Galaxy S4 Android 4.3'ten 4.2.2'ye dönme

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Arkadaşlar denemeyin sorun oluşuyor bildireyim dedim

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
kardeş ne sorunları oluyor bende s4 kullanıyorum 4.3 geççem ama resmi türkiye romu gelince geççem ne sorunları var ne oluyor yani...

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Benim imei silindi az önce 4.2.2ye dönerken dönmez olaydım paylaştığım yöntemi hemen sildim benim imei 0049 oldu şebeke çekmiyor şu an kafayı yemek üzereyim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Android 4.3'e geri döndüm düzeldi ooh be :))

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim imei silindi az önce 4.2.2ye dönerken dönmez olaydım paylaştığım yöntemi hemen sildim benim imei 0049 oldu şebeke çekmiyor şu an kafayı yemek üzereyim

Android 4.3'e geri döndüm düzeldi ooh be :))

bende 4.2.2 ye dönmek istiyorum 4.3 rus romunu kurdum herşey güzel fakat bekleyesim geldi türkiye romunu kurup =) senin cihaz yurt dışı mı ondan mı oldu aceba

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende birazdan 4.2.2 ye dönmeyi düşünüyordum sizde rusya romunu mu yüklediniz

şu anda çok kararsız kaldım ve şeytana uymak istiyorum tekrar normale dönüyorsa eğer sıkıntı olmaz =)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ben guncelledim ama geri 4.2.2 ye donreken odin hata verdi sorunun ne oldugunu bilen varmi nolur yardim edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ilk olarak 4.1.2 kullanıyordum Sonradan 4.2.2 ye geçtim biraz kullandım geri 4.3 e çıkardım arıza patch çalışmadı şimdi geri 4.1.2 ye çekmeye çalışıyorum çekiyor fakat yalnızca acil aramalar diyor kafayı yiyeceğim arıza patch falan olmuyor ne yapmalıyım bunun bir çaresi yokmudur beyler ne olur yardımcı olun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar bende 4.3 room yukledim vifi calısmıyo yardım edecek bırıleri var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herhalde bu sorunu tam olarak çözen kimse yok olsa ayrıntılı anlatırlar. ben de 4.3 yükledim. wi-fi gitti. fabrika ayarlarına getirdim düzeldi. 2. bir ağa bağlanınca tekrar gitti. almanya versiyonunu yükledim. fabrika ayarlarına getirdim. artık sadece kendi ev ağımdan bağlanıyorum. 2. bir ağ denemiyeceğim. bu sorun tamamen düzelince o zaman ben de düzeltirim. ama şunu farkettim "Çoklu Pencere Tepsisi" de gitmiş.:wink:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende 2 yada 3 hafta önce 4.3 yaptım mutlu mesut kullanırken wifi ye bağlanim dedim wifi takılı kaldı 4.3 ü yüklediğime 1000 pişman oldum 4.2.2 ye nasıl dönebiliriz