Soru En son hangi filmi izlediniz?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=252978]T800[/MENTION] sana özendim bir tane bende izliyim dedim
http://imdb.com/title/tt0450385/
avydahy7.jpg

IMDB:6,7
Benim: 7
Fena değildi korku olarak izledim ama daha çok bir gerilim filmiydi hoşuma gitti

altun92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çılgın Hırsız 2 :) 3D olarak izlediğim en güzel animasyon filmi belkide. :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ouPIO.jpg

uzun zamandır izlemek istiyordum düne kısmet oldu çok beğendim 10/7.5

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Orijinalini de izle. http://www.imdb.com/title/tt0338564/

Lone Ranger

6.5/10
2008 de arkadaşım izleyip çok beğendiğini söylemişti o günden beridir aklımda :P daha yeni izledim bunu da bi 2018de izlerim herhalde

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende çok seviyorum bu diziyi ama daha iyi aktörler bulamamışlar mı:D daha iyi derken kötü değiller yani yapmaları gerekeni çok iyi yapıyorlar ona lafım yok Robert Downey Jr ve Jude Law dan sonra bu adamlarmı bana basit geliyor çözemedim:D
aynen robert olmayınca şerlok mı olurmuş :P

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ceset filmini tavsiye ederim yorumlarını okuyup izleyin harika bir film. ispanyol yapımı tr dublajı var.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
ceset filmini tavsiye ederim yorumlarını okuyup izleyin harika bir film. ispanyol yapımı tr dublajı var.

Tavsiyenize bakarak izlemeye başladım.Umarım benimde tavsiye edeceğim bir filmdir :) Genelde böyle yorumlardan kötü film çıkmaz.

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
elysium-izle-e1381571206128.jpg

Az önce izledim kendine bagliyan bir bilm bayilacaksiniz.8/10:thumbup1:
Sene 2154, insanlar 2 gruba ayrılıyor: bir takım çok zengin olup Elysium denilen bir uzay istasyonunda yaşıyor, diğerleriyse fazla kalabalık bir nüfus olarak yıkılmış dünyada hayatta kalma savaşı veriyor. Dünyada oturan insanlar ümitsizce gezegenin suç ve fakirlik ortamından uzaklaşmaya çalışıyorlar ve çoğunun Elysium’daki medikal olanaklara ihtiyaçları vardır. Fakat, Elysium’da yaşayalar dünyadan göçü yasaklayan anlaşmalar gereğince yurttaşlarının “lüks” yaşantısını koruyabilmek amacıyla herşeyi yapmaya hazırlar. Bu iki dünya arasında eşitiği sağlayabilecek tek insan ise Elysium’a gitmekten başka çaresi olmayan sıradan bir adam olan Max. Başarılı olduğu takdirde yalnız kendi yaşamını değil, Dünya’da yaşayan milyonların hayatını da kurtarabilir.

Tür: Aksiyon bilimkurgu
Yapım: 2013 - ABD
IMDB Puanı: 6.9
Oyuncular: Matt Damon , Jodie Foster , William Fichtner , Alice Braga , Sharlto Copley

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Film güzel pişman olmazsın

Filmin yorumlarında ters köşe olduğu söyleniyor. 50. dakikasındayım ve olabilecek tüm senaryoları gözden geçirdim :laugh: Hala ters köşe yapabiliyorsa ispanyolları tebrik etmek lazım bir önceki filmlerinde öyle olmuştu. Film La cara ocultaydı.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Filmin yorumlarında ters köşe olduğu söyleniyor. 50. dakikasındayım ve olabilecek tüm senaryoları gözden geçirdim :laugh: Hala ters köşe yapabiliyorsa ispanyolları tebrik etmek lazım bir önceki filmlerinde öyle olmuştu. Film La cara ocultaydı.

Olunca buraya yazarsın :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Pacific Rim: Güzel filmdi, türünü sevenler için sıkıcı olmaz. 10/6, 5

sınırsız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
The Departed filmini seyrettim.Filmin puanı 8.5 ama pek hoşuma gitmedi.:(

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
gravity-movie-poster.jpg

Gravity (Yerçekimi - 2013)

Oynayanlar: Sandra BULLOCK - George CLOONEY
6,5/10

Filmi bugün sinemada izledim. İyi ve güzel başlıyor ama beraberinde mantık hataları da beraberinde başlıyor.
Uzayda bir araştırma gemisini tamiratını yapan bir ekibin, Rusların kendi uydusunu imha etmesiyle başlayan süreçte Houston ile bağlantısı kesilir. Bundan sonra dünyaya dönebilme çabaları ve heyecanı başlar.

Eğer aksiyonu az olmayan ama mantık hatalarını görsel aksiyonun arkasında tutuyorsanız size göre bir film. Ancak sonu biraz zayıf kalmış biraz daha "şenlikli" bağlanabilirdi.

Cinsiyet ayrımcılığı yapmam ama Kadın karaktere bazı yerlerde gıcık olmadım dersem yalan olur :)

Bu arada George Clooney başrolde görünüyor ama konuk oyuncu gibi...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
3e4ybyju.jpg

Bu filmi üçüncü kez izledim ama yinede sıkmadı herkese öneririm aksiyonun hiç bitmediği bir film

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Hoi-sa-won (2012)
http://www.imdb.com/title/tt2371486/
Hoi-sa-won-716703.jpg

Süresi bakımından kısa ancak senaryo olarak sıkıştırılmış bir film.
aksiyon sahneleri iyi başlangıç durağan.
uzakdoğu filmlerinin süresinden yakınanlar için biçilmiş kaftan diyebilirim.
7,8/10.