NBA2K14 bir hareket hakkında?

Tugrulbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2k13 oynayan bilir. Hareketlerden biri hücum sırasında içeriye devrilme yapıyorduk. Yani potaya yakın adam topu tutup başka yöne ya da potaya doğru adım alıyordu. Ya da top elinde iken bi adım içeriye doğru zıplayıp kalıyordu.:biggrin::biggrin: ne anlattım ama.
Neyse dediğimi anlayan varsa 2k14 te hareket tuşlarında onu bulamadım. İnşallah anlayıp ta yardım eden biri çıkar.:blush::blush:

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
2k13 teki tuş kombinasyonunu 14e ayarla

Tugrulbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öyle yapmıştım 2013 ü silmeden ama olmadı

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 2k13 oynayan bilir. Hareketlerden biri hücum sırasında içeriye devrilme yapıyorduk. Yani potaya yakın adam topu tutup başka yöne ya da potaya doğru adım alıyordu. Ya da top elinde iken bi adım içeriye doğru zıplayıp kalıyordu.:biggrin::biggrin: ne anlattım ama.
Neyse dediğimi anlayan varsa 2k14 te hareket tuşlarında onu bulamadım. İnşallah anlayıp ta yardım eden biri çıkar.:blush::blush:

ps3de o hareket O tuşu ile yapılıyordu :) fakat NBA 2K14 de o hareket yok yani bulamadım ben bu yüzden boyalı bölgeden sayı bulmak çok zor post up oynuyamıyorsun bile :) bulabilen varsa bizede söylesin ama sanırım o hareketi kaldırmışlar

Tugrulbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yoksa işimiz var en büyük kozum elimden gitti :mad:

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Post up nedir ?

[video=youtube;CMOSDD14DrI]https://www.youtube.com/watch?v=CMOSDD14DrI[/video]