- Reaksiyon puanı
- 260

Biraz oluyor gibi sonuçta telefonda yok bu sonradan yüklenmeçok yavaş bir biçimde duman akıyor dokunmadan da
![]()
Bende hiç anlam veremem nasıl oluyor. Nice oyunlardan daha mı iyi bu duvar kağıtlarıDuman iyi de arkadaşımda Xperia S var ve bu duman telefonun arayüzünü kastırıyor. Aynı şekilde Samsung un hareketli duvar kağıtları da böyle. Yel değirmeninde kasıyor. Anlamadığım bir şey var; Asphalt 8 i takılmadan, 1 frame bile atlamadan oynarken nasıl olur da duvar kağıdı kasar?
Bende hiç anlam veremem nasıl oluyor. Nice oyunlardan daha mı iyi bu duvar kağıtlarışimdi tekrar denedim bariz bir kasma yok. Çok nadiren geçişlerde titreme oluyor gibi. Ya da bana öyle geliyordur. Kastırsa bile kolay kolay vazgeçilmiyor meretten
![]()
Biraz oluyor gibi sonuçta telefonda yok bu sonradan yüklenmeçok yavaş bir biçimde duman akıyor dokunmadan da
![]()
Sp.Sizin telefon neydi?
Evet launcherı'nda titreme falan oluyor. Cık olmamış o walkman ortaya. Emanet durmuş. Yer yoktu sen de burda dur der gibiSONY'nin genel olarak launcher problemli sanki, tüm canlı duvar kağıtlarında takılmalar var.
![]()
Bu arada ortaya Walkman Widget'ı güzel gitti ha.![]()
Hocam sondaki resimlerdeki duvar kağıdı nedir? Link atabilir misiniz?- - - Mesaj Güncellendi - - -[/COLOR]
S3 4.1.2![]()
Sp.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Evet launcherı'nda titreme falan oluyor. Cık olmamış o walkman ortaya. Emanet durmuş. Yer yoktu sen de burda dur der gibigoogle çubuğunu kaldır oraya koy walkmanı. Bu arada senin telefon neydi ?
![]()
Hocam telefon Xperia sola bu sefer oldu. Şu Kilit ekranındaki dandik saat kalkmıyor mu hocam?
![]()
![]()
Sola ya jb kurdun herhalde. kalkmaz. Hakikaten çok dandik olmuş![]()
Evet ya saat felaket. Ben olsam onu sorun eder mutlaka rom değiştirirdimEvet hocam JB kurdum, Sony'nin Orjinal romu sıktı artık. Bu Rom'da da en az SONY'nin orjinal Romu kadar sorun var.Bir de Güzelim wallpaper'ı mahvediyor saat ya.
![]()
Evet ya saat felaket. Ben olsam onu sorun eder mutlaka rom değiştirirdim![]()
Güzel bi' rom yok ki hocam. Daha doğrusu düzgün bir rom bulamadım.Bu rom hız konusunda iyi ama oyun performansı vasat. Video oynatırken takılmalar var video da. Bir de video görüntü canlılığı düştü sanki. CM'de görsellik açısından vasat benim için.
![]()
CM tabanlı olup Xperia görünümlü romlar yok mu
Stock romu kullan. Solanın stock romu sonynin klasik sorunlu icssi gibi değil diye duymuştum ama kullanmadığım için bilemiyorum.Güzel bi' rom yok ki hocam. Daha doğrusu düzgün bir rom bulamadım.Bu rom hız konusunda iyi ama oyun performansı vasat. Video oynatırken takılmalar var video da. Bir de video görüntü canlılığı düştü sanki. CM'de görsellik açısından vasat benim için.
![]()
Stock romu kullan. Solanın stock romu sonynin klasik sorunlu icssi gibi değil diye duymuştum ama kullanmadığım için bilemiyorum.![]()
Ah ulan Sony. Bi adam akıllı güncelleme vermedi bir önceki nesile.Gereksiz yere donmalar var hocam orjinal romda. Mesela Facebook ve Whatsaap aşağı çekili dursun telefon kilitleniyor. Uykuya alınca da bir daha geri dönmüyor, kameranın hızlı başlatma modunu kullanıyordum.O da olmayınca reset atıyordum. :devil: Orjinal Rom'un da performans sorunu var işte.
![]()
Hakkaten nefis olmuş ama hea![]()
Galaxy Note 240 Dpi Tablet UI Gerçekten nefis.
Ah ulan Sony. Bi adam akıllı güncelleme vermedi bir önceki nesile.aslında ilk sola alacaktım iyiki almamışım. Yere çalardım ben öyle telefonu.
Hakkaten nefis olmuş ama heahayırlı olsun hocam
![]()
![]()
Galaxy Note 240 Dpi Tablet UI Gerçekten nefis.
Ah ulan Sony. Bi adam akıllı güncelleme vermedi bir önceki nesile.aslında ilk sola alacaktım iyiki almamışım. Yere çalardım ben öyle telefonu.
Hakkaten nefis olmuş ama heahayırlı olsun hocam
![]()
Hocam iyi ki almamışsın. Ben bile duvara çakmamak için zor tutuyorum kendimi telefonum olmaz bundan başka yoksa.Bunu satıp Z alabilsem köşeyi dönerim ama var ya.
Bizim Note'umuz yok ama güzele benziyor.Note gibi bi' telefon donmaz ki :devil: neden rom yükledin?
Saolaın. Büyük telefonun avantajı hocam, tablet gibi oldu şimdi. Note 2 deki S not uygulamaları, S4 teki Simgeler, Note 3 Launcher , Sony Walkman, Noozixoide ses teknolojilerini portlamışlar, Tablet ui yüklemişler ve ortaya böyle bir şaheser çıkmış. Touchwiz in bu denli yağ gibi aktığını görmemiştim.
Donmaz mı? Samsung içini o kadar saçma uygulamalarla dolduruyor ki ram sürekli 700 lerde. Bu romda Sadece S not, Gmail, Google play, Google arama var, başka da bir şey yok, cihaz yağ gibi. Ram 400lerde. Şarj sürekli gidiyordu Samsung sağ olsun. Yarın deneyelim bakalım saçma samsung uygulamaları olmadan ne kadar dayanıyor pil.
İyi kiHocam iyi ki almamışsın. Ben bile duvara çakmamak için zor tutuyorum kendimi telefonum olmaz bundan başka yoksa.Bunu satıp Z alabilsem köşeyi dönerim ama var ya.
Bizim Note'umuz yok ama güzele benziyor.Note gibi bi' telefon donmaz ki :devil: neden rom yükledin?
En iyisi Saf android. Sadece Samsung değil Sony'de öyle. :devil: Sony'nin orjinal ICS Romu en dandik romdur belki ama oyun performansı çok güzeldi en azından.![]()
Android 5 belkin stabil olur ama o zamanda bizim cihazlar almayacak![]()
Custom Romlar ne güne duruyor![]()
Hocam Custom romlarda daha çok sorun çıkıyor. Mesela kullandığım custom rom şuan canavar ama oyunlarda donuyor. Video oynatırken ciddi ciddi takılıyor.![]()