S
SDN Okuru
SDN Okuru
sen en iyisimi lg g2 al kurtul bu dertten.:clap:
Sağla telefon arıyorsan g2den uzak dur.Z1 en mantıklısı telefonu biraz sıkınca gıcırdama sesleri geliyor g2den en ufak bir dikkatsizlik telefonu kırmana yeticektir.Arka tarafı çok kaygan elden düşmeye çok müsait ille de g2 alıcaksan ille de slim armor kılıf alman lasım 50 lira ama telefon ağır ve kaba olur ve gene de dikkat etmen gerekir.Bir kere alıcaksan z1 al kafan rahat olsun.tasarımda mükemmel iphone fiyat biraz pahalı ama bluetooth a gerek varmı ki bilgisayardan atamammı?
bide ekran ufak tabi dediğin gibi biri 5.2 diğeri 4 inch karar veremiyorum.Lg nin malzemesi kötü ben aldımmı bidaha uzun süre almam bana sağlam telefon lazım bilader birazdaha bilgilendirsen Sağol Şimdiden
aynen. Kamera uygulaması dışında hiçbir güncelleme ihtiyacı hissetmiyorum. Zaten yazılım olarak kolaylık sağlanmış. Durum çubuğu geliştirilse daha iyi olabilir sadece. Ben kendi tarayıcısını bile chrome'dan daha iyi buluyorum.
Her telefonun kendine göre sıkıntıları var. Sen önce kullanmak istediğin işletim sistemini seçmen gerekiyor. Önce iOS mu Android mi ona karar ver, sonra 5S mi G2 mi kendiliğinden cevabını bulursun. iOS sadece bluetooth üzerinden sıkıntı çeken bir sistem değil. Örneğin sıkıntılı bir güncelleme verirler ve sen araştırmadan güncellersen geri dönüşün yok. Tabi iOS'un sıkıntılı güncelleme verdiği pek olmadı. Sadece eski modellerini kasacak güncelleme veriyor. 5s alırsan 2 yıl rahat kullanırsın yani güncelleme konusunda. Bilgisayardan aktarım konusunda iTunes değil iTools kullanman gerekir yoksa çok sıkıntı çekersin. iTunes beş para etmez. iTunes'un tek işe yarar kısmı yazılım güncellemek ve mp3'leri m4a formatına çevirmek. Sonra bu m4a formatını elle m4r formatına çevirip iTools programı ile Ringtones kısmına atabilirsiniz ve istediğiniz mp3'ü bu şekilde zil sesi olarak kullanabilirsiniz. Bu da ufak bir ara bilgi olsun. Bunun gibi sizin ihtiyacınızı hangi sistem daha iyi görüyorsa onu seçin. Önce iOs mu android mi ona karar verin.
z1 in arayüzü filan pek hoşuma gitmiyor
Arkadaşlar telefonları yere düşürme ile kıyaslamayın bu nasip meselesi. Bardak bile yere her düştüğünde kırılmıyor. Bazen elinde bile kırılabiliyor. Bu kıyaslama özelliğiniz olmasın cihaz alırken. Güncelleme inşaAllah bi ay sonra 4.4 olarak gelecek ve belki de ilk 4.4 alan telefon olacak. Eğer nexus 5 çıkmadan önce alırsa.
Lg g2 kaç sene beni idare edebilir? Ben bi telefonu 3-4 sene kullanan bi adamım onun için g2 beni 3sene atarmı yoksa güncelleme avantajı olan nexus5 mi almalıyım ve başka bişey kararımı değişmezse bugün hayırlısıyla alıcım telefon :mrgreen:
Kardeşim sağlam değil sonuçta plastik kasaya sahip bi telefon ama ben herşeye rağmen yarın gidip kardeşimede g2 alıcam daha öncede söyledim sağlamlık çoğu zaman şansa kalmış bi durum kimininki merdivenden yuvarlanıyo bişey olmuyo kimininki sehpadan düşüyo kırılıyo ama illa sağlamlık diyosan iphone yada z1 al tabi bütçen elveriyosa ikiside sağlam görünüyo ama dediğim gibi sağlam görünmeylede sağlam olmuyo bence ekran camını komple değilde aşağıdaki ve yukarıdaki boşluklarda camı kesselerde sadece ekran kısmı cam olsa daha mantıklı telefon genelde düştüğü zaman köşeden darbe alıyor ve buda camın kırılmasına sebep oluyo bunuda bir tek htc one da gördüm hoparlör kısımları cam değil camı sadece ekran kısmına koymuşlar belki nedemek istediğimi tam anlatamadım ama htc one incelersen demek istediğimi daha net anlarsın zaten ben bu gorilla glassmıdır ne karın ağrısıysa mantığını hiç anlamadım sağlam deniyo ama ilk düşmede pert oluyo sadece çiziklere karşı dayanıklı ama telefona o kadar para verdikten sonra zaten kimse jelatinsiz kullanmazbenim aklım g2 den yana ama sağlammı diye düşünüyorum
bu arada cevaplayan herkese teşekkürler
güzel telefon çıkardı ama maalesef lg agır güncelleme konusunda 4.3 çoktan gelmeliydi bazıları kitkat gelecek diyor bence de fake haber nexus 5 dururken bu kadar kısa sürede kitkatı vermezler g2 ye
- - - Mesaj Güncellendi - - -
orijinal kılıfı da çok güzelmiş bendeki beyaz renk farklı renkle takas ederim 1 kere taktım telefona kenarda duruyor beyaz rengi beğenmedim isteyen varsa pm atsın
- - - Mesaj Güncellendi - - -
orijinal kılıfı da çok güzelmiş bendeki beyaz renk farklı renkle takas ederim 1 kere taktım telefona kenarda duruyor beyaz rengi beğenmedim isteyen varsa pm atsın