General Mobile Discovery

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shoterfanas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben General Mobile Discovery 16gblik versiyonundan almayaı düşünüyorum sizce almalımıyım sizce sorunları var diyorlar diye biraz kafam akrıştı açıkcası ne diyorsunuz ?

cix31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyatına göre piyasada eşi olmaya bilir ama yinede iyi bir araştır.
Youtube daki karşılaştırmalar önemli izle mutlaka.

Shoterfanas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyatına göre piyasada eşi olmaya bilir ama yinede iyi bir araştır.
Youtube daki karşılaştırmalar önemli izle mutlaka.
zaten bir telefon alacaksam kesinlikle en ince detayına kadar incelerim benim sorunum ölü piksel gibi sorunları

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
ben kullanıyorum bu telefonu ve telefonumda ölü piksel yok. arkadaşım da geçen hafta aldı onda da ölü piksel yok.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kardeş alırsın, ölü piksel çıkarda iade edersin.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
16 GB'lıkda pek sorun görmedim şuan. İllaki olur. Teknoloji işi biraz şans işi. Ancak 600 TL civarında paraya alınacak en iyi cihaz şuan.

Shoterfanas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler haklısınız modum şans işi vede garantisi telpa sonucta değişim yapacakdır bir problemde bende bu hafta içi almayı planlıyorum

cix31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğiniz gibi garantisi olduğu müddetçe ölü piksel muhabbetinin sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.Tabi ekran kırma vs. garantiye dahil olmuyo kullanıcı hatası deyip geçiyorlar.yapıştırın gitsin tek çekim temiz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Paran varsa 700 TL'lik Xperia M var. İçinde en son 1 GHZ çift çekirdek işlemci var. Ama benchmarklarda hem s3 miniyi hem de Discovery'yi 2'ye katlıyor. Herşeyin işlemci saat hızı olmadığına iyi bir örnek...

GFXBench telefon ekranındaki Skorları
s3 mini (i8190) : 225 Fps
General mobile discovery: 263 Fps
Xperia M: 691 Fps

Buna ek olarak General Mobile 'ın tek üstünlüğü ekranının 720p olması....

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telpayı sallayın.Onlar kadar sorumsuz,kötü bir servis yoktur herhalde.Telefona gelincede;işçiliği yüzünden eminim bir süre sonra ciddi sıkıntılar oluşturacaktır.Cihaz 1000 Tl altı en iyi f/p ürünü,doğru.Ama kamerası ve işçiliği kötü gerçekten.Ayrıca değişik bir cihaz.Oda ışığına göre falan parlaklığını kendi kısıp,çoğaltıyormuş.Ben almandan yana değilim açıkcası.Tabi genede sen bilirsin.

arkabisrem

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Telpayı sallayın.Onlar kadar sorumsuz,kötü bir servis yoktur herhalde.Telefona gelincede;işçiliği yüzünden eminim bir süre sonra ciddi sıkıntılar oluşturacaktır.Cihaz 1000 Tl altı en iyi f/p ürünü,doğru.Ama kamerası ve işçiliği kötü gerçekten.Ayrıca değişik bir cihaz.Oda ışığına göre falan parlaklığını kendi kısıp,çoğaltıyormuş.Ben almandan yana değilim açıkcası.Tabi genede sen bilirsin.

Cihaz bence gayet iyi. Tam bir fiyat performans ürünü. Oda ışığına göre ekran parklaklıığı olayına gelince. Ayarlardan kapatabiliyorsun bir sorun değil bu.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Cihaz bence gayet iyi. Tam bir fiyat performans ürünü. Oda ışığına göre ekran parklaklıığı olayına gelince. Ayarlardan kapatabiliyorsun bir sorun değil bu.

Tamam,bu durumu bilmiyordum kusura bakmayın.Saol,öğrendiğim iyi oldu.Ama tek bu değil.Bu gibi değişik halleride var cihazın.Bazen can sıkabiliyor.

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben Kullanıyorum 3 Hafta Oldu Hiç Bir Sorunla Karşılaşmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...