Soru En son hangi filmi izlediniz?

emreistanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çılgın joe
jason statham filmi çok severim : )

Crazy-Joe-film-afi%C5%9F-poster.jpg

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
American Psycho (2000)

Bir röportajda bilmem ne olan bir ünlünün en çok sevdiği film olarak bahsedildiğini okumuştum. Bir kaç gün önce arkadaşımla bu işkenceye maruz kaldık. Aynı isimle Best Sellers Books'ta olan bir romandan uyarlanma saçmalığın daniskası zaman kaybı ve 7,5 imdb 'yi haketmediğini düşündüğüm sadist bir film.

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Disconnect filmini izledim gerçekten herkesin izlemesi gereken bir film...
Dün gece izledim uzun ve sıkıcıydı. Vermek istediği mesajı baş ağrıtmadan ve daha öz anlatsa güzel olabilirdi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Biraz evvel sinemada olan "We're The Millers" isimli Jennifer Aniston' un yaşlandığına karar verdiğim eğlenceli bir film izledim. Komedi türünde biraz fazla küfrün olduğu Kanal D kuşağının öğleden sonra filmleri gibiydi. Güldürttü. 7,2 İmdb çok gelmiş sanki. 6,5 ideal.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Trance

İçine abartılı çıplaklık koymasalar, az daha güzel işleseler güzel bir film olabilirdi.
5.5/10

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
eha2upu5.jpg

IMDB:6.3
Benim:6
İlk film neredeyse bir şah eserken bu film vasat olmuş senaryo basit,ABD de gündüz iken buranında gündüz olması ve İstanbul sanki Tahran gibi kadınların hepsi çarşaflı ve polis arabalarının 131 olması ayrıca ne ara biz Arnavutluk ile sınır komşusu olduk ama sürekli durmak bilmeyen aksiyon isteyenler için ideal

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
20522375.jpg

Kimlik Hırsız

Keyifli bir komedi, kadın rolünü iyi yapıyor. 10/6,5

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Man-of-Tai-Chi.jpg

[h=2]Man of Tai Chi[/h]Görselliği ve dövüş sahneleri iyi bir filmdi. Sonu dahada iyi olabilirdi, beklentilerinizi karşılayabilecek bir film. "BASKIN" filmi tadında diyebiliriz. 10/7

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Uzun Hikaye

Dün Atv de vardı :D güzel bir filmdi hoşuma gitti 10/7,5 :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Oblivion

Orta halli bir film. Olayları çok yavaş almışlar. 2 saat değil de daha kısa sürse belki daha etkili olurdu.

6/10

alexdemahsum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sherlock1024.jpg

Film tadında dizi.İlk sezonu türkçe dublaj. Sherlock Holmes filmine doyamayanlar için bir alternatif. Çok güzel tavsiye ederim :)

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Alia ne resim koymuşun be açılmadı gitti ha :D

sherlock1024.jpg

Film tadında dizi.İlk sezonu türkçe dublaj. Sherlock Holmes filmine doyamayanlar için bir alternatif. Çok güzel tavsiye ederim :)

Aaaa başladı mı yeni sezon nerde?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Alia ne resim koymuşun be açılmadı gitti ha :D

Aaaa başladı mı yeni sezon nerde?

Bende çok seviyorum bu diziyi ama daha iyi aktörler bulamamışlar mı:D daha iyi derken kötü değiller yani yapmaları gerekeni çok iyi yapıyorlar ona lafım yok Robert Downey Jr ve Jude Law dan sonra bu adamlarmı bana basit geliyor çözemedim:D

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Bende başladı zannettim.

Bende çok seviyorum bu diziyi ama daha iyi aktörler bulamamışlar mı:D daha iyi derken kötü değiller yani yapmaları gerekeni çok iyi yapıyorlar ona lafım yok Robert Downey Jr ve Jude Law dan sonra bu adamlarmı bana basit geliyor çözemedim:D

http://www.sinemalar.com/dizi/94835/sherlock

Bence bu karakterlerde çok iyi. Ben çok beğeniyorum doğrusu