- Reaksiyon puanı
- 260
Ee millet yukarıdaki soruma cevap verecek biri yok mu?
Csr Racing bikaç hafta idare ederMillet uzun süre sıkılmadan oynayacağım saracak bir oyun önerir misiniz? For android.
Millet uzun süre sıkılmadan oynayacağım saracak bir oyun önerir misiniz? For android.
Hocam pek ilgimi çekmiyor o tür oyunlarCsr Racing bikaç hafta idare eder![]()
Müziği severim ama dinlemeyi . Yapmayı hiç becerememHocam, Müziği seviyorsan Magic Piano'ya bak istersen.
Hocam pek ilgimi çekmiyor o tür oyunlarYine de sağol
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Müziği severim ama dinlemeyi . Yapmayı hiç beceremem![]()
Bir deneyeyim bakalımÇok basit hocam oyun zevk alıyor insan.Diğer türlü Asphalt 8, Gta VC.. gibi oyunlar tabletlerde zevk veriyor.
![]()
Bir deneyeyim bakalımYa onlar zaten bilinen oyunlar . Onların dışında böyle zevkli bir şeyler arıyorum
![]()
EğlenceliDene hocam bakalım beğenecek misin.:devil:
EğlenceliDaha dün annemizin şarkısını çaldırdı
![]()
![]()
Glow Hockey i zaten biliyordum11. Seviyedeyim hocam Fur elise, Amazing Grace falan da çalıyorum ben.Dolmuş Driver'a da bakabilirsin. Glow Hockey var bi' de. Chat için de SayHi'ye bakabilirsin.
SenindeAylarca girmiyorum, değişen hiçbir şey olmuyor forumda yahuGeceniz hayrolsun...
Bu vakitlerde içilen çayın tadı bi ayrı oluyor
Aynen ya pcnin başından kalkmaya eriniyorumDemleyen olursa güzel olur da tembellik de var işte![]()
Valla ben üşenmedim kalktım demledim babamla karşılıklı yudumluyoruz şuanDemleyen olursa güzel olur da tembellik de var işte![]()
Valla ben üşenmedim kalktım demledim babamla karşılıklı yudumluyoruz şuan![]()
açıklıyorum türkiye sarsılcak
[MENTION=60852]S4B0T4J[/MENTION] bir HACKER dır arkadaşlar zauhahahahaha![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
abooo yola bak ne hız yapılır orda varya direk 240km![]()