellersen geri dönüşün yok. Tabi iOS'un sıkıntılı güncelleme verdiği pek olmadı. Sadece eski modellerini kasacak güncelleme veriyor. 5s alırsan 2 yıl rahat kullanırsın yani güncelleme konusunda. Bilgisayardan aktarım konusunda iTunes değil iTools kullanman gerekir yoksa çok sıkıntı çekersin. iTunes beş para etmez. iTunes'un tek işe yarar kısmı yazılım güncellemek ve mp3'leri m4a formatına çevirmek. Sonra bu m4a formatını elle m4r formatına çevirip iTools programı ile Ringtones kısmına atabilirsiniz ve istediğiniz mp3'ü bu şekilde zil sesi olarak kullanabilirsiniz. Bu da ufak bir ara bilgi olsun. Bunun gibi sizin ihtiyacınızı hangi sistem daha iyi görüyorsa onu seçin. Önce iOs mu android mi ona karar verin.

CTRL+W

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her telefonun kendine göre sıkıntıları var. Sen önce kullanmak istediğin işletim sistemini seçmen gerekiyor. Önce iOS mu Android mi ona karar ver, sonra 5S mi G2 mi kendiliğinden cevabını bulursun. iOS sadece bluetooth üzerinden sıkıntı çeken bir sistem değil. Örneğin sıkıntılı bir güncelleme verirler ve sen araştırmadan güncellersen geri dönüşün yok. Tabi iOS'un sıkıntılı güncelleme verdiği pek olmadı. Sadece eski modellerini kasacak güncelleme veriyor. 5s alırsan 2 yıl rahat kullanırsın yani güncelleme konusunda. Bilgisayardan aktarım konusunda iTunes değil iTools kullanman gerekir yoksa çok sıkıntı çekersin. iTunes beş para etmez. iTunes'un tek işe yarar kısmı yazılım güncellemek ve mp3'leri m4a formatına çevirmek. Sonra bu m4a formatını elle m4r formatına çevirip iTools programı ile Ringtones kısmına atabilirsiniz ve istediğiniz mp3'ü bu şekilde zil sesi olarak kullanabilirsiniz. Bu da ufak bir ara bilgi olsun. Bunun gibi sizin ihtiyacınızı hangi sistem daha iyi görüyorsa onu seçin. Önce iOs mu android mi ona karar verin.

sizce en iyi işletim sistemi hangisi iOs Android Wp8

Bu arada cevap verenlere teşekkürler

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bence en iyi işletim sistemi diye bir şey yok. Çünkü hepsinin bi kötü yanı var. Android kasılan bir sistem ama çok amaçlı ve sınırları olmayan istediğinizi yapabildiğiniz bir sistem. iOS hızlı ama özgürlüğünüz kısıtlı bir sistem. Mesela android ile kendiniz uçuyorsunuz, iOS ile uçmak için bir araca ihtiyacınız var gibi düşünün. Ben özgürlüğü sevdiğim için iOS sevmem de tavsiye etmem de. Androiddeki kasıntıların da 4.4 ile giderileceği söyleniyor. Bekleyip görmekte fayda var. Benim için ufak kasılmalar sorun değil. Androidin özgürlüğü, o kadar kusur kadı kızında da var dedirtiyor. Wp8 ise hızlı, özgür ama özelliği yok. Normal standart bir telefon gibi kalıyor android yanında. Marketi de çok iyi değil. Ben şahsen iOS'u Wp'ye tercih ederim.

sinekvale

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bütün ıphone modellerını kullanmıs bırı olarak ıp5 ıle g2 takas yaptım;4s varken 1 hafta S3 tecrubem oldu resmen lanet olsun deyıp Iphone'a donus yapmıstım..Bu defa denerım gerı donerım dedım takas ettım ama telefon harıka gercekten..telefonum tum gunu rahat rahatt cıkarıyor,pil derdım bıttı,bır kez dahı evet bırkez dahı takılmadı,LG ıse telefone dırek 4.4 destegı verecek...Ben cok ama cok memnunum..
herkesede gönul rahatlıgı ıle tavsıye edebılecegım bır telefon..

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
z1 in arayüzü filan pek hoşuma gitmiyor

Kardeşim ben daha düne kadar LG G2 32 GB almak istiyordum ve alacaktım ama aldığım tepkiler güncelleme vs. olsun vazgeçtim ne kadar beklerim bilmiyorum ama [MENTION=110861]sevket_19[/MENTION] arkadaşımızında sayesinde bütçemi arttırıp Z1 almayı planlıyorum. B en şuan da Sony kullanıyorum arayüzünden sıkıldım ve diğerleride sıkılacaktır ama Z1 al rahat et derim LG G2 alırsan güncelleme derdi yere düşürmeme derdi vs. var ama hakkını yememek lazım gerçekten iyi bir telefon. Eğer bütçeniz Z1 e yetmiyorsa LG G2 alın derim eğer yetiyorsa Z1, iOS istersenizde iPhone 5 derim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar telefonları yere düşürme ile kıyaslamayın bu nasip meselesi. Bardak bile yere her düştüğünde kırılmıyor. Bazen elinde bile kırılabiliyor. Bu kıyaslama özelliğiniz olmasın cihaz alırken. Güncelleme inşaAllah bi ay sonra 4.4 olarak gelecek ve belki de ilk 4.4 alan telefon olacak. Eğer nexus 5 çıkmadan önce alırsa.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar telefonları yere düşürme ile kıyaslamayın bu nasip meselesi. Bardak bile yere her düştüğünde kırılmıyor. Bazen elinde bile kırılabiliyor. Bu kıyaslama özelliğiniz olmasın cihaz alırken. Güncelleme inşaAllah bi ay sonra 4.4 olarak gelecek ve belki de ilk 4.4 alan telefon olacak. Eğer nexus 5 çıkmadan önce alırsa.

Nexus ailesi zaten safkan android telefonlarıdır her zaman ilk güncellemeyi alır. Ama bence Nexus 5 daha erken çıkıcak ve ilk 4.4 olan telefon olacak. Birde şöyle düşünüyorum benim Z1 almama daha var bu süre zarfında [ 3 aylık bir süre en geç 4 ] Android 4.4 ün çıkmasının üzerin birçok konu tartışılacaktır onları felanda okuyacağım kararım tekrar değişebilir ama şuan iOS [iPhone 5] - Android [ Z1 ] arasında kaldım ama büyük ihtimal Z1 alacağım. Ama herşey değişebilir. Konu çok saptı gibi geldi. Ben konuyu saptırdıysam kusura bakma.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yok be Şevket, sıradan bi silikon kılıf da iş görür. Şeffaf silikonlar var etrafı sert. O kadar kaba kılıfa gerek yok. :)

CTRL+W

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5s nasıl sizce [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=365554]TURKER[/MENTION]

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
5S düşürme testlerinden hasarsız çıkan tek telefon. Tabi bu onun asla kırılmayacağı bozulmayacağı anlamına gelmiyor bu şans meselesi. Stabilite olarak en stabil telefon ancak mavi ekran hatası veriyordu bir ara düzeldi mi bilmiyorum. Ekran olarak bana göre küçük. Ancak ben büyük ekranlara alıştığım için küçük. Siz daha önce de iphone ya da küçük ekranlı telefon kullandıysanız sizin için sorun olmaz. iPhone seçerken cihaza bakmayın. iPhone'un yolu belli zaten en son çıkanı en iyisidir. Hiçbir zaman bi öncekinden düşük model çıkarmaz. O yüzden işletim sistemi sizin ihtiyacınızı karşılar mı ona bakmalısınız. Ben stabilitiden çok sistemin kullanışlığına bakarım mesela benim için kasılması çok sorun değil ki zaten artık yeni android cihazlarda stabilite gayet iyi.

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 kaç sene beni idare edebilir? Ben bi telefonu 3-4 sene kullanan bi adamım onun için g2 beni 3sene atarmı yoksa güncelleme avantajı olan nexus5 mi almalıyım ve başka bişey kararımı değişmezse bugün hayırlısıyla alıcım telefon :mrgreen:

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
optimus black kullanırken sürekli güncelleme peşinde koşardım, çünkü kasardı telefon. olmadı custom romlar yükleyip çeşit çeşit kernel testleri yapardım. şimdi g2 kullanıyorum bunların bir tanesinin peşinde koşuyor muyum ? hayır. telefon takılıyor mu? hayır. güncellemeye gerek var mı? şuan benim için gerekli değil

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Lg g2 kaç sene beni idare edebilir? Ben bi telefonu 3-4 sene kullanan bi adamım onun için g2 beni 3sene atarmı yoksa güncelleme avantajı olan nexus5 mi almalıyım ve başka bişey kararımı değişmezse bugün hayırlısıyla alıcım telefon :mrgreen:

G2 alın zaten 4.4 güncellemesi alacak. Sonra da 5.0 alır. Şuanda nasıl ki hâlâ 2.3.7ler kullanılıyorsa siz de 3 sene 5.0 rahatlıkla kullanırsınız. :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Kardeşim 5S açıkcası bana göre pek iyi gelmedi aslında telefonun hakkını yememek lazım iyi ama ben 5 in üstüne çok daha üstün bir telefon bekliyordum onuda alabilirsin iOS seviyorsan zaten sorun yok bütçen yetiyorsa al benim pek bir bilgim yok ama yinede araştır sorunları varmı diye yoksa iPhone 5 alırsın. iOS Android farketmez diyorsan söylediğin telefon çok pahalı ben tüm piyasayı araştır derim sağlamlık istiyorsan Z1 alabilirsin gerçi iPhone da sağlam dediğim gibi büyük ihtimal iOS seviyorsun ve ekran büyük olmalı gibi birşeyde dememişsin 5S e bütçen yetiyorsa sorunuda yoksa al bence.

CTRL+W

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim aklım g2 den yana ama sağlammı diye düşünüyorum

bu arada cevaplayan herkese teşekkürler

dr_mtd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim aklım g2 den yana ama sağlammı diye düşünüyorum

bu arada cevaplayan herkese teşekkürler
Kardeşim sağlam değil sonuçta plastik kasaya sahip bi telefon ama ben herşeye rağmen yarın gidip kardeşimede g2 alıcam daha öncede söyledim sağlamlık çoğu zaman şansa kalmış bi durum kimininki merdivenden yuvarlanıyo bişey olmuyo kimininki sehpadan düşüyo kırılıyo ama illa sağlamlık diyosan iphone yada z1 al tabi bütçen elveriyosa ikiside sağlam görünüyo ama dediğim gibi sağlam görünmeylede sağlam olmuyo bence ekran camını komple değilde aşağıdaki ve yukarıdaki boşluklarda camı kesselerde sadece ekran kısmı cam olsa daha mantıklı telefon genelde düştüğü zaman köşeden darbe alıyor ve buda camın kırılmasına sebep oluyo bunuda bir tek htc one da gördüm hoparlör kısımları cam değil camı sadece ekran kısmına koymuşlar belki nedemek istediğimi tam anlatamadım ama htc one incelersen demek istediğimi daha net anlarsın zaten ben bu gorilla glassmıdır ne karın ağrısıysa mantığını hiç anlamadım sağlam deniyo ama ilk düşmede pert oluyo sadece çiziklere karşı dayanıklı ama telefona o kadar para verdikten sonra zaten kimse jelatinsiz kullanmaz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güncelleme konusunda benim şahsi fikrim lg google işbirliği sürdüğü ve nexus ları lg ürettiği sürece kesinlikle bi sıkıntı çıkmayacaktır bence 5.0 ı rahatlıkla alır gibime geliyor zaten lg bu telefonada güncelleme vermezse kendi kendnin ipini çekmiş olur herkesin güvenini ve sempatisini bu kadar kazanmışken yanlış bişey yapacağını pek düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bada işletim sistemi samsung a aittir. çok kısa sürede vereceğini beyan ettiği güncelleme - 2 yıl sonunda bada 2.0 güncellemesi - tam bir fiyasko olmuştur. ciddi fiyatlara sattığı ve aslında bir çok yönden çok kaliteli olan wave serisi cihazları da samsungun artık bada için yatırım yapmayacağını duyurması ile çöp olmuştur.. Bundan da haberiniz var mı??

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Learning from you projesini gerçekten uyguluyorsa illa ki piyasanın güncelleme konusundaki nabzını da ölçmüşlerdir. Belki de o yüzden 4.3 verilecek diyip sonra 4.4'e geçtiler.

CTRL+W

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g2 iyi ya iyi bende biraz dikkatli kullanırım

hakanonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel telefon çıkardı ama maalesef lg agır güncelleme konusunda 4.3 çoktan gelmeliydi bazıları kitkat gelecek diyor bence de fake haber nexus 5 dururken bu kadar kısa sürede kitkatı vermezler g2 ye

orijinal kılıfı da çok güzelmiş bendeki beyaz renk farklı renkle takas ederim 1 kere taktım telefona kenarda duruyor beyaz rengi beğenmedim isteyen varsa pm atsın

orijinal kılıfı da çok güzelmiş bendeki beyaz renk farklı renkle takas ederim 1 kere taktım telefona kenarda duruyor beyaz rengi beğenmedim isteyen varsa pm atsın

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
güzel telefon çıkardı ama maalesef lg agır güncelleme konusunda 4.3 çoktan gelmeliydi bazıları kitkat gelecek diyor bence de fake haber nexus 5 dururken bu kadar kısa sürede kitkatı vermezler g2 ye

Lg 4.3 çalışması yapmıyor o yüzden 4.3 vermiyor. 4.4 üzerine çalışıyor. Nexus ile G2 çok farklı telefonlar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bugün 1 tane daha G2 aldım, kaya gibi ne oynama var ne gıcırdama. Benim aldığım gacır gucur ediyor. Yarın gidip bugün aldığımı emsal göstererek değiştirteceğim. O kadar kasko yaptırdık bi de.