Walter'ı, Çakır gibi gömdüler!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
fft85_mf3703674.Jpeg

“Breaking Bad”in dizi finalinde ölen kahramanı Walter White için, yıllar önce “Kurtlar Vadisi”nin Çakır’ına yapıldığı gibi cenaze töreni düzenlendi.

Kansere yakalandıktan sonra ailesinin geleceğinigaranti altına almak için uyuşturucu üretmeye başlayan kimya öğretmeni Walter White, kısa sürede işini bir imparatorluğa dönüştürmüş, ayrıca kanseri yenmişti. “Breaking Bad”in, Bryan Cranston’ın Emmy ödülüyle taçlanan oyunculuğunda hayat bulan kahramanı White, geçen haftalarda yayınlanan finalde ölmüş, dünya çapında milyonlarca hayranını yasa sokmuştu.

“Breaking Bad” hayranları, geçen cumartesi dizinin geçtiği ABD’nin Albuquerque kentinde bir cenaze töreni düzenleyerek hayali kahraman White’a karşı son görevlerini yerine getirdi.

Yaklaşık 100 kişinin katıldığı törende, Walter White’ın “meth” üretmek için laboratuvara çevirdiği karavan da hazır bulundu. Türkiye’de “Kurtlar Vadisi” dizisinde ölen Süleyman Çakır (Oktay Kaynarca) için gıyabında cenaze namazı kılınmış, ölüm ilanları verilmişti.

Milliyet

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Çok büyük diziydi..
Bu aralar tekrar en baştan izleyip bitirmeyi düşünüyorum.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
CNBC-e bir güzellik yapıp cuma cumartesi günü epey bir bölüm yayınladı, gerçekten süperdi.Keşke bitmese dediğim 1-2 diziden biri idi.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Güzel diziydi ama tekrar izlenmez be abi:)

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
fft85_mf3703674.Jpeg

“Breaking Bad”in dizi finalinde ölen kahramanı Walter White için, yıllar önce “Kurtlar Vadisi”nin Çakır’ına yapıldığı gibi cenaze töreni düzenlendi.

Kansere yakalandıktan sonra ailesinin geleceğinigaranti altına almak için uyuşturucu üretmeye başlayan kimya öğretmeni Walter White, kısa sürede işini bir imparatorluğa dönüştürmüş, ayrıca kanseri yenmişti. “Breaking Bad”in, Bryan Cranston’ın Emmy ödülüyle taçlanan oyunculuğunda hayat bulan kahramanı White, geçen haftalarda yayınlanan finalde ölmüş, dünya çapında milyonlarca hayranını yasa sokmuştu.

“Breaking Bad” hayranları, geçen cumartesi dizinin geçtiği ABD’nin Albuquerque kentinde bir cenaze töreni düzenleyerek hayali kahraman White’a karşı son görevlerini yerine getirdi.

Yaklaşık 100 kişinin katıldığı törende, Walter White’ın “meth” üretmek için laboratuvara çevirdiği karavan da hazır bulundu. Türkiye’de “Kurtlar Vadisi” dizisinde ölen Süleyman Çakır (Oktay Kaynarca) için gıyabında cenaze namazı kılınmış, ölüm ilanları verilmişti.

Milliyet

Yahu daha bitirmedik diziyi finalini haber yapmışsın ayıptır :thumbdown:

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aaa önceden haberimiz olsaydı gider 2 fatiha da biz okurduk, üzüldüm bak.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Başlamadan bitirdim diziyi :) Milliyeti forumdan banlamalılar bence:D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Diziyi izleyecektim ki haberi okuyunca tadı kalmadı :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
hay nerden okudum konuyu yaa.. daha bitirmemiştim diziyi...

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Daha başlamadım bile diziye ve başlamayı da düşünmüyorum :P

mihmm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha diziye başlamayan arkadaşlar!! çok şey kaçırıyosunuz.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla hiçbir şey kaçırmıyorum. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kore seyahati veriyorlarmış. :D

ykaduman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Aaa walter white öldü mü :( :( şaka şaka ben izledim :) ama gerçekten hiç olmazsa başlığı değiştirin ya da konuyu kilitleyin izlemeyenlere zulüm.başlamayı düşünmüyorum diyen arkadaşlara da diyeceğim gözlerin açık gider izle diziyi huzurunla yaşa :):)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Walter White'ın ölmesi dizinin sonundaki ufak bir detay..
Zaten ölümü gayet mantıklı bir sonuçtu..
İzlemeyi düşünenler emin olabilirler ki böyle bir dizi için büyük spoiler almış olmuyorlar. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
izleseydiniz kardeşim bu zaman kadar :P bre ba beklemeye gelmez.