latifix
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
win8'in en sevdiğim yanı torrent açıkken int.de sörf yapabilmek
Sanırım önceden Windows 98 kullanıyordun.ne biliyim önceden olmuyordu
- - - Mesaj Güncellendi - - -
torrent indirirken hiç birşey nette hiç bir şey yapılmıyordu
Sanırım önceden Windows 98 kullanıyordun.![]()
Düşününce çok saçma geliyor dediğin. Koskoca Windows'u 3310'un işletim sistemi yaptın.sanrım torrenti win 98 zamanında kullanıyordum
[video=youtube;J3MB9bC8R8U]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J3MB9bC8R8U[/video]
Foruma mesaj yazmayalı 2 ay olmuş ya lahmy:
İyice angaralı olmuşsun![]()
o insanların ne yaptığının bir önemi yok. (sen kendini bilirsin)
önemli olan senin ne yapmadığın...
neden böyle şeyler hep sen ve senin gibilere denk gelir?
ben sana eğer meraklıysan "ne yaptığı belli olmayan insanların" yüzlerce resmini bulurum.
sende üslubuna dikkat ederek burada sorarsın
düşün bakalım sen ne yapmıyorsun?
düşün bakalım "sen kimsin?" ve ben bu cümleleri kime yazdım? (bunu kimse bilemez. O'ndan başka...)
iyi geceler.
Kelime çevirisi olarak tureng i kullanıyorum, kelimenin karşılaşabileceğin tüm anlamlarını veriyo. Kalıpları da çevirebiliyo.
Cümle çeviride mantıklı bi program yok bildiğim kadarıyla.
Google play
@bt38 önerdiği "tureng" güzel bir çeviri sitesidir. Ben web arayüzünü kullanıyorum. Kelimeleri ve cümle çevirileri doğru. Android sürümünü bilemem. İyi de olabilir. Kötü de.
40 yildir camiye giderim boyle cemaat gormedim.
belki ders belki ezber belki hatim belki dua ediyorlardir. ve belki Kuran-i Kerim i yere koymaya kiyamamislardir. ALLAHu ALEM
V ayrica [MENTION=350013]memogoren[/MENTION] senin boyle seyleri merak etmen hos birsey. merak ilmin kapisidir.
Hayırlı olsun abiHem kendimi hem de SDN'yi geliştirmek ve güzelleştirmek için "İkinci Üniversite"ye ön kaydımı yaptırmış bulunmaktayım.
Kısmetse Marka İletişimi bölümünü okuyacağım.
Her şey sizin için.![]()