Xperia Sp, bu sorun sadece bende mi var :(

mrkaraburc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha 2 gün önce teknosadan aldım ana menüde geçişler yavaşladı sadece 3 menü olmasına rağmen. Birde bir uygulamadan çıkıp ana sayfaya gelince ana sayfadaki uygulamaların simgeleri gözükmüyor 2 saniye sonra geliyor her defasnda widgetler yeniden yükleniyormuş gibi. Lütfen yardım edin bilen varsa

Birde ben şöyle birşey farkettim mesela müzik çalarken belli bi süre sonra duruyor. albümde iken alttaki ışık bi süre sonra sönüyor ya, hah işte söndükten sonra bazen yeniden yanıyor. Yada bi oyunu oynarken oyun kapanp yeniden açılıyor. Yani ortak sorun uygulamaların resetlenmesi. Görev yöneticisinden çalışan uygulamalara baktım bazısının altında yeniden başlatıljyor yazıyor. Böyle durym acaba başkalarında olmuş mudur

fabrika ayarlarına aldım yine aynı sorun. Real racing 3 oynuyorum biraz oynadıktan sonra kapanıyor hemen ram çalışmasına bakıyorum ordaki bi çok uygulama yeniden başlatılıyor yazıyo yani telefon zorlanınca uygulamalar reset atıyor.(telefon değil, uygulamalar kapanıyor: chrome, klavye gibi )

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Cihazında sıkıntı olabilir ben öyle bir sıkıntı yaşamadım cihazda şuanda kardeşim kullanıyor oda karşılaşmamış öle bişi olsa bana mutlaka söylerdi.Bence yolla garantiye normal değil yazdığın sıkıntılar.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Dostum bende de öyle bir sorun yok . Garantiden önce bir telefonu bilgisayar bağla pc companion veya update service ile yazılımı yeniden yükle .

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bende siyah almıştım ama sanki beyazı daha hoş duruyor.
Beyaz her zaman hoş duruyor ama Sp nin dışı alüminyum kaplama ve soyulduğu zaman hoş durmuyor. Beyazda çok belli olacağını düşünerek siyah aldım :) Köşeleri soyuldu yaptıracağım bir ara :)

mrkaraburc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim ki beyaz yeni daha inşallah soyulma olmaz neyse arkadaşlar fabrika ayarlarına döndürdüm oldu gibiydi fakat uygulamarımı yükleyince.yine aynı şeyler oldu işte pc ile onarım yaparım bi kaç güne. Ama dediler servise gönderince de aynı şeyi yapacaklar. Kafam karıştı bu sorın da iyice canımı sıkıyor zaten. Öyle fazla uygulama da yok full hd video yok oyun hiç yok 3 gb boş alan var 200 mb ram serbest. Ancak işte. Uygulama da çalışanlar bölümüne girdiğimde bi çok uygulamanın altında yeniden başlatılıyor yazıyor.

mrkaraburc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sorunu galiba hallettim. Meğer ezan vakti pro proğramından kaynaklanıyormuş sildim bişey kalmadı çok rahat ve hızlı sağolun yinede. Bu arada. Arkadaşlar telefon için anti virüs proğramı kullanıyor musunuz? bilinçli bi kullanıcı olsak da şart mıdır sizce anti virüs. Öyle ise hangisini önerirsiniz? Çok ram ve şarj yemeyen

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar sorunu galiba hallettim. Meğer ezan vakti pro proğramından kaynaklanıyormuş sildim bişey kalmadı çok rahat ve hızlı sağolun yinede. Bu arada. Arkadaşlar telefon için anti virüs proğramı kullanıyor musunuz? bilinçli bi kullanıcı olsak da şart mıdır sizce anti virüs. Öyle ise hangisini önerirsiniz? Çok ram ve şarj yemeyen

Avast iyi hem ücretsiz hem de kullanışlı

mrkaraburc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki sağolun ben avastla dr.web arasında kalmştım hangisi daha iyi olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardes aynı sorunlar bende de var ya telefonu satmayı dusunuyorum sırf bundan dolayı ıkı ay bu telefonu arastırıp severek aldım ama cok sogudum telefondan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorunlar benım sp'de de var ya cok canımı sıkıyor

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Sp de bu sorunlar var ben de çok yaşıyorum fakat sanırım güncelleme ile düzeltilecek. 4.3 güncellemesinin biraz gecikmesi de bu yüzden sanırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorundan bende müzdaribim ve klavyenin ortadan kaybolması buyuk sıkıntı çıkarıyor.güncelleme geldimi geldiyse haberdar edermisin nasıl yaparım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benzer sorunlar bendede var inşallah geçer 4.3 güncellemesiyle yoksa satıp bu sefer kesinlikle iPhone alacam android gerçekten sıkmaya başladı kim ne derse desin iPhone gibisi yok

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Cihazı ben de teknosadan aldım söylediğin şeyler ben de de bazen oluyo fakat biraz bekle 4.3 güncellemesi ile her şey düzelir.

smile66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdaşlar bu 2 saniyelik gecikme sorunu için ayarlar>geliştirici Seçenekleri bölümünden animasyon sürelerini 0.5x yapın sorun düzelir :-) google Chrome dan çıkınca bile 2 değil 4 sn gecikme olurdu şu an asphalt 8 den çıkıyorum ana ekran anında geliyor :-)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
. Mcafee, parali yaziyo ama degil. Indirdigim gunden beri deneme surmunun bitmi e1 gun kaldi diyor ama hic bitmedi :)

smile66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonylerde mcafee 1 yıl lisanslı
Xperia spde de lisanslı olarak geliyor :-)

Sıkıntısız kullanıyorum ben :-)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde ilk sürüm çok iyi idi hızlı idi fakat yeni sürümü yükleyince telefon aşırı şekilde yavaşladı klavye o kadar geç geliyor ki 5 saniye rahat bekliyorum çoğu program açılmıyor ve rapor gönder yazısı çıkıyor bunlar canımı çok sıktı ve tekrar fabrika ayarlarına dönmeyi denedim bakalım bu sefer ne olacak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler telefon nasıl öneriyormusunuz bana yardımcı olun sipariş vermeyi düşünütyorum sıkıntı var mı cihazda.